Opublikowano 26 kwietnia 201212 l nową snajpę zauważyłem http://en.wikipedia.org/wiki/JNG-90 Edytowane 26 kwietnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Producent, MKEK.... nerdowsko skojarzyło mi się z "dwójkowym" MEC xD
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l nowe bronie, nowe snajperki... a i tak każdy będzie biegał z usasem, m320 albo rpg i znowu będzie trzeba szukać serwerów modyfikowanych a Stona i Edek będą przyrównywać to do Metra i śmiać się z tych co tam grają.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l E no, metro to rynna, w której jedynie da się przepychać do przodu, tutaj mamy skłer i z tego co widzę 3 poziomy
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l nowe bronie, nowe snajperki... a i tak każdy będzie biegał z usasem, m320 albo rpg i znowu będzie trzeba szukać serwerów modyfikowanych a Stona i Edek będą przyrównywać to do Metra i śmiać się z tych co tam grają. E no, metro to rynna, w której jedynie da się przepychać do przodu, tutaj mamy skłer i z tego co widzę 3 poziomy ^ This.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Ja tam lubie metro, jest fajnie na odstresowanie sie. Pobiegac, postrzelac, rzucic granatow 10 tu i tam. Pozniej znowu postrzelac, polozyc sie i wyciac 10osob w pien. Taka mila sielanka
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l Mi ostatnio spodobalo sie granie aggressive reconem z SKS'em. Jestem wtedy chyba najmniej przydatny mojej druzynie, ale gra mi sie bardzo przyjemnie. No i odblokowanie G53 wreszcie pozwala na komfortowe granie Inzynierem.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Nowa aktualizacja: Changelist* Origin wrapper updated * AlienFX support * Bugfixes to Eyefinity detection Nic ciekawego nie poprawili, a dodatkowo nie moge jej pobrac ;/
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l ... ciekawe czy zdajmuje locka/czy rakiety się rozbijają na ścianach
Opublikowano 5 maja 201212 l Przestał mnie bawić już ten BF. Wszystko przez ten suppresion effect. Nieważne czy masz skilla w celowaniu czy nie, jak masz mgłę przed oczami to ci kule wylątują pod kątem 30 stopni. Albo wrzucą patch w czerwcu razem z close quarters albo pjerdole tą grę.
Opublikowano 5 maja 201212 l Możliwe żeby w tym dodatku który ma wyjść na jesieni były mapy z powiedzmy 10-15 czołgami na stronę, 5 jetami itd.? Sprzedałbym wszystko i kupiłbym dobry pc wtedy. Edytowane 5 maja 201212 l przez mate5
Opublikowano 5 maja 201212 l Z tego co pamiętam, najlepsza mapa jeśli chodzi o walki pojazdami - Tampa Highway z BF2 miała ok 8 czołgów na stronę, 3 samoloty i coś tam jeszcze. Zaraz zerknę Kurczaki, nie mogę nigdzie znaleźć opisu ;/
Opublikowano 5 maja 201212 l Możliwe żeby w tym dodatku który ma wyjść na jesieni były mapy z powiedzmy 10-15 czołgami na stronę, 5 jetami itd.? Sprzedałbym wszystko i kupiłbym dobry pc wtedy. Na konsolach połowa pojazdów była by pusta xD
Opublikowano 6 maja 201212 l hahaha, fakt XD Czujecie grać fajerstorma 12vs12 ? o.O no to jest mapa w starym stylu Armored assault 6 w czolgach + 2 w apachu + 2 w samolotach pozostaje 2 chowających sie kontenerach
Opublikowano 6 maja 201212 l Zapomniałeś o jednym w mobilnym AA i jednym w krowie lub C-Ramie. I tym sposobem kĄsolomaniaki w trakcie rozgrywki czują się jak w BF 2188 - bunt maszyn
Opublikowano 6 maja 201212 l Zapomniałeś o jednym w mobilnym AA i jednym w krowie lub C-Ramie. I tym sposobem kĄsolomaniaki w trakcie rozgrywki czują się jak w BF 2188 - bunt maszyn na konsolach na firestormie jest tylko: 3x czolg 2x samolot 1x szturmowy heli 1x transportowy heli 1 lub 2 ( nie pamietam) gaziki. mobilnego AA nie ma. w AA w bazie niezbyt czesto ktos jest bo cholerstwo to w nic nie trafia i ubic ciezko ( u ruskich) u amerykan juz lepiej hali transportowe w powietrzu sa zwykle z 15 sekund. ktos wsiada leci na b i wyskakuje.
Opublikowano 7 maja 201212 l Taki mam problem ostatnio w BFie http://www.youtube.com/watch?v=3IBHqjIRrm0 Jak widać dzieje się to tylko podczas gry, w menu myszka działa normalnie. Edytowane 7 maja 201212 l przez Mordechay