Opublikowano 24 stycznia 201213 l Bo (pipi) ta gra jest s(pipi)ona i tyle :F <lata se samolotem i na(pipi)ia jakichś nubów w helkach>
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Bo człowiek wszystko sam musi robić. Latam se i zabijam nubów, to zaraz flag nie mamy. Jak biorę czołg żeby odzyskać flagi to zaraz mam helki na głowie. (pipi). No i ta spedalona wiara która biegnie do samolotu choć widzi że ja już odlatuję. Ofkoz musi taki pedał wbiec pod koła, a później smuci 5 minut na czacie że go zabiłem. Nic nie poradzę na to że moja zajebistość sprawia że nie patrzę pod koła jak startuję.
Opublikowano 24 stycznia 201213 l No najlepsze są typki co na początku rundy napierdzielają środkiem drogi i pretensje mają jak ich przejedziesz . Jakby droga służyła piechocie a pojazdy po bokach heh .
Opublikowano 24 stycznia 201213 l wyrobiłem tygodniową normę - pograłem wczoraj ze Stoną 10 minut, lagi nie pozwalały na zrobienie absolutnie niczego, wyszedłem, wrócę w okolicach lutego. swoją drogą coś jest na rzeczy - na serwerze na którym graliśmy była masa niskopoziomowych graczy i kilku z bardzo wysokim numerkiem. Wniosek? Ci co grali od premiery w większości odpuścili a pojawili się nowi, którzy albo kupili grę jak była za półdarmo albo dostali prezent na gwiazdkę.
Opublikowano 24 stycznia 201213 l No wczorajsze lagi to był śmiech na sali. Ale to raczej wina serwera. Szkoda, bo okoliczności (mapka, ilość osób, brak dachowców) sprzyjały do gry :<
Opublikowano 24 stycznia 201213 l swoją drogą coś jest na rzeczy - na serwerze na którym graliśmy była masa niskopoziomowych graczy i kilku z bardzo wysokim numerkiem. Wniosek? Ci co grali od premiery w większości odpuścili a pojawili się nowi, którzy albo kupili grę jak była za półdarmo albo dostali prezent na gwiazdkę. 4 real ? To muszę sprawdzić wieczorkiem , ogólnie dla urozmaicenia zastanawiałem się nad Rush/HC ale nie wiem czy warto bo nawet nie wiem gdzie te m-comy stoją heh , i notorycznie wpadam na niewidzialną ścianę .
Opublikowano 24 stycznia 201213 l No Wam powiem że rundka czy dwie na raszu dają radę, bo człowiek jest na nowej mapie i się czuje jakby dopiero zaczynał grać Później w(pipi)ienie bierze górę
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Trzeba było najpierw to wrzucić , granie na awionice rozpierdala system XD
Opublikowano 24 stycznia 201213 l lolz, zhakowano punkbustera. Kolesie dawali bany randomowej wiarze i kilku adminom z ESL XDDDDDDDDDDDD http://forums.electr...got-banned.html (pipi)ŁEM XD Aż strach grę odpalić :F "I'm starting to feel sorry for you PC guys. "
Opublikowano 24 stycznia 201213 l To nic, liczą się chęci [rzekł trener do swojego kulawego zawodnika który przybiegł ostatni w wyścigu na 400m przez płotki].
Opublikowano 24 stycznia 201213 l swoją drogą coś jest na rzeczy - na serwerze na którym graliśmy była masa niskopoziomowych graczy i kilku z bardzo wysokim numerkiem. Wniosek? Ci co grali od premiery w większości odpuścili a pojawili się nowi, którzy albo kupili grę jak była za półdarmo albo dostali prezent na gwiazdkę. Ja gre mam od premiery a lewel 8 ;_;
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Kysz kysz, poszedł spać<przegania> Się cholera czasami uwalnia z łańcucha i wychodzi z kojca, meksykaniec jeden. To o czym my tu pisaliśmy? Aha, o 20 gramy pany. Porobimy sobie jakieś akcje z C4 albo innymi dżihaddżipami.
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Mam postanowienie że przed 10 lutego nie odpalę stacjonarki Edytowane 24 stycznia 201213 l przez ako
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Nie wierzę xD Mortar guide: Czemu mnie nie dziwi, że gość gra na konsoli?