August 4, 201015 yr Producent: Maxis Wydawca: Electronic Arts Polska Premiera: Październik 2010 Wstąpi ktoś z was do świata Simów? Edited August 4, 201015 yr by MYSZa7
August 4, 201015 yr A ja jestem ciekaw. Nie gram na kompie, a jestem zainteresowany jak rozwinęła się ta gra. Liczę na w 100% odwzorowany komputerowy pierwowzór, bo konsolowe przygodówki nie są już tak zabawne.
August 7, 201015 yr Hejtowanie Simsów już w sumie nie jest modne więc nie wiem co wy robicie :potter:
August 8, 201015 yr Ja ostatnio grałem w jedynkę sto lat temu (dokładniej, gdy miałem 10-12 lat). Dla mnie ta gra to była taka mini ekonomiczna popierdółka. Jedynym ciekawym jej aspektem było zdobywanie kasy na rozbudowę chaty. Jak udało mi się wymaksować postać i rozbudować willę większą i bogatszą od tej najdroższej "pre-built" to dla mnie gra się skończyła. W dwójkę pykałem trochę na pierwszym Xie, jedyne co mnie zaskoczyło to możliwość tworzenia własnych dań (która okazała się nic nie warta) i nic poza tym nie było ciekawego, dlatego szybko zrezygnowałem. Na kompie odpaliłem, żeby zobaczyć, czy w ogóle ruszy... ruszyła, ale wyglądała tak marnie, że nie sprawdzałem nawet. Ja osobiścię lubię serię Harvest Moon i zagram w trójkę Simsów, bo liczę, że gra rozwinęła się w podobnym kierunku, tj. masa ciekawych możliwości (dodanych nie na siłę - żaden z dodatków do jedynki mnie nie interesował), rozwijanie postaci na sposób rpg. itp. Nie wiem czego się spodziewać, bo nie grałem w to na kompie, a słyszałem pochlebne opinie - nie przyglądałem się rozwojowi serii dokładnie, więc nie wiem o co chodzi z tym hejtowaniem. Jeśli gra pozostaje infantylna, to nawet nie ruszę. Edited August 8, 201015 yr by MierzejX
December 8, 201015 yr czy polska wersja jest osobno czy w zagranicznych wydaniach tez?? (tak jak np: w alan wake)??