Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Sims 3

Featured Replies

Opublikowano

38546_412082413151_48412518151_4552739_1625562_n.jpg

Producent: Maxis

Wydawca: Electronic Arts Polska

Premiera: Październik 2010

Wstąpi ktoś z was do świata Simów? :)

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja jestem ciekaw. Nie gram na kompie, a jestem zainteresowany jak rozwinęła się ta gra. Liczę na w 100% odwzorowany komputerowy pierwowzór, bo konsolowe przygodówki nie są już tak zabawne.

Opublikowano

Hejtowanie Simsów już w sumie nie jest modne więc nie wiem co wy robicie :potter:

Opublikowano

Ja ostatnio grałem w jedynkę sto lat temu (dokładniej, gdy miałem 10-12 lat). Dla mnie ta gra to była taka mini ekonomiczna popierdółka. Jedynym ciekawym jej aspektem było zdobywanie kasy na rozbudowę chaty. Jak udało mi się wymaksować postać i rozbudować willę większą i bogatszą od tej najdroższej "pre-built" to dla mnie gra się skończyła. W dwójkę pykałem trochę na pierwszym Xie, jedyne co mnie zaskoczyło to możliwość tworzenia własnych dań (która okazała się nic nie warta) i nic poza tym nie było ciekawego, dlatego szybko zrezygnowałem. Na kompie odpaliłem, żeby zobaczyć, czy w ogóle ruszy... ruszyła, ale wyglądała tak marnie, że nie sprawdzałem nawet. Ja osobiścię lubię serię Harvest Moon i zagram w trójkę Simsów, bo liczę, że gra rozwinęła się w podobnym kierunku, tj. masa ciekawych możliwości (dodanych nie na siłę - żaden z dodatków do jedynki mnie nie interesował), rozwijanie postaci na sposób rpg. itp. Nie wiem czego się spodziewać, bo nie grałem w to na kompie, a słyszałem pochlebne opinie - nie przyglądałem się rozwojowi serii dokładnie, więc nie wiem o co chodzi z tym hejtowaniem. Jeśli gra pozostaje infantylna, to nawet nie ruszę.

Edytowane przez MierzejX

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Do konsolowej wersji Sims 3 dodatki nie wychodzą ?

Opublikowano

czy polska wersja jest osobno czy w zagranicznych wydaniach tez?? (tak jak np: w alan wake)??

Opublikowano

Wersja na X360 podobno nie ma polskiej wersji.