Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

TGS-2010-2.jpg

Ostatnio z coraz większą czestotliwością pojawiają sie w Internecie jakies newsy/przecieki z nadchodzących wielkimi krokami targów Tokyo Game Show.

Temat utworzyłem celu zgłebiania wiedzy o tym evencie i do prowadzenia ogólnej dyskusji.

Oficjalna Strona TGS 2010 - Click!

Przydatne informacje ;] PDF - Click!

>>TU MA BYĆ LIVE STEAM<<

• Propozycje SCE:

• LittleBigPlanet 2
  • Killzone 3
  • Heavy Rain
  • Gran Turismo 5
  • MotorStorm 3
  • Tokyo Jungle
  • SOCOM 4
  • Sly Cooper Collection
  • Heroes On The Move
  • Hustler King
  • Me&My Pet
  • Ape Escape Fury! Fury!
  • Beat Sketch!
  • Echochrome II
  • High Velocity Bowling
  • Kung Fu Rider
  • Sports Champions
  • The Fight: Lights Out
  • The Shoot
  • Tsumiki BLOQ
  • TV Superstars
  • Start the Party!
  • God of War: Ghost of Sparta
  • Patapon 3
  • Jeden niezapowiedziany dotąd tytuł

Brakuje... The Last Guardiana... osobiscie mam nadzieje, ze to bedzie taki as z rekawa zaprezentowany gdzies pod koniec targów. taki element zaskoczenia tak jak podczas E3 i zaprezentowania Twisted Metal

• Propozycje Square Enix:
  • Final Fantasy Versus XIII,
  • Final Fantasy Agito XIII,
  • The 3rd Birthday,
  • Kingdom Hearts Re: Coded

• Propozycje Konami:
  • Castlevania: Lords of Shadow
  • Metal Gear Solid: Peace Walker
  • Metal Gear Solid: Rising

• Propozycje partnerów Konami:
  • The Legend of Heroes: Zero no Kiseki (Falcom)
  • Catherine (Atlus)
  • UFC Undisputed 2010 (Yukes)

• Propozycje Capcom:
  • Monster Hunter Portable 3rd
  • Marvel vs. Capcom 3
  • Dead Rising 2
  • Sengoku Basara 3
  • MonHun Nikki: Poka Poka Ailu Mura

• Propozycje Level-5:
  • Ni no Kuni: Queen of the Holy White Ash (PS3) - trailer i wersja grywalna
  • The Little Battlers aka Cardboard Senki (PSP) - trailer i wersja grywalna

• Propozycje - Sega:
  • Vanquish [jedyna gra na PS3?]
  • Phantasy Star Portable 2 Infinity
  • Black Panther: New Yakuza Chapter
  • Shining Hearts
  • K-on! After School Live!!

• Propozycje partnerów Segi:
  • F1 2010 (Codemasters)
  • Mafia II (Take-Two)
  • Arcana Heart 3 (Arc System Works)

• Propozycje Namco Bandai:
  • Tales of Graces F (PS3): Playable, Video
  • Tales of the World Radiant Mythology 3 (PSP): Playable, Video
  • God Eater Burst (PSP): Playable, Video
  • Dragon Ball Raging Blast 2 (PS3/X360): Playable, Video
  • Naruto Ultimate Storm 2 (PS3/X360): Playable, Video
  • Enslaved Odyssey to the West (PS3/X360): Video
  • Macross F Hybrid Pack (PS3): Video
  • My Little Sister Can't Possibly Be This Cute Portable (PSP): Video
  • Knights Contract (PS3/X360): Video
  • Big 3 Gun Shooting (PS3): Video

*Pewnie dojdzie jeszcze kilka gier, ale nie doszukałem się ;]

**Oczywiście listy zawieraja gry, multiplatformowe lub majace status exclusive dla konsol z rodziny PlayStation

***Mile widziane wszelkie sugestie odnośnie zawartosci pierwszego postu ;]

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Albo właśnie E3.   SCEJ będzie chciało pokazać się z jak najlepszej strony więc będzie GT5, a także MOŻE TLG.

• No właśnie stawiam że będzie jak przy U2, czyli trailer na VGA, a na E3 mocarny gameplay.

• Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...   Czemu nie pokazują nic z nowego Silenta!

Opublikowano

The last guardian nie był zapowiedziany na 2009, a jednak był i trailer, i jakiś tam dokument. Na bank będzie TLG.

Czekam niecierpliwie na Kingdom hearts też :D

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

Tutaj masz line up Konami http://www.ppe.pl/news-2559-Konami_na_Tokyo_Game_Show.html

Damn tylko żeby pokazali TLG mimo wszystko szkoda, że nie ma go na oficjalnej liście.

I nie ma w spisie SCE Ni No Kuni a ma być. Aha i RDR mają pokazywać ;] ale kosmos ;] western w Japan ;].

A najbardziej w związku z dzisiejszym newsem liczę na zapowiedź RE6.....proszęęęęęęęęęę.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

DMC5 , NG 3 i wrócenie do projektu "Harker The Collective" i szafa gra. :potter:

Opublikowano

Na tegorocznym TGS czekam tylko na jakiś większy materiał z Catherine, The Last Guardian i Ace Combat:Assault Horizon, to mi w zupełności wystarczy.

Oczywiście nie pogniewałbym się gdyby Sega ogłosiła, że powstaje Valkyria Chronicles 3 na PS3 ale to tylko zapewne marzenia.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Uncharted 3 i The last Guardian i Agenta i nowy ex :)

Opublikowano

Ja osobiscie nadal licze na to, ze Capcom nas zaskoczy zapowiedzia Monster Huntera na PS3.

Opublikowano

Ciekawe co to będzie za niezapowiedziana jeszcze gra, może Uncharted 3? :)

The Last Guardian musi być, nawet jeśli brakuje go na liście, to byłby niezły zawód, gdyby już na ostatniej dużej imprezie w tym roku nic nie pokazali.

Czekam też co pokaże Capcom. Może w końcu jakieś info o nowej Onimushy, albo Devil May Cry 5.

Opublikowano

Jeszcze odnośnie pokazów Konami.

Dziwi mnie brak PeS-a 11 i przede wszystkim nowego Silenta ;/.

No i mam nadzieję, że pokażą coś więcej z mgs-a rising a nie tylko kolejny minutowy trailer.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jak pierd.olną U3 to biorę prochy na sen i nastawiam budzik dopiero na premiere ;) Jeśli ten Agent ma być od R* to ok ;D TLG mnie specjalnie nie interesuję. RE6 może być, może poczekać.

Pierwszy raz mam większą nadzieję na U3 :) No bo wszystkie niby hity zapowiedziane. Można by wymieniąc w nowościach i wymieniać. Wg. mnie albo dadzą U3 albo wyskoczą z czymś nowym. Innej opcji nie ma ;)

Opublikowano
  • Autor

kilka miesiecy temu były jakies ploty o uncharted na psp wiec moze to, to? :>

pewnie tego nie chcecie ;]

Opublikowano

Ja tam Uncharteda na PSP bym łyknął ;D W sumie patrząc na te serie ND (Crash, R&C, Uncharted) to każda najpierw wychodziła na stacjonarną konsole a potem na PSP jakoś. Był Crash Mind over Mutant i Clash of the Titans czy jakoś tak ;p Był Secret Agnet Clank, to może teraz Nathana wrzucą na PSP ;D Jednak wersję na PS3 chętniej bym przytulił ;D

Opublikowano

A tutaj pare tytulow, ktore zobaczymy od Namco Bandai:

?Tales of Graces F (PS3): Playable, Video

?Tales of the World Radiant Mythology 3 (PSP): Playable, Video

?God Eater Burst (PSP): Playable, Video

?Super Robot Wars L (DS): Playable, Video

?Dragon Ball Raging Blast 2 (PS3/X360): Playable, Video

?Naruto Ultimate Storm 2 (PS3/X360): Playable, Video

?Solatorobo (DS): Playable, Video

?Enslaved Odyssey to the West (PS3/X360): Video

?Idolmaster 2 (X360): Video

?Macross F Hybrid Pack (PS3): Video

?My Little Sister Can't Possibly Be This Cute Portable (PSP): Video

?Knights Contract (PS3/X360): Video

?Big 3 Gun Shooting (PS3): Video

?SD Gundam Sangokuden BraveBattleWarriors (DS): "Exhibit

Jakby tylko zapowiedzieli jakiegos "Tales of" (ToV, ToG czy nowego Tales'a) w zrozumialym jezyku bylbym naprawde szczesliwy(jednak jak zawsze jestem przygotowany na zawod...jak zawsze w przypadku Namco :/ )

Opublikowano

Jak pierd.olną U3 to biorę prochy na sen i nastawiam budzik dopiero na premiere ;) Jeśli ten Agent ma być od R* to ok ;D TLG mnie specjalnie nie interesuję. RE6 może być, może poczekać.

Pierwszy raz mam większą nadzieję na U3 :) No bo wszystkie niby hity zapowiedziane. Można by wymieniąc w nowościach i wymieniać. Wg. mnie albo dadzą U3 albo wyskoczą z czymś nowym. Innej opcji nie ma ;)

A ja pierwszy raz nie wierzę w te gry to znaczy, że ja zapowiedzą czy pokażą: Agent, U3.

TLG zapewne pokażą ale wyżej wymienione wątpię.

Za to dzisiejszy wysyp newsów - "zapowiedzi" odnośnie takich gier jak RE6, DMC5 mógłby pozytywnie zaskoczyć. Baa imo przebiłby E3 i GC do tego jeszcze jakaś zapowiedź exa od Sony czy niespodzianka jak ME2 na GC i pozamiatane ;].

Opublikowano

W U3 na TGS szczerze watpie. Oczywiscie chcialbym sie milo zaskoczyc, ale raczej bedzie tak jak z dwojka - VGA. ;)

Schab - WTF? Gdzie Ratchetowi do Naughty Dog. Za niskie progi jak na nich. Nie myl ich z Insomniac Games, proszę... )

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

No jeśli Capcom zapowie RE 6 i DMC 5 to jak dla mnie już będzie lepiej niż na E3 i Gamescom.

Opublikowano

Z tegorocznego TGS to liczę na TLG oraz, jeśli chodzi o ten niezapowiedziany tytuł (ludzie przestańcie z tym U3, bo się znów srodze rozczarujecie), to mam nadzieję na Team Ico Collection lub Okami "HD" pod Move (oba tytuły ominęły mnie na PS2 - bo go po prostu nie miałem :P - a podobno są bardzo dobre). I jeszcze mam wielką nadzieję na ME2 (Edit: chodzi mi oczywiście o Mirror's Edge 2) od EA (na tej ich imprezie dzień przed TGS).

P.S. Sony będzie mieć konferencje na TGS? Będzie gdzieś transmisja video?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
  • Autor

chyba nigdy nie było transmitowanych konferencji z TGS [myle sie?]

wydaje mi się, ze jedyne co nam pozostanie to live blogi i klawisz F5 na gametrailers ;]

Opublikowano

Rok temu było słabo więc nie podniecam się za bardzo. Może TLG będzie, ale się nie zdziwię jak w ogóle nie będzie. Agenta na bank nie będzie. ;/

Mają być RE6 i podobno DMC5 więc może być ciekawie. Były ploty, że Hideo ma coś nowego pokazać, MGS5 przykładowo. :potter:

Opublikowano

Uncharted 3 bedzie miał premiere na VGA (watpie aby był na TGSie).

Osobiście licze na strażnika wraz z kolekcją, oraz na nowego residenta.

Opublikowano

To, że Sony zapowiedziało tak U2 to nie znaczy, że z U3 też tak będzie.

Uncharted stało się flagową, najważniejszą marką Playstation 3 i myślę, że trzecią część (moim zdaniem, ostatnią na PS3) będą chcieli oficjalnie zapowiedź i pokazać z przytupem i wielkim show. Obstawiam następne E3.

Opublikowano

Albo właśnie E3.

SCEJ będzie chciało pokazać się z jak najlepszej strony więc będzie GT5, a także MOŻE TLG.

Opublikowano

To, że Sony zapowiedziało tak U2 to nie znaczy, że z U3 też tak będzie.

Uncharted stało się flagową, najważniejszą marką Playstation 3 i myślę, że trzecią część (moim zdaniem, ostatnią na PS3) będą chcieli oficjalnie zapowiedź i pokazać z przytupem i wielkim show. Obstawiam następne E3.

No właśnie stawiam że będzie jak przy U2, czyli trailer na VGA, a na E3 mocarny gameplay.