Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pes 2011 - Liga FPE

Turniej PES 2011 51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiej platformie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No po pierwszym obadaniu Rangersów stwierdzam, że będzie ciężko, ale będę walczył.

Przyzwoicie spisują się:

bramkarz - McGregor

boczni obrońcy - Whittaker - A. Little

ofensywny lewy pomocnik - Steven Davis

lewy skrzydłowy - Lafferty

Reszcie niestety wiele brakuje do spełnienia moich marzeń, szczególnie brak dobrych zmienników w formacji ofensywnej.

• Odpowiedzi 228
  • Wyświetleń 26,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jeszcze nie mam bo czekam na paczkę z UK ale myślę, ze można niedługo zaczynać losowanie drużyn, żeby każdy oswoił się ze swoim klubem

Opublikowano

A ta moja benfica jakas nijaka. W zasadzie zadnego sensownego zawodnika poza bramkarzem tam nie widzialem.

Opublikowano

Niema co marudzić :) Będzie trzeba nakombinować jak coś ustrzelić a to jest plusem.

Opublikowano

A ta moja benfica jakas nijaka. W zasadzie zadnego sensownego zawodnika poza bramkarzem tam nie widzialem.

Na papierze to Aimar, Saviola i Nuno robią wrażenie :) Chyba jeszcze Luisao daje radę. Masz kilku nieprzeciętnych grajków, ale też kilku słabiutkich.

Opublikowano

też troche mnie martwi podawanie wyników na tzw. " gębe ", ale myśle, że chyba każdy bedzie grał uczciwie i nie bedzie stwarzał problemów typu - " ja tyle i tyle nie przegrałem " albo " to ja wygrałem on kłamie podając taki wynik " po co komu taki kabaret? bądźmy poważni, ja na wszelki wypadek i tak bede robił foty z meczu wrazie czego, żeby nie było, nie lubie jak ktoś oszukuje i być oszukanym.

Opublikowano

też troche mnie martwi podawanie wyników na tzw. " gębe ", ale myśle, że chyba każdy bedzie grał uczciwie i nie bedzie stwarzał problemów typu - " ja tyle i tyle nie przegrałem " albo " to ja wygrałem on kłamie podając taki wynik " po co komu taki kabaret? bądźmy poważni, ja na wszelki wypadek i tak bede robił foty z meczu wrazie czego, żeby nie było, nie lubie jak ktoś oszukuje i być oszukanym.

to moje pierwsze rozgrywki,mam pytanie,czy będziemy grali w community mecze exchibition,czy w community league(co oczywiście rozwiązałoby problem oszukiwania) ? pzdr

Edytowane przez radkos77

Opublikowano

to moje pierwsze rozgrywki,mam pytanie,czy będziemy grali w community mecze exchibition,czy w communitu league(co oczywiście rozwiązałoby problem oszukiwania) ? pzdr

To po pierwsze, ale bardziej nurtuje mnie ta "nieokreślona forma" - może się czepiam, ale sporo umów podpisuję i takie niedopowiedziane kwestie źle się mogą skończyć.

Opublikowano

Czego nie wiecie,to wam powiem ? :)

Nie spotkałem się jeszcze z czymś takim,by ktoś podawał nieprawdziwy wynik.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Czego nie wiecie,to wam powiem ? :)

Nie spotkałem się jeszcze z czymś takim,by ktoś podawał nieprawdziwy wynik.

Bardziej chodzi o przekazywanie wyniku Tobie i o tą formę, której nie rozumiem, bo jeżeli ktoś źle poda wyniki, albo nie poda nazwy strzelców bramek. Dostanie walkowera jako gospodarz. Proponowałbym żebyś wyszczególnił dokładnie "formę" w jakiej mamy Ci podawać wyniki.

Ja nie mam zwyczaju spisywać nazwy strzelców bramek i mogę o tym zapomnieć, co wtedy?:>

Opublikowano

LOL forma podawania wyniku jest w REGULAMINIE,a ten na poprzedniej stronie na przykład.

Żeby była jasność - w temacie ze zgłaszaniem wyników,który się tu pojawi piszesz post np.

Kolejka 1 : PSV(Ader) - OSC LILLE (Cris)

Wynik: 1-1

Strzelcy : Own Goal ----- Gervinho

Komentarz:

bla bla bla :)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

LOL forma podawania wyniku jest w REGULAMINIE,a ten na poprzedniej stronie na przykład.

Żeby była jasność - w temacie ze zgłaszaniem wyników,który się tu pojawi piszesz post np.

Komentarz:

LOL? Przerabiam nie takie tematy na co dzień i już Ci piszę o co kaman.

a. Wynik i strzelców goli rozegranego spotkania obowiązkowo zgłasza gospodarz (host), o ile gracze nie ustalą inaczej. Jeżeli gospodarz spotkania nie zgłosi wyniku (także walkowera), to zostaje przyznany walkower na jego niekorzyść.

Może się czepiam - dla mnie ten fragment regulaminu jest źle sformułowany.

Przykład:

Ader zapomina podać strzelców bramek i zgodnie z regulaminem w tym momencie dostaje WO - bo to jest obowiązek i nie ma żadnego sprostowania, że tak nie jest. Co jest absolutnie głupie, ale tak jest w regulaminie. Gdyby to był regulamin i chciałbyś się później sądzić o to, to wiedz, że być przegrał.. :)

I nie gniewam się za to, że chciałeś mnie wyśmiać - jestem wyrozumiały.. :P

Opublikowano

około 22 bee na comunity jak ktoś ma ochotę na spar z PSG zapraszam

Opublikowano

Komentarz:

a. Wynik i strzelców goli rozegranego spotkania obowiązkowo zgłasza gospodarz (host), o ile gracze nie ustalą inaczej. Jeżeli gospodarz spotkania nie zgłosi wyniku (także walkowera), to zostaje przyznany walkower na jego niekorzyść.

Przykład:

Ader zapomina podać strzelców bramek i zgodnie z regulaminem w tym momencie dostaje WO - bo to jest obowiązek i nie ma żadnego sprostowania, że tak nie jest. Co jest absolutnie głupie, ale tak jest w regulaminie. Gdyby to był regulamin i chciałbyś się później sądzić o to, to wiedz, że być przegrał.. :)

Generalnie nadal nie rozumiem o co Ci chodzi,a ten punkt wydaje mi się jasny i zrozumiały.Po to jest jakaś forma podawania wyniku,bym ja się nie pogubił,a też nie będę miał czasu pisac do każdego z osobna(bo i jak?) i dopytywać się o strzelców czy cokolwiek.

Ten system się sprawdza od kilku lat na innej stronie , jeśli coś będzie nie tak to piszczcie do mnie, ale nie spodziewam się żadnych komplikacji.

Opublikowano

Na papierze to Aimar, Saviola i Nuno robią wrażenie :) Chyba jeszcze Luisao daje radę. Masz kilku nieprzeciętnych grajków, ale też kilku słabiutkich.

no wlasnie, "na papierze". I tyle w temacie

Opublikowano

Komentarz:

Przykład:

Generalnie nadal nie rozumiem o co Ci chodzi,a ten punkt wydaje mi się jasny i zrozumiały.Po to jest jakaś forma podawania wyniku,bym ja się nie pogubił,a też nie będę miał czasu pisac do każdego z osobna(bo i jak?) i dopytywać się o strzelców czy cokolwiek.

Ten system się sprawdza od kilku lat na innej stronie , jeśli coś będzie nie tak to piszczcie do mnie, ale nie spodziewam się żadnych komplikacji.

No już nie ważne. :) Jakbyś kiedyś tworzył umowę, regulamin, za który może Cię ktoś obciążyć karnie, to wówczas byłoby istotne, ale w tym wypadku nie.

Opublikowano

Panowie da sie jeszcze wkrecic do Waszych rozgrywek online??Moze ktorys admin mnie gdzies tam upchabiggrin.gif

Opublikowano

kiedy liga rusza i co najwazniejsze kiedy terminaz ?? jak juz jest to wdzieczny bede za podeslanie go... nie sledze tematu :P

Opublikowano

Terminarza jeszcze nie ma. Z tego co pamiętam będzie 1 listopada

Opublikowano

jak wam idzie przygotowanie drużyn? skład, taktyka, strategia? u mnie jeszcze troche do poprawki, ale już mam cały plan :P zreszta najważniejsze, żeby z każdym z was się dobrze grało, bez lagów itp. itd.

Opublikowano

jak wam idzie przygotowanie drużyn? skład, taktyka, strategia? u mnie jeszcze troche do poprawki, ale już mam cały plan :P zreszta najważniejsze, żeby z każdym z was się dobrze grało, bez lagów itp. itd.

Pewnie źle robię, ale rozegrałem tylko 4 mecze z kolegami z forum, będę się starał grać swoje, tak jak zawsze.

Opublikowano

Ja też zagrałem tylko kilka meczów. Formacja Ajaxu mi bardzo podpasowała, także nic nawet nie zmieniałem. Jedynie ustawiłem sobie pierwszy skład i rezerwę, bo nie lubie się później gubić na szybko jak muszę znaleźć jakiegoś zawodnika ;)

Opublikowano

Ja Evertonem też jakoś specjalnie dużo meczy nie zagrałem, z 4-5 online i ze 3 offline narazie, ogólnie to musze odpocząć od PESa na troche bo tak ciągle grać i grać to już lekkie zmęczenie, musze się znowu stać głodny gry :turned:

Opublikowano

A ja gram jeden mecz dziennie z CPU i to nie tą wylosowaną drużyną w LPE :)

Będą wciry.

Opublikowano

Pograłem w Champions Leaugue moim Napoli, na razie na profesionalu. Muszę poprawić wiarę w swoje umiejętności i nastrzelać trochę bramek konsoli :) Zmieniłem taktykę (domyślna była 3-4-3!!!) na zmodyfikowaną 4-4-2 i wygląda to coraz lepiej. Mam już pierwszą jedenastkę, Lavezzi śmiga na skrzydle, Cavani (SC) ma dobre uderzenie i balans (ciężko go przepchnąć) i Hamsik jako MC daje radę.