Jump to content

Kung Fu Live

redundantor

Recommended Posts

Posted

Niedługo zagramy w najgenialniejszą bijatykę pod słońcem. Powyższy trailer mnie rozwalił. Chyba na imprezach to będzie hicior. Ma być tylko po PSN.

Recenzje (np. w ostatnim PE) są bardzo dobre.

Już widziałem, że rozpisują konkursy kto pierwszy przejdzie grę na golasa i wstawi finałową walkę na forum. :)

Co więcej nie potrzeba do tego move tylko ps3 eye.

• Upvote 1
Posted

oni ta gre zrobili chyba tylko po to zeby kompletnie skompromitować kinecta i pokazac ze kilkuletnia 6 razy tansza kamerka potrafi to samo co to "cudo" za 600zł

Posted

Wiem, że kupię to kung fu live, na imprezy w sam raz. Biedni sąsiedzi na dole :]

Najciekawiej zapowiadający się tytuł do grania bez kontrolera wychodzi nie na kinecta tylko na PS eye :]

• 2 months later...
Posted (edited)

W sumie to tak duzo miejsca nie wymaga-mam co prawda duzy pokój, ale jak się zapomnę i za bardzo się oddalam , lub zbyt "latam" na boki to i tak gra "upomina" do wrócenia w wyznaczony przed rozgrywką obszar.

Ale fakt, bardzo łatwo w coś uderzyć, kopnąć lub zaczepić o żyrandol-ale warto ;)

Acha-mishka nie trzeba mieć Mova, wystarczy sama kamerka.

Edited by adi
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Gra jest zajefajna, imprezowy killer, znajomym bardziej się podobał niż Sports Champions, osoby które w to nie grały szybciej łapały co i jak. Wielki freestyle w walce, można bić rękami, nogami, zalicza też ciosy z bańki :]]] Do tego mamy ciosy specjalne, czyli stajemy w odpowiedniej pozie i np. razimy przeciwników prądem, spowalniamy czas i ich obijamy czy szybko podbijamy do przeciwnika z mocnym ciosem. Przeciwnicy nie za trudni, pot, zadyszka murowana. Próbowaliśmy trochę "czitować" w grze ale program nie za bardzo łapał kija do baseballa ;] Co etap gra prosi by ustawić się w odpowiednich pozach, robi zdjęcia wkleja je do komiksu w którym opisywana jest historia pomiędzy kolejnymi arenami walki.

Aby gra dobrze fungowała trzeba mieć sporo miejsca, 2,5 m do telewizora i z 3 m na boki, dobrze oświetlone pomieszczenie i ubranie odcinające się od tła.

Edited by Pryxfus
Posted

Ubranie odcinające się od tła to podstawa. Ja na początku grałem w samych majtkach bo po pierwsze mam za sobą bardzo ciemną kanapę, po drugie gra daje wycisk 10 razy większy niż sport champions. :)

Ale jest niezła :)

Potwierdzam też, że demko jest na PSS US.

To jest taki freestyle - leje się jak złoto czym popadnie. Można nawet strzelić z tyłka :)

Posted

ja niestety zawiodłem się na tej gierce z racji tego,że nie mam 3metry miejsca przed tv więc urządzenie dobrze zczytuje tylko moje ręce :( Jednak jeśli ktoś ma dużo miejsca i jasny pokój to mega szczerze polecam