Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Team Fortress 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 139
  • Wyświetleń 22,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A widzisz, sie nie znam. Mam 4 strony różnorakich itemów, bo nigdy nie craftowałem nawet.

• Grałem w toto i po kilku godzinach odinstalowałem. Jest oryginalny klimat, ciekawe klasy, gra ma jaja, nie ma takiego zadęcia jak w codach czy battlefieldach, ale nie odczuwalem takiej samej przyjemn

• Post wyżej ma tak przemyślaną składnię, że nie wiadomo o co w nim chodzi.

Opublikowano

Dlaczego nie można? Zaległe tickety można zdobywać.

Opublikowano
  • Autor

Można? To nie wiedziałem. Zwracam honor <:

@Shankor - Bierz szpiega i leć na cp_well. Polataj trochę za frontlinem wroga, na pewno będą mieli spy-chekującą pyrkę. Wtedy możesz wskoczyć do wody pomiędzy środkowym a przedostatnim punktem.

Opublikowano

Spoks , sam się wczoraj skapnąłem :D

Opublikowano

Fajnie ze obecnie gra jest za free. To dobry kawalek kodu. Moze byc ciezko jak ktos przerzuca sie z innej gry. No i troche denerwuje mnie maly dmg jaki zadaja bronie typu shotgun z bliska.

Opublikowano

Ogólnie shotgun jest bronią do dobijania, nie do latania z nią jako główną. Wyjątkiem jest Scout. W ogóle to shotgunów raczej się nie używa ze względu na to, że na 2 slocie można ustawić jakieś specjalne bronie.

Opublikowano

Amatuchno co sie dzieje po wejsciu F2P. Wszedzie Heavy albo snajperzy, raaany...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stonka, Kubicz, akosław - macie ochotę na TF2 dziś wieczorem? Rinek się zapowiadał, że by chętnie zagrał w większym gronie ;)

Opublikowano

Jeśli dotrwacie do 23 to mogę trochę pograć :)

Opublikowano

Jeśli dotrwacie do 23 to mogę trochę pograć :)

Chłopacy mają ostatnio taki start, że jak zaczniemy przed 22:00 to będzie nieźle xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Team Fortress 2 Manniversary update adds Steam Workshop, new hats, new map, item trials :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany, nie ma ktoś jakichś ZBĘDNYCH rzeczy do oddania biednej cyberstonce? Krafcę sobie broń bezkonnego bezgłowego jeźdźca i mi zabrakło materiału na metal :<

Anyone?

Opublikowano

EeXb6.jpg

kcem :<

Opublikowano

Tu chodzi o szacunek ludzi ulicy, nie statystyki!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja go mam za acziwmenta z zeszłego halołin chyba

edit: ją właściwie?

Edytowane przez Oran

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jezeli ktos jeszcze w to wgrywa, to niech mnie doda na steamie, bo mam zamiar zaczac swoja przygode z TFem w koncu :) owiec_pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli ktos gral, a juz nie ma zamiaru grac to bylbym wdzieczny za jakiekolwiek itemy, sczegolnie noze dla spy, bo kuzwa nic mi wypasc nie chce :< A nie ten poziom, zeby cokolwiek craftowac, bo bym musial caly plecak przetopic, zeby cokolwiek zlozyc.

Opublikowano

Mniej wiecej, tyle ze o adeny nie ploxilem, bo wiedzialem co robic, zeby miec hajs. A tutaj wszystko zalezy od losowego dropu.