Opublikowano 9 października 201014 l Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: 4v4 Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/pl/on-off_w_pigulce/miejsce-data-godziny/
Opublikowano 9 października 201014 l Pierwsze slysze, ze ma byc jakis turniej lol:P. W dodatku mam slub i uczelnie w ten weekend, meh:/
Opublikowano 9 października 201014 l Joł Dwa tygodnie do turnieju i 0 infa na forum. W ogole ten turniej ma sie odbyc czy nie? http://onoff.mtp.pl/pl/on-off_w_pigulce/miejsce-data-godziny/ Pewnie jest, tylko na tydzien przed turniejem pojawi sie reklama z zaskoczenia! takie wiesz, "BUUUUUUU! turniej! zdazysz?!"
Opublikowano 10 października 201014 l Po co informować o turnieju, mniej osób sie zjawi i większe szanse na wygraną. Od szpiega z krainy deszczowców slyszałem że teraz to nagrodami będą gry na ŁII...
Opublikowano 10 października 201014 l Prawda jest taka, że niczego nie udało się załatwić. Zero odpowiedzi na propozycje. Więc o czym mam informować?
Opublikowano 10 października 201014 l Czyli chyba dupsko z ON OFF, to szykuje się w tym roku jakiś turniej LAN 4v4 ?
Opublikowano 10 października 201014 l Autor Czyli turnieju nie bedzie. A ja sie napalalem przynajmniej na 3 lany do konca tego roku, no nic to pozostal nam tylko turniej onlajn.
Opublikowano 11 października 201014 l Kurde dzisiaj dostałem spama w sprawie ON OFF i z niego wynika, że M$ ma dużo wystawi i ogólnie dużo do czynienia na ON OFF. Dziwne, że nie da rady nic załatwić ;/
Opublikowano 12 października 201014 l Po wstępnej rozmowie z Barthem dowiedziałem się, że turniej jednak się odbędzie a więcej info dostaniemy jutro tak, że szykować się na Warszawę!!
Opublikowano 12 października 201014 l Autor ya DIG! EDIT: Patrz pierwszy post. Edytowane 12 października 201014 l przez _Bobek_
Opublikowano 13 października 201014 l obecny ;] edit... ku_wa, mam zjazd w ten weekend... Edytowane 13 października 201014 l przez waveform
Opublikowano 13 października 201014 l Obecny , Mam nadzieje żę będzi to jakoś w miare wcześnie Edytowane 13 października 201014 l przez STory
Opublikowano 13 października 201014 l Będę wtedy w Wawie to wpadnę na chwilę popatrzeć jak gracie albo opier.dole nagrody.
Opublikowano 13 października 201014 l @Flaha Polski Dom Towarowy Edytowane 13 października 201014 l przez waveform
Opublikowano 13 października 201014 l Ło kurwa, 4 na 4 ? Nie wiem, nie wiem, nie są to typowe targi dla graczy, toteż może być ciężko. Chętnie bym wziął udział, bo nawet z grupą będziemy na miejscu, ale będziemy mieć co robić :| Chociaż, kto wie, może oddeleguje się jakichś freaków.
Opublikowano 17 października 201014 l Z tego co widać barth jeszcze info nie podesłał, więc powiem wam co ja wiem od niego z rozmowy przez telefon jakies 3-4 dni temu: - nagrody za 1 miejsce: Fable 3 + 12 miechów godla - puchary za 3 miejsca - nie wiadomo jeszcze co z nagrodami za inne miejsca - nie wiadomo czy bedzie 2v2 czy 4v4 (chociaż z rozmowy wynikało, że raczej 4v4) - turniej ma odbyć się w sobotę To wszystko co ja wiem o turnieju.
Opublikowano 17 października 201014 l Sorry za podwójnego posta ale właśnie gadałem z Barthem i powiedział, że dzisiaj info będzie już na 100% kwestia 2-3 godz. od teraz.
Opublikowano 17 października 201014 l Sorry za tak późne info (jeszcze forum musieli akurat modernizować), ale lecimy z koksem: W sobotę 23 października odbędzie sie turniej w 2v2 Halo Reach na zasadach MLG. Nagrody za pierwsze miejsce to Fable 3 + zdrapka na 12 miesięcy polskiego Xbox LIVE + puchary. Drugie miejsce dostaje do wyboru albo zdrapkę, albo Fable 3 + puchary. Trzecie miejsce dostaje to co nie wybrali gracze, którzy zajęli 2gie miejsce + puchary. Oprócz tego w niedzielę 24 października odbędzie się turniej w Forzę Motorsport 3 na zasadzie czasówek. Nagroda jest niestety tylko za pierwsze miejsce - Fable 3 + zdrapka na 12 miesięcy polskiego Xbox LIVE + puchar.