Skocz do zawartości

PGL #4 Turniej Halo: Reach 4v4 na Targach ON/OFF 2010 [Zakończony]

Featured Replies

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 30,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj musze tu troche oliwy do ognia dolac   FiL'ut mam jakies zdanie wyrobione, widzialem jak grasz w kazda jedna czesc Halo, i nie uwazam ze jestes slaby, ale twierdze ze nie masz talentu i tyle. Je

• Dobra, dobra - mowcie to sobie na turniejach . Nie chce tu nikogo bronic (Fila) ani nikomu dorzucac (reszta), ale cale top sceny Halo rownie mocno nolifeowalo przy halo1,2,3 (przy 3ce juz zdecydowani

• Czyli chyba dupsko z ON OFF, to szykuje się w tym roku jakiś turniej LAN 4v4 ?

Opublikowano

Ja nic nie wiem... Prócz plotek i niczego potwierdzonego...

Opublikowano

Po co informować o turnieju, mniej osób sie zjawi i większe szanse na wygraną.

Od szpiega z krainy deszczowców slyszałem że teraz to nagrodami będą gry na ŁII...

Opublikowano

Prawda jest taka, że niczego nie udało się załatwić. Zero odpowiedzi na propozycje. Więc o czym mam informować?

Opublikowano

Czyli chyba dupsko z ON OFF, to szykuje się w tym roku jakiś turniej LAN 4v4 ?

Opublikowano
  • Autor

Czyli turnieju nie bedzie.

A ja sie napalalem przynajmniej na 3 lany do konca tego roku, no nic to pozostal nam tylko turniej onlajn.

Opublikowano

Kurde dzisiaj dostałem spama w sprawie ON OFF i z niego wynika, że M$ ma dużo wystawi i ogólnie dużo do czynienia na ON OFF. Dziwne, że nie da rady nic załatwić ;/

Opublikowano

Po wstępnej rozmowie z Barthem dowiedziałem się, że turniej jednak się odbędzie a więcej info dostaniemy jutro tak, że szykować się na Warszawę!!

Opublikowano
  • Autor

ya DIG!

EDIT:

Patrz pierwszy post.

Edytowane przez _Bobek_

Opublikowano

obecny ;]

edit... ku_wa, mam zjazd w ten weekend...

Edytowane przez waveform

Opublikowano

Obecny , Mam nadzieje żę będzi to jakoś w miare wcześnie

Edytowane przez STory

Opublikowano

PDT oczywiście też się zjawi ;)

Opublikowano

Będę wtedy w Wawie to wpadnę na chwilę popatrzeć jak gracie albo opier.dole nagrody.

Opublikowano

Ło kurwa, 4 na 4 ? Nie wiem, nie wiem, nie są to typowe targi dla graczy, toteż może być ciężko. Chętnie bym wziął udział, bo nawet z grupą będziemy na miejscu, ale będziemy mieć co robić :| Chociaż, kto wie, może oddeleguje się jakichś freaków.

Opublikowano

Jakiekolwiek info by sie przydalo.

Opublikowano

AllGoodInMyHood moge cie zastąpić ?:)

Opublikowano

Z tego co widać barth jeszcze info nie podesłał, więc powiem wam co ja wiem od niego z rozmowy przez telefon jakies 3-4 dni temu:

- nagrody za 1 miejsce: Fable 3 + 12 miechów godla

- puchary za 3 miejsca

- nie wiadomo jeszcze co z nagrodami za inne miejsca

- nie wiadomo czy bedzie 2v2 czy 4v4 (chociaż z rozmowy wynikało, że raczej 4v4)

- turniej ma odbyć się w sobotę

To wszystko co ja wiem o turnieju.

Opublikowano

Sorry za podwójnego posta ale właśnie gadałem z Barthem i powiedział, że dzisiaj info będzie już na 100% kwestia 2-3 godz. od teraz.

Opublikowano

Sorry za tak późne info (jeszcze forum musieli akurat modernizować), ale lecimy z koksem:

W sobotę 23 października odbędzie sie turniej w 2v2 Halo Reach na zasadach MLG.

Nagrody za pierwsze miejsce to Fable 3 + zdrapka na 12 miesięcy polskiego Xbox LIVE + puchary.

Drugie miejsce dostaje do wyboru albo zdrapkę, albo Fable 3 + puchary.

Trzecie miejsce dostaje to co nie wybrali gracze, którzy zajęli 2gie miejsce + puchary.

Oprócz tego w niedzielę 24 października odbędzie się turniej w Forzę Motorsport 3 na zasadzie czasówek.

Nagroda jest niestety tylko za pierwsze miejsce - Fable 3 + zdrapka na 12 miesięcy polskiego Xbox LIVE + puchar.