Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PGL #4 Turniej Halo: Reach 4v4 na Targach ON/OFF 2010 [Zakończony]

Featured Replies

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj musze tu troche oliwy do ognia dolac   FiL'ut mam jakies zdanie wyrobione, widzialem jak grasz w kazda jedna czesc Halo, i nie uwazam ze jestes slaby, ale twierdze ze nie masz talentu i tyle. Je

• Dobra, dobra - mowcie to sobie na turniejach . Nie chce tu nikogo bronic (Fila) ani nikomu dorzucac (reszta), ale cale top sceny Halo rownie mocno nolifeowalo przy halo1,2,3 (przy 3ce juz zdecydowani

• Czyli chyba dupsko z ON OFF, to szykuje się w tym roku jakiś turniej LAN 4v4 ?

Opublikowano

Ja nic nie wiem... Prócz plotek i niczego potwierdzonego...

Opublikowano

Po co informować o turnieju, mniej osób sie zjawi i większe szanse na wygraną.

Od szpiega z krainy deszczowców slyszałem że teraz to nagrodami będą gry na ŁII...

Opublikowano

Prawda jest taka, że niczego nie udało się załatwić. Zero odpowiedzi na propozycje. Więc o czym mam informować?

Opublikowano

Czyli chyba dupsko z ON OFF, to szykuje się w tym roku jakiś turniej LAN 4v4 ?

Opublikowano
  • Autor

Czyli turnieju nie bedzie.

A ja sie napalalem przynajmniej na 3 lany do konca tego roku, no nic to pozostal nam tylko turniej onlajn.

Opublikowano

Kurde dzisiaj dostałem spama w sprawie ON OFF i z niego wynika, że M$ ma dużo wystawi i ogólnie dużo do czynienia na ON OFF. Dziwne, że nie da rady nic załatwić ;/

Opublikowano

Po wstępnej rozmowie z Barthem dowiedziałem się, że turniej jednak się odbędzie a więcej info dostaniemy jutro tak, że szykować się na Warszawę!!

Opublikowano
  • Autor

ya DIG!

EDIT:

Patrz pierwszy post.

Edytowane przez _Bobek_

Opublikowano

obecny ;]

edit... ku_wa, mam zjazd w ten weekend...

Edytowane przez waveform

Opublikowano

Obecny , Mam nadzieje żę będzi to jakoś w miare wcześnie

Edytowane przez STory

Opublikowano

PDT oczywiście też się zjawi ;)

Opublikowano

Będę wtedy w Wawie to wpadnę na chwilę popatrzeć jak gracie albo opier.dole nagrody.

Opublikowano

Ło kurwa, 4 na 4 ? Nie wiem, nie wiem, nie są to typowe targi dla graczy, toteż może być ciężko. Chętnie bym wziął udział, bo nawet z grupą będziemy na miejscu, ale będziemy mieć co robić :| Chociaż, kto wie, może oddeleguje się jakichś freaków.

Opublikowano

Jakiekolwiek info by sie przydalo.

Opublikowano

AllGoodInMyHood moge cie zastąpić ?:)

Opublikowano

Z tego co widać barth jeszcze info nie podesłał, więc powiem wam co ja wiem od niego z rozmowy przez telefon jakies 3-4 dni temu:

- nagrody za 1 miejsce: Fable 3 + 12 miechów godla

- puchary za 3 miejsca

- nie wiadomo jeszcze co z nagrodami za inne miejsca

- nie wiadomo czy bedzie 2v2 czy 4v4 (chociaż z rozmowy wynikało, że raczej 4v4)

- turniej ma odbyć się w sobotę

To wszystko co ja wiem o turnieju.

Opublikowano

Sorry za podwójnego posta ale właśnie gadałem z Barthem i powiedział, że dzisiaj info będzie już na 100% kwestia 2-3 godz. od teraz.

Opublikowano

Sorry za tak późne info (jeszcze forum musieli akurat modernizować), ale lecimy z koksem:

W sobotę 23 października odbędzie sie turniej w 2v2 Halo Reach na zasadach MLG.

Nagrody za pierwsze miejsce to Fable 3 + zdrapka na 12 miesięcy polskiego Xbox LIVE + puchary.

Drugie miejsce dostaje do wyboru albo zdrapkę, albo Fable 3 + puchary.

Trzecie miejsce dostaje to co nie wybrali gracze, którzy zajęli 2gie miejsce + puchary.

Oprócz tego w niedzielę 24 października odbędzie się turniej w Forzę Motorsport 3 na zasadzie czasówek.

Nagroda jest niestety tylko za pierwsze miejsce - Fable 3 + zdrapka na 12 miesięcy polskiego Xbox LIVE + puchar.