Opublikowano 19 października 201014 l jedzie ktos z "obronców krzyża" ?? jak nie to ja klade lache xd
Opublikowano 20 października 201014 l http://onoff.mtp.pl/pl/ ps. Turniej zaczyna sie o 12:00. Edytowane 21 października 201014 l przez FiL4
Opublikowano 20 października 201014 l Jedzie ktoś z Krakowa? Samochodem najlepiej - chodzi o transport 3 konsoli na On/off...
Opublikowano 21 października 201014 l Mam takie pytanie do Bartha Czy ludzie którzy grają na turnieju mają płacić 30zl za wjazd ?
Opublikowano 21 października 201014 l Mam takie pytanie do Bartha Czy ludzie którzy grają na turnieju mają płacić 30zl za wjazd ? tak, bo przychodzimy tam jako zwiedzajacy, a nie gracze.
Opublikowano 21 października 201014 l ja przychodzę jako gracz nie zwiedzający nie w oczach organizatorow targów :]
Opublikowano 21 października 201014 l Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: ? Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/...e-data-godziny/ Generalnie jestem w h...j zawiedziony. Wcześniej nawet nikt nie wspomniał że wjazd na impreze będzię kosztował 30zł ..ku... co to jest ,najpierw 4 dni przed turniejem dowiadujemy sie ze będzie [jednak] 4vs4 gdzie czasu do nawet zagrania z nową drużyną jest nic to w dodatku sie dzisiaj dowiaduje ze wjazd na turniej to kwota 30zł .Co to ma być ? żarty jakieś generalnie nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym więc pisze jeszcze raz chociaż już zonk jest .pozdro 650
Opublikowano 22 października 201014 l Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: ? Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/...e-data-godziny/ Generalnie jestem w h...j zawiedziony. Wcześniej nawet nikt nie wspomniał że wjazd na impreze będzię kosztował 30zł ..ku... co to jest ,najpierw 4 dni przed turniejem dowiadujemy sie ze będzie [jednak] 4vs4 gdzie czasu do nawet zagrania z nową drużyną jest nic to w dodatku sie dzisiaj dowiaduje ze wjazd na turniej to kwota 30zł .Co to ma być ? żarty jakieś generalnie nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym więc pisze jeszcze raz chociaż już zonk jest .pozdro 650 Nie podoba mi się ten ton.
Opublikowano 22 października 201014 l Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: ? Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/...e-data-godziny/ Generalnie jestem w h...j zawiedziony. Wcześniej nawet nikt nie wspomniał że wjazd na impreze będzię kosztował 30zł ..ku... co to jest ,najpierw 4 dni przed turniejem dowiadujemy sie ze będzie [jednak] 4vs4 gdzie czasu do nawet zagrania z nową drużyną jest nic to w dodatku sie dzisiaj dowiaduje ze wjazd na turniej to kwota 30zł .Co to ma być ? żarty jakieś generalnie nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym więc pisze jeszcze raz chociaż już zonk jest .pozdro 650 Nie podoba mi się ten ton. Straszne.
Opublikowano 22 października 201014 l W związku z tym, że jeden monitor nie przetrwał podróży, będziemy mieli tylko 1 setup 4v4. Ponadto chciałbym poprosić wszystkich, którzy mogą, żeby zabrali ze sobą tyle kabli sieciowych (rj-45), ile mają. Torba z sieciówkami też nie dotarła na miejsce. Każdego, kto uważa to za żart zapraszam do zrobienia paru imrez za nas. Dziękuję, dobranoc.
Opublikowano 22 października 201014 l Jak widać granie w halo wymaga poświęceń xD ja pitole 30pln toż to jedna 0.7l ehhh
Opublikowano 22 października 201014 l Zuzu, chciałbym jednak zauważyć, że granie w Halo leży wyżej w hierarchii niż alkoholizm :potter:
Opublikowano 23 października 201014 l Każdego, kto uważa to za żart zapraszam do zrobienia paru imrez za nas. Dziękuję, dobranoc. Weś sie ogarnij człowieku ,robienie imprez a przekazywanie informacji lol Gdyby ktoś poinformował że wjazd będzie płatny to by było wszystko ok,a generalnie nikt ,po prostu nikt z organizatorów nie przekazał ze trzeba płacić .
Opublikowano 23 października 201014 l Gdyby ktoś z nas wiedział cokolwiek, wszyscy byście już też wiedzieli. Postuluję o większą uprzejmość wypowiedzi.
Opublikowano 23 października 201014 l A ciężko samemu oblukac stronę imprezy?? Sam się ogarnij... Jeszcze nie widziałem targów z darmowym wstępem... No chyba że liczyłeś że jako główna atrakcja gracze Halo wchodzą za darmo. Przypominam że turniej wyszedł w ostatniej chwili. Z całym szacunkiem jest co robić i o rzeczach oczywistych jakimi dla mnie jest płatny wstęp można chyba zapomnieć? Nie pasuje ze sprawy przybrały taki obrót? Oki - następnym razem jak nie dostaniemy miesiąc wcześniej info że mozna zrobic turniej to grzecznie odmówimy... Będziemy mieć kupę czasu żeby myśleć o pierdołach. Podobnie ze zmianą formy turnieju - nie będziemy się pie..lić i prosić o zmiany - jak sobie ustali ORGANIZATOR tak zostanie. Nie będzie płaczu ze się z drużyną nie zgracie, że za późno info i ogólnie do dupy. Edytowane 23 października 201014 l przez TroniC
Opublikowano 23 października 201014 l Zuzu, chciałbym jednak zauważyć, że granie w Halo leży wyżej w hierarchii niż alkoholizm :potter: Polemizował bym, picie to jest nasz pierwszy sport narodowy, u nas MLG w tej dyscyplinie napewno przebiło to w jułesj:) Co niektórym osobą na forum wydaje się że gracze halo to pępek wszechświata, powinno im się wysyłać limuzyne pod chatę ( co by na dojazd nie tracili kasy), a na wejściu powinien być rozwinięty czerwony dywan, a nie płacić za wjazd. Organizatorzy targów powinni zapraszać scenę halo 6 m-cy przed targami, bo dzięki temu będą mieli tysiące ludzi więcej na targach, buhaha Turniej halo to tylko mały dodatek do targów o którym wiedzą raczej sami zainteresowani (nisza w niszy), Polska to nie hamburgeland i MLG. Ludziska zejdźcie na ziemie, sama możliwość zagrania na lanie 4v4 w halo powinno być wystarczające dla ludzi biorących udział. Nagrody?? hmm jak scen liczy kilkadziesiąt osób, a na turnieje przyjeżdża kilkanaście osób Organizatorzy robią to za free i poświęcają swój czas żeby ktoś sobie mógł zagrać na lanie. Nie marudzić tylko grać
Opublikowano 23 października 201014 l Dacie Panowie znać jak zakończyły się zmagania Alkoholik dobrze prawi odnośnie organizacji, ktoś próbuje coś ogarnąć a jeszcze ktoś narzeka... Wniosek prosty...Nie pasuje to nie brać udziału. Nikt nikogo za rączkę nie będzie prowadził a tymbardziej prosił.
Opublikowano 24 października 201014 l Dacie Panowie znać jak zakończyły się zmagania Alkoholik dobrze prawi odnośnie organizacji, ktoś próbuje coś ogarnąć a jeszcze ktoś narzeka... Wniosek prosty...Nie pasuje to nie brać udziału. Nikt nikogo za rączkę nie będzie prowadził a tymbardziej prosił. Juz zupdateowalem nazwe tematu z wynikami. 1st Polish Dream Team 2nd Last Hope 3rd W.O.D.K.A Final zakonczyl sie wynikiem 6:1 dla PDT. Wielkie gratulacje dla wszystkich. Szkoda, ze sie te targi nie odbywaly za tydzien .
Opublikowano 24 października 201014 l Na jakich mapach były rozgrywane mecze ? P.S. Ile drużyn brało udział w turnieju ? Edytowane 24 października 201014 l przez CSNier
Opublikowano 24 października 201014 l jaki byly nagrody? Za 1 miejsce rok polskiego Golda + preorder Fable 3 oraz puchary (dla calego Top 2). Na jakich mapach były rozgrywane mecze ?Gralismy na zasadach MLG 1.1, wiec bylo nawet Sanctuary 1.1 zamiast Asylum. P.S. Ile drużyn brało udział w turnieju ? 8. Najlepszy mecz CTF Sanctuary z 0-2 PDT zrobilo come back i wygralo 3-2 GG LH Nie sadzilem, ze to powiem po tym turnieju, bo sam malo gralem w nowe Halo, ale Reach 4v4 jest naprawde fajne na LAN'ie. Jest jakby to powiedziec... inne (bloom DMR'a jest jakby latwiejszy do opanowania) niz na Xbox LIVE + zalicza wszystkie strzaly praktycznie idealnie. Edytowane 24 października 201014 l przez FiL4