Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocja piłkarzy w MLO

Kogo warto kupić? Na kogo stawiam? 19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który piłkarz koniecznie musi dla mnie zagrać?

• Cristiano Ronaldo
    • David Villa
      0
    • Zlatan Ibrahimović
    • Lionel Messi
    • Kaka
      0
    • Iker Casillas
    • Carles Puyol
    • Wesley Sneijder
      0
    • Steven Gerrard
      0
    • Samuel Eto'o
      0
    • Didier Drogba
    • Wayne Rooney
    • Franck Ribéry
      0
    • Arjen Robben
    • Andrés Iniesta
    • Mario Balotelli

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Witam!

Proponuję zrobienie zestawienia najbardziej popularnych graczy kupowanych w MLO. Oczywiście można to sprawdzić w samej grze, ale chciałbym dowiedzieć się jak sprawa wygląda na rodzimym "rynku", jak myślą rodacy:) Poza tym może są jakieś ukryte perełki, o których warto wspomnieć, a które są na tyle mało popularne, że przeciętny Kowalski nie ma o nich bladego pojęcia. 

Zrobiłem ankietę kilku z popularniejszych piłkarzy, ale proszę prócz głosowania o dopisywanie kolejnych, tak by lista była jak najbardziej kompletna i aktualna.

Edytowane przez johnnyalker

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Leo jest największym cyborgiem w grze nie mam wątpliwości (jak biegniesz nim z R1 to masz taką kontrolę jak innym piłkarzem bez R1 :rolleyes:) ale będę dążył do transferu CR7 bo to mój fav playa

w becie najbardziej popularni byli Messi/Cristiano/Zlatan/Pato zobaczymy jak będzie teraz

Opublikowano
  • Autor

Mi właśnie spasował Balotelli. Cena w sumie spora, bo około 4.4 mln, ale wg. mnie warto postawić na tego gościa. Szybki, zwinny i wysoki. To pewnie tylko moja własna autosugestia, ale ma on konkretne wyjście do piłki. A przynajmniej jak nim gram to podania na dobieg wychodzą mi o wiele częściej niż zazwyczaj. No i potrafi "odpędzić" się od natarczywych obrońców.

Opublikowano

Ja dopiero zaczynam przygodę z MLO i gra się trudno no ale sprzedałem z 8 zawodników "przyjacieli Mirandy" i uzbierałem kasę na Govu.

Jak to się mówi dupy ten zawodnik nie urywa, ale lubię go i dlatego kupiłem, byli trochę lepsi za podobną cenę, ale wolę kupić kogoś kogo lubię i dobrze mi się kojarzy z rzeczywistego boiska, niż jakiegoś burka co w ogóle nie znam ale ma trochę lepsze statsy ; ).

W następnej kolejności jest Kalou i Sheva oraz myślę jeszcze nad Miguelem Verloso. Jednak to już bardzo odległe plany, jakieś sposoby efektywnego zarabiania pieniędzy? ; ) any ideas : ) ?

Co do Balotelliego - bardzo go lubię bo gram ML offline Manchsterem City : ) - jednak w MLO na Mario będę musiał trochę poczekać po wolę kupować na razie tańszych piłkarzy a więcej : ).

Edytowane przez azurekcja

Opublikowano

jakieś sposoby efektywnego zarabiania pieniędzy? ; ) any ideas : ) ?

Strzelaj samobóje.

Opublikowano

Ja stawiam na młodzierz. Zidane, Maurice, Lorenzo Davids. Nie kupuje nigoko powzej 25lat. Statsy w MLO rosna w koncu zawodnicy sie stazeja poprawiaja ? Czy nie ma nic z tych rzeczy ?

Opublikowano

Nic z tych rzeczy.

Ja polecam Jao Moutinho. Świetnie się chłopak sprawuje. Szybki, zwinny, a mimo to nie jest "wywrotny". Dobrze bije rzuty wolne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Francuz Yoann Gourcuff, z Olympique Lyon. Mimo wysokiej ceny polecam - młody, szybko rozwijający się gracz. Potrafi grać praktycznie na każdej pozycji w pomocy i umiejętności ma wielkie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polece taniego bramkarza Alba, Semak, Kerzhakov oraz Luque. Po co polecac jakis zawodnikow za tak wysokie ceny, powyzej 4 mln prawie kazdy jest dobry i az sie glupieje kogo wybrac, bo tyle tego jest.

Edytowane przez polson

Opublikowano

Wiadome od dawna że najlepsi piłkarze do master ligi to Shwarz i Shimizu ;) Najlepiej kupić w pierwszym sezonie, mają wtedy po 16-17 lat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w normalnych meczach gram bajernem wiec mam obu to moge ci cos polecic ;) robben jest duzo lepszy, ale 1. ma slaba statystyke form, wiec czesto ma strzalke pionowo w dol, lub niebieska, 2. kontuzje.

Opublikowano

Dzięki ;) wezmę Robbena. Będę miał Obraniaka na zmiane więc kontuzje mi nie straszne ;d

Opublikowano

Niee? A to bieda w takim wypadku, zresztą sie nie wypowiadam bo wole grać klasycznie online.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

do napadu polecam Fernando Torresa :) wali bramy z byle czego:) na pomocnikow chwale sobie aarona Lennona, maxi rodrigueza i elano :) a na bocznego obronce rewelacyjny jest i nie drogi gregory van der wiel!

To moje typy, ktorymi sam z reszta gram:)