Posted October 17, 201014 yr A tu lista trophy : http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/10/16/need-for-speed-hot-pursuit-trophy-list-revealed.aspx Brąz: Settling the Score - Select a Friend Autolog Recommendation and beat it Graffiti - Create a 'New Post' or 'Write a Reply' on the Wall Share the Dream - Share a Dreamshot to the Wall Socialite - Have 5 or more NFS Friends Gotcha! - Bust a Racer Officer - Reach rank (3) Officer as a Cop Patrolman - Reach rank (5) Patrolman as a Cop Trooper - Reach rank (8 ) Trooper as a Cop Sergeant - Reach rank (11) Sergeant as a Cop Lieutenant - Reach rank (14) Lieutenant as a Cop Undercover - Reach rank (17) Undercover as a Cop Captain - Reach rank (18) Captain as a Cop Pursuit Agent - Reach rank (19) Pursuit Agent as a Cop Chase - Play 10 Online Hot Pursuits as a Cop Bounty Hunter - Play 10 Online Interceptors as a Cop Vengeance is Mine - Wreck a Cop Suspect - Reach wanted level (2) Suspect as a Racer Target - Reach wanted level (4) Target as a Racer Felon - Reach wanted level (6) Felon as a Racer Offender - Reach wanted level (8 ) Offender as a Racer Outlaw - Reach wanted level (11) Outlaw as a Racer Wanted - Reach wanted level (14) Wanted as a Racer Fugitive - Reach wanted level (17) Fugitive as a Racer Notorious - Reach wanted level (19) Notorious as a Racer Festival of Speed - Play 10 Online Races Race - Play 10 Online Hot Pursuits as a Racer Escapologist - Play 10 Online Interceptors as a Racer Burnout - Fill the Nitrous bar then use it all in one go without hitting anything Wall of Steel - Deploy a Road Block which then gets hit by a Racer Shock to the System - Get a hit with an EMP Hit Confirmed - Get a hit with a Spike Strip Aerial Assistance - Call in a helicopter which then hits a Racer with a Spike Strip Denied - First Jammer use that affects a Cop In the Zone - Use a full Turbo without hitting anything Eye of the Needle - As a Racer, drive through an undamaged Road Block without hitting it Share the Joy - Dreamshot a BMW and share it with your Friends Shaken, Not Stirred - Win any Hot Pursuit in an Aston Martin Wet in the Vette - Drive any Corvette in the wet Srebro: Ultimate Enforcer - Reach rank (20) Ultimate Enforcer as a Cop Most Wanted - Reach wanted level (20) Most Wanted as a Racer Power Spike - Spike strip a car that is targeting you with an EMP Imprezive - Accumulate 2,000 yds of drift in a single event using the Subaru Impreza WRX STI Flight of the Bumblebee - Win the 'Muscle Reflex' race in a Bee Yellow Chevrolet Camaro SS Godzilla - Get any medal in 'Run to the Hills' driving the Nissan GT-R SpecV without using any weapons Iron Man - Get Distinction in a Hot Pursuit, Interceptor and Rapid Response using the Audi R8 Electrically Charged - Bust the 918 Spyder using an EMP in 'Porsche Patrol' Snakebite in Black - Spike a cop while driving a Black Dodge Viper SRT10 ACR or Ford Shelby GT500 Supersnake Midnight Cowboy - Dreamshot a Midnight Blue Metallic Ford GT at night in the desert Złoto: True Blue - Earn a Distinction in every single-player Cop mission Golddigger - Earn a Gold Medal in every single-player Racer event Platyna: NFS Hot Pursuit Elite - Awarded for successfully collecting all Need For Speed Hot Pursuit trophies Trofea wydają się łatwe, chociaż mam nadzieje że nie będzie powtórki z BP. Edited October 17, 201014 yr by Square
October 17, 201014 yr Tzn w jakim sensie nie będzie powtórki z Burnouta Paradise? Moim zdaniem trofea w poprzedniej grze Criterion wypadły nieźle (no może oprócz ustawki na stadionie), że juz nie wspomne o dodatkach DC za free . Sprawdziłem osobiście trofea do NFS i wydaje mi się, że będzie trzeba spędzić nieco godzin na wymasterowaniu wszystkiego bo dużo jest osiągnięć z levelowaniem.
October 17, 201014 yr Author Powtórki z BP w sensie że trofea były strasznie łatwe. Jak choćby złoto za 60 bilbordów, a w grze było do zniszczenia 120, złoto za 10 wyzwań czasowych, a łacznie było ich 70 itd. Edited October 17, 201014 yr by Square
October 17, 201014 yr Najgorszym osiągnięciem w BP było to za kamerkę bo nie posiadam takowej ;p. A jeżeli chodzi o NFS to całkiem przyjemne cieszy mnie, że nie ma za dużo online-owych.
November 18, 201014 yr Podczas pierwszego, godzinnego posiedzenia z nowym nfs wpadło mi 10 trofików .
November 18, 201014 yr Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali
November 18, 201014 yr Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali Dlaczego tak? Nie rozumiem
November 18, 201014 yr Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali Dlaczego tak? Nie rozumiem Pewnie dlatego tak, bo kilka trofików jest za pobijanie czasów ustanowionych przez znajomych z friend listy. Im lepsze będą czasy tym trudniej będzie je pobić
November 18, 201014 yr Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali Dlaczego tak? Nie rozumiem Pewnie dlatego tak, bo kilka trofików jest za pobijanie czasów ustanowionych przez znajomych z friend listy. Im lepsze będą czasy tym trudniej będzie je pobić Z tego co zauważyłem to jest tylko jedno takie trofeum. Nie ma znaczenia, dla mnie to i tak będzie łatwe
November 25, 201014 yr Zna ktoś łatwy sposób na boostowanie levelu u kierowcy jak i gliniarza? ;] Edited November 25, 201014 yr by MYSZa7
November 26, 201014 yr Właśnie wpadła platynka :potter: Bardzo łatwe trofea ogólnie, aż zdziwiłem się że nie ma trofeów typu: rozbij 500 gliniarzy/kierowców, czy traw kolczatką 1000razy. Coś czuję że w późniejszych DLC pewnie dodadzą nowe trofiki .
November 29, 201014 yr Jak się ma trochę skilla, to lvle gliniarza można bardzo szybko wbić w przechwyceniu "natural selection", średnio co około 1min30sek mamy 16-17k pkt.
December 4, 201014 yr Wbiłem platynę... zdecydowanie jeden z najprostszych kompletów do zdobycia. PS. Czemu wcześniejszy mój post został usunięty?
December 4, 201014 yr Jak się ma trochę skilla, to lvle gliniarza można bardzo szybko wbić w przechwyceniu "natural selection", średnio co około 1min30sek mamy 16-17k pkt. Możesz podzielić się swoją wiedzą i opisać konkretnie swoją metodę na wyróżnienie w "natural selection" ?
December 20, 201014 yr Author Wczoraj zdobyłem platynkę Ogólnie trofea nie są trudne, ale zdobycie wszystkich trochę zajmuję czasu.
December 24, 201014 yr Od kilku dni też mam platynę, ale gra jest ukończona w 82 %. Kupiłem dodatek DLC, tam jest reszta pucharków
February 13, 201114 yr Platyna w tej grze to jest jedna z najłatwiejszych jakie wbiłem... . A DLC na 100% to jest na jedno posiedzenie - eh. Mogli by trochę bardziej wyśrubować poziom. 10 wygranych online dla przykładu, albo chociaż ukończenie 10 HP. Ale po prostu rozegranie ich? Pffff Tak samo "kampania" - no kurde - żeby tylko jedno zadanie McLaren F1 sprawiało (i to tylko na początku) problem? Ehh. Edited February 13, 201114 yr by Kyo
February 13, 201114 yr Ja się ciesze że nie dali trofeów takich jak: "Rozbij 1000 gliniarzy/kierowców" czy "traf 5000 razy kolczatką". Chodź trofeum za zrobienie określonego czasu na danej trasie byłoby ciekawe. Gra niestety zrobiona pod online i wymyślenie czegoś porządnego jest trudne
February 13, 201114 yr No takich dzbanów to chyba nikt nie lubi - od zbieractwa (przegiętego) są chyba tylko gorsze imo jakieś poronione trofea online :] Ale mimo wszystko troszkę bardziej mogli by się postarać. O widzisz - czasówki mogły by być zamiast robienia zdjęć. Edited February 13, 201114 yr by Kyo
February 13, 201114 yr <joke> Trophy gold "Beat Tiduch": Beat the lap time of 3:10.39 seconds on Roadsters Reborn, using the "Nissan 370Z Roadster" </joke> Dobra, nudzi mi się trochę Edited February 13, 201114 yr by Tidek