Opublikowano 17 października 201014 l A tu lista trophy : http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/10/16/need-for-speed-hot-pursuit-trophy-list-revealed.aspx Brąz: Settling the Score - Select a Friend Autolog Recommendation and beat it Graffiti - Create a 'New Post' or 'Write a Reply' on the Wall Share the Dream - Share a Dreamshot to the Wall Socialite - Have 5 or more NFS Friends Gotcha! - Bust a Racer Officer - Reach rank (3) Officer as a Cop Patrolman - Reach rank (5) Patrolman as a Cop Trooper - Reach rank (8 ) Trooper as a Cop Sergeant - Reach rank (11) Sergeant as a Cop Lieutenant - Reach rank (14) Lieutenant as a Cop Undercover - Reach rank (17) Undercover as a Cop Captain - Reach rank (18) Captain as a Cop Pursuit Agent - Reach rank (19) Pursuit Agent as a Cop Chase - Play 10 Online Hot Pursuits as a Cop Bounty Hunter - Play 10 Online Interceptors as a Cop Vengeance is Mine - Wreck a Cop Suspect - Reach wanted level (2) Suspect as a Racer Target - Reach wanted level (4) Target as a Racer Felon - Reach wanted level (6) Felon as a Racer Offender - Reach wanted level (8 ) Offender as a Racer Outlaw - Reach wanted level (11) Outlaw as a Racer Wanted - Reach wanted level (14) Wanted as a Racer Fugitive - Reach wanted level (17) Fugitive as a Racer Notorious - Reach wanted level (19) Notorious as a Racer Festival of Speed - Play 10 Online Races Race - Play 10 Online Hot Pursuits as a Racer Escapologist - Play 10 Online Interceptors as a Racer Burnout - Fill the Nitrous bar then use it all in one go without hitting anything Wall of Steel - Deploy a Road Block which then gets hit by a Racer Shock to the System - Get a hit with an EMP Hit Confirmed - Get a hit with a Spike Strip Aerial Assistance - Call in a helicopter which then hits a Racer with a Spike Strip Denied - First Jammer use that affects a Cop In the Zone - Use a full Turbo without hitting anything Eye of the Needle - As a Racer, drive through an undamaged Road Block without hitting it Share the Joy - Dreamshot a BMW and share it with your Friends Shaken, Not Stirred - Win any Hot Pursuit in an Aston Martin Wet in the Vette - Drive any Corvette in the wet Srebro: Ultimate Enforcer - Reach rank (20) Ultimate Enforcer as a Cop Most Wanted - Reach wanted level (20) Most Wanted as a Racer Power Spike - Spike strip a car that is targeting you with an EMP Imprezive - Accumulate 2,000 yds of drift in a single event using the Subaru Impreza WRX STI Flight of the Bumblebee - Win the 'Muscle Reflex' race in a Bee Yellow Chevrolet Camaro SS Godzilla - Get any medal in 'Run to the Hills' driving the Nissan GT-R SpecV without using any weapons Iron Man - Get Distinction in a Hot Pursuit, Interceptor and Rapid Response using the Audi R8 Electrically Charged - Bust the 918 Spyder using an EMP in 'Porsche Patrol' Snakebite in Black - Spike a cop while driving a Black Dodge Viper SRT10 ACR or Ford Shelby GT500 Supersnake Midnight Cowboy - Dreamshot a Midnight Blue Metallic Ford GT at night in the desert Złoto: True Blue - Earn a Distinction in every single-player Cop mission Golddigger - Earn a Gold Medal in every single-player Racer event Platyna: NFS Hot Pursuit Elite - Awarded for successfully collecting all Need For Speed Hot Pursuit trophies Trofea wydają się łatwe, chociaż mam nadzieje że nie będzie powtórki z BP. Edytowane 17 października 201014 l przez Square
Opublikowano 17 października 201014 l Tzn w jakim sensie nie będzie powtórki z Burnouta Paradise? Moim zdaniem trofea w poprzedniej grze Criterion wypadły nieźle (no może oprócz ustawki na stadionie), że juz nie wspomne o dodatkach DC za free . Sprawdziłem osobiście trofea do NFS i wydaje mi się, że będzie trzeba spędzić nieco godzin na wymasterowaniu wszystkiego bo dużo jest osiągnięć z levelowaniem.
Opublikowano 17 października 201014 l Autor Powtórki z BP w sensie że trofea były strasznie łatwe. Jak choćby złoto za 60 bilbordów, a w grze było do zniszczenia 120, złoto za 10 wyzwań czasowych, a łacznie było ich 70 itd. Edytowane 17 października 201014 l przez Square
Opublikowano 17 października 201014 l Najgorszym osiągnięciem w BP było to za kamerkę bo nie posiadam takowej ;p. A jeżeli chodzi o NFS to całkiem przyjemne cieszy mnie, że nie ma za dużo online-owych.
Opublikowano 17 października 201014 l Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę
Opublikowano 18 listopada 201014 l Podczas pierwszego, godzinnego posiedzenia z nowym nfs wpadło mi 10 trofików .
Opublikowano 18 listopada 201014 l Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali
Opublikowano 18 listopada 201014 l Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali Dlaczego tak? Nie rozumiem
Opublikowano 18 listopada 201014 l Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali Dlaczego tak? Nie rozumiem Pewnie dlatego tak, bo kilka trofików jest za pobijanie czasów ustanowionych przez znajomych z friend listy. Im lepsze będą czasy tym trudniej będzie je pobić
Opublikowano 18 listopada 201014 l Tak jak Słupek pisze całkiem przyjemne trofea. Chyba się pokuszę o platynkę Im pózniej ktoś kupi tym trudniej będzie mu zrobić platynę/calaka. Chyba ze wszystkich friendow wywali Dlaczego tak? Nie rozumiem Pewnie dlatego tak, bo kilka trofików jest za pobijanie czasów ustanowionych przez znajomych z friend listy. Im lepsze będą czasy tym trudniej będzie je pobić Z tego co zauważyłem to jest tylko jedno takie trofeum. Nie ma znaczenia, dla mnie to i tak będzie łatwe
Opublikowano 25 listopada 201014 l Zna ktoś łatwy sposób na boostowanie levelu u kierowcy jak i gliniarza? ;] Edytowane 25 listopada 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 26 listopada 201014 l Właśnie wpadła platynka :potter: Bardzo łatwe trofea ogólnie, aż zdziwiłem się że nie ma trofeów typu: rozbij 500 gliniarzy/kierowców, czy traw kolczatką 1000razy. Coś czuję że w późniejszych DLC pewnie dodadzą nowe trofiki .
Opublikowano 29 listopada 201014 l Jak się ma trochę skilla, to lvle gliniarza można bardzo szybko wbić w przechwyceniu "natural selection", średnio co około 1min30sek mamy 16-17k pkt.
Opublikowano 4 grudnia 201014 l Wbiłem platynę... zdecydowanie jeden z najprostszych kompletów do zdobycia. PS. Czemu wcześniejszy mój post został usunięty?
Opublikowano 4 grudnia 201014 l Jak się ma trochę skilla, to lvle gliniarza można bardzo szybko wbić w przechwyceniu "natural selection", średnio co około 1min30sek mamy 16-17k pkt. Możesz podzielić się swoją wiedzą i opisać konkretnie swoją metodę na wyróżnienie w "natural selection" ?
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Autor Wczoraj zdobyłem platynkę Ogólnie trofea nie są trudne, ale zdobycie wszystkich trochę zajmuję czasu.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Od kilku dni też mam platynę, ale gra jest ukończona w 82 %. Kupiłem dodatek DLC, tam jest reszta pucharków
Opublikowano 13 lutego 201114 l Platyna w tej grze to jest jedna z najłatwiejszych jakie wbiłem... . A DLC na 100% to jest na jedno posiedzenie - eh. Mogli by trochę bardziej wyśrubować poziom. 10 wygranych online dla przykładu, albo chociaż ukończenie 10 HP. Ale po prostu rozegranie ich? Pffff Tak samo "kampania" - no kurde - żeby tylko jedno zadanie McLaren F1 sprawiało (i to tylko na początku) problem? Ehh. Edytowane 13 lutego 201114 l przez Kyo
Opublikowano 13 lutego 201114 l Ja się ciesze że nie dali trofeów takich jak: "Rozbij 1000 gliniarzy/kierowców" czy "traf 5000 razy kolczatką". Chodź trofeum za zrobienie określonego czasu na danej trasie byłoby ciekawe. Gra niestety zrobiona pod online i wymyślenie czegoś porządnego jest trudne
Opublikowano 13 lutego 201114 l No takich dzbanów to chyba nikt nie lubi - od zbieractwa (przegiętego) są chyba tylko gorsze imo jakieś poronione trofea online :] Ale mimo wszystko troszkę bardziej mogli by się postarać. O widzisz - czasówki mogły by być zamiast robienia zdjęć. Edytowane 13 lutego 201114 l przez Kyo
Opublikowano 13 lutego 201114 l <joke> Trophy gold "Beat Tiduch": Beat the lap time of 3:10.39 seconds on Roadsters Reborn, using the "Nissan 370Z Roadster" </joke> Dobra, nudzi mi się trochę Edytowane 13 lutego 201114 l przez Tidek