Jump to content

Medal of Honor

Featured Replies

Posted

atak rakietowy nijak nie moge go zaliczyc czy ktos mial wnowym medalu jakies inne klopoty

• Replies 8
  • Views 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak 1000punktów wsparcia .... jak to qwa zdobyć max co mi się udało to 600 punktów z rzędu .COś czuję ze z tym aczikiem to będzie mega problem :/

Nie musi być w jednej grze, punkty zalicza z każdego meczu. Jeśli się nie mylę to trzeba dawać prawo na krzyżaku bo zlicza chyba tylko za te bonusy defensywne. Prawdziwy kłopot to jest zrobić Fire Controler.

Edited by ksztyrix

Te 1000 pkt. zlicza ze wszystkjich meczy, trzeba tylko używać bonusów nieważne czy ofensywnych czy defensywnych.

Prawdziwy kłopot to jest zrobić Fire Controler.

Wpiłem tego aczika :good::dance: :dance: poszło jak z płatka .

Nie trzeba tego robić w jednej serii nalezy tylko użyć każdego ataku jeden raz ,może być w kilku meczach .

A jak dobić 600pts wsparcia .... snajper ,misja bojowa i jedziemy z koksem .Wszystkie wsparcia dajemy defensywnie az dojdziemy do ostatniego za 600pts wtedy je dajemy ofensywnie .Giniemy i od nowa

Nie jest trudne ,zrobiłem to w 2 meczach .

• 2 months later...

ogolnie to wszędzie robłem to na każdej klasie ,ale najłatwiej chyba na snajperze .

DObra rada 2 pierwsze nagrody na kill dawaj defensywnie dla drużyny następne wedle uznania .

Ja dawałem już ofensywnie ,ogólnie nie było problemu aby dojść do mini nuka .

• 11 months later...

A ja nie moge zrobic tego cichego profesionalisty, zabilem 13 gosci bez alarmu i nie wyskakuje:-(

wszystko robilem zgodnie z tym filmiem i nic:-(

Gra w to ktoś jeszcze online? Nie będzie problemów ze znalezieniem drużyny i zdobywaniem acziwmentów za muli?