Opublikowano 26 listopada 201014 l Wyskoczylibyscie w plaszczu takim poleleganckim szarym onym i czarnych butach do koszykowki z biala podeszwa? Powaznie pytam. Czy do plaszcza tylko komunijne?
Opublikowano 26 listopada 201014 l Wyskoczylibyscie w plaszczu takim poleleganckim szarym onym i czarnych butach do koszykowki z biala podeszwa? nie
Opublikowano 27 listopada 201014 l No wlasnie skorzane sa one, planuje doje.bac do tego czarne skorzane rekawiczki i bedzie indie, kewl i fashion.
Opublikowano 27 listopada 201014 l No wlasnie skorzane sa one, planuje doje.bac do tego czarne skorzane rekawiczki i bedzie indie, kewl i fashion. Nie zapomnij o założeniu do tego czerwonej czapki papy smerfa z pomponem i raybanów w kwiatki.
Opublikowano 27 listopada 201014 l No wlasnie skorzane sa one, planuje doje.bac do tego czarne skorzane rekawiczki i bedzie indie, kewl i fashion. Nie zapomnij o założeniu do tego czerwonej czapki papy smerfa z pomponem i podrób raybanów w kwiatki. fix'd szeni@ Nie ośmieszaj się. Chcesz chodzić w płaszczu jak dorosły to musisz kupić buty dla dorosłych
Opublikowano 27 listopada 201014 l Śmieszy cie to okreslenie bo przezywasz teraz faze młodzienczego buntu i postanowiłem, ze nigdy nie bedziesz "dorosły"?
Opublikowano 27 listopada 201014 l Z jednej strony chcialbym przejsc w troche doroslejsze ciuchy, bo ile mozna smigac w kurtce, a z drugiej nie usmiechaja mi sie takie buty 'dla doroslych', stad pomysl. No i nie chce mnie sie dodatkowo jednoczesnie wydawac $ na obuw.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Co rozumiesz przez to "obuwie dla dorosłych" do płaszcza bedzie pasowało wszystko bez (pipi)itnej łyżwy i czegos w tym stylu Z jednej strony chcialbym przejsc w troche doroslejsze ciuchy, bo ile mozna smigac w kurtce Troche bez sensu. Ze kurtki nie moga być "dorosłe"? Tam mi się troche wydaje, że bardzo chciałbyś zacząć nosić poważne ciuchy - stąd ten płaszcz, ale jestes na to za młody - stąd te najki.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Śmieszy cie to okreslenie bo przezywasz teraz faze młodzienczego buntu i postanowiłem, ze nigdy nie bedziesz "dorosły"? Boze, gekon, pomysl ,zanim cos napiszesz.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Śmieszy cie to okreslenie bo przezywasz teraz faze młodzienczego buntu i postanowiłem, ze nigdy nie bedziesz "dorosły"? Boze, gekon, pomysl ,zanim cos napiszesz. no wiec dlaczego? jak nie wiem to pytam, proste
Opublikowano 28 listopada 201014 l Precyzuje: buty Adidasa, ale bez paskow, cale czarne, jeno biala podeszwa, kurtka Hi-Tec, zimowa, i dlatego chce ten plaszcz. Jesli okaze sie niepasujacy, to je.bne kurtke jakas street, bo nie chce wygladac jak narciarz.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Dobra Panowie, teraz ja mam pytanie: jakiego koloru krawat dobrać do ciemnofioletowej koszuli? Fajnie by było, gdyby nie był czarny.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Dobra Panowie, teraz ja mam pytanie: jakiego koloru krawat dobrać do ciemnofioletowej koszuli? Fajnie by było, gdyby nie był czarny. Czarny, ale jak nie nie masz koszuli ze spinkami za co najmniej 100 zl to i tak bedziesz wygladal jak z odpustu, wiec wtedy wszystko jedno.
Opublikowano 29 listopada 201014 l a co jeszcze zamierzasz zalozyc do tej koszuli? Czarna marynarka i ciemne spodnie garniturowe- jak się załapało na staż w urzędzie to trzeba jakoś wyglądać
Opublikowano 29 listopada 201014 l a co jeszcze zamierzasz zalozyc do tej koszuli? Czarna marynarka i ciemne spodnie garniturowe- jak się załapało na staż w urzędzie to trzeba jakoś wyglądać Będziesz w jednym krawacie cały staż chodzić?
Opublikowano 29 listopada 201014 l jesli reszta jest czarna, to nie pajacuj tylko z swiecacymi srebrnymi/bialymi czarny , EWENTUALNIE szary zalezy jeszcze z jakich tkanin masz ciuchy, jak ta koszula sie prezentuje, jakie buty do tego(zapewne tez czarne)