Jump to content

Odzieżowy savoir-vivre

Pan Pieczarka

Recommended Posts

Posted

Od jakiegoś czasu przez głowę przechodzi mi myśl, że w zasadzie to tak do końca nie znam zasad ubierania się. Ogółem wiem, co zakładać żeby nie wyglądać ch.ujowo, ale z drugiej strony nie wiem, co najlepiej do mnie pasuje. Jakie są ogólne zasady ubioru? Poproszę o rady i linki.

Posted

Najgorsze co w zyciu widziałem do białe(z założenia) skarpety z dziurą w palcu do czarnych sandałów;/

I niech ktoś mi wytłumaczy jaką logiką kierują się ludzie ubierający czarne skarbety do białych adidasów albo do jasnych jeansów?

Posted

Zasady dotyczące ubioru? Dobre sobie :D Wybierasz się na dwór angielski Pieczara? Ubieraj się tak jak Ci pasuje a nie podążaj za innymi<nonkonformista>.

Posted

Nikt ci nie mówi, że masz kupić te same ciuchy co oni polecają. Po prostu możesz sprawdzić co do siebie pasuje i jest akurat trendy, dżezi i kul, i poszukać podobnych rzeczy w sieciówkach.

Posted

Wiem wiem, rozumiem ideę tej strony, jednak musiałem się do czegoś przyczepić <hejter>

Dobra strona, muszę się zagłębić.

PS: Nazwa tematu troszkę nie pasuje do pierwszego posta...

Posted

I niech ktoś mi wytłumaczy jaką logiką kierują się ludzie ubierający czarne skarbety do białych adidasów albo do jasnych jeansów?

Bo może lubią. Rany, czepianie się takich bzdur i to w sumie bezsensownych uznaję za kretyństwo <o>

Posted (edited)

Bo może lubią. Rany, czepianie się takich bzdur i to w sumie bezsensownych uznaję za kretyństwo <o>

kretyństwem jest czepianie się posta w temacie, ktorego sie na dobrą sprawę nie zrozumiało. Czarne skarpety do białych butów to szczytowy brak poczucia dobrego smaku. Przecież to aż razi w oczy.

Edited by gekon
Guest krzychu_419
Posted

Fajna ta stronka, w sam raz dla mnie. Polecają tam swetry za 1000$, spodnie za 750$ czy buty za 1500$. Ktoś chętny na napad na bank?

Ja ale preferuje konwój z pieniędzmi.

Posted

Weźcie dajcie coś po polsku, bo poważnie chciałbym poznać zasady co z czym nosić i jakie kolory pasują do jakiej postury.

Do postury dobierasz krój, kolor do karnacji.

Posted (edited)

Będziesz odpisywał w każdym temacie na moje posty tylko dlatego, że roznosisz pizze za oceanem, a twoja kobieta jest stara?

poza tym nie wiem czemu sie wcinasz tam gdzie cie nie chcą. Jak cie aż tak bardzo zabolało co pisałem w innym temacie to odpisz tam. Tutaj ludzie nie spinają się przez głupoty i nie cierpią na kompleks polaczka w USEj

Edited by gekon
  • 3 weeks later...