Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 272,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Moglbym MS puscic swojego handhelda... Jakby PSP2 wystartowalo z cena na poziomie 1000-1200, to bylby lakomy kasek. Obstawiam ze bedzie to raczej 1600-1800.

Opublikowano

Kolejny handheld z kotletami z PS3 i X360 ? To już nie jest śmieszne :P

Kolejny handheld z kotletami z PS3 i X360 ? To już nie jest śmieszne :P

Opublikowano

Kojima pracuje nad nowym projektem na NGP. Czyli zapewne kolejny MGS. :turned:

Nad konwersją MGS4. :whistling:

Opublikowano

Ciekawe jak gry z psp2 będą się prezentować na TV, roz.960x544px prawie jak sub hd

Opublikowano

Pewnie w miarę dobrze, ale po co to jak znowu zasypią konsolę konwersjami ? Mnie się tam nie podoba takie sprzedawanie starych gier 4 razy drożej. Te PSP2 będzie miało jakiś nowy nośnik czyli w gry z psp się nie pogra ? Na starcie pod tym względem będzie to spory minus na tle 3ds.

Opublikowano

Dokladnie - sorry, ale mialem PSP, mam PS3 i co ma mnie zachecic do kupna nowego PSP, skoro wiekszosc gier to konwersje tego, w co gralem od lat. Fajny gadzet, swietnie to wszytsko sie prezentuje, ale chcialbym czegos nowego...

Opublikowano

Pewnie będzie się dało, ale tylko w dystrybucji cyfrowej.

Opublikowano

za ktora znow bedzie trzeba zaplacic grube $$$ chyba ze mamy juz jakies gry zakupione na naszym koncie.

Opublikowano

Wątpię by trzeba płacić jeszcze raz, kto ma PSP Go, to spokojnie powinien zagrać w ściągnięte gry. Problem z tymi, którzy mają ją już na UMD...

Albo znowu wytną wsteczną kompatybilność, a potem wypuszczą takie Chains Of Olympus i Ghost Of Sparta w HD. :whistling:

Opublikowano

całkiem fajne PSP2 ale nie ma mowy o takim wrażeniu jakie robiło PSP 7 lat temu. Wygląda jak PSP+

Parametrami technicznymi wciąga 3DSa tylko co z tego skoro pierwsze gry to powtórka z rozgrywki, dotykowy spód konsoli i smyranie palcem od spodu.... :blush:

chciałbym takich gier jak na DS/3DS na PSP2

Opublikowano

całkiem fajne PSP2 ale nie ma mowy o takim wrażeniu jakie robiło PSP 7 lat temu. Wygląda jak PSP+

Parametrami technicznymi wciąga 3DSa tylko co z tego skoro pierwsze gry to powtórka z rozgrywki, dotykowy spód konsoli i smyranie palcem od spodu.... :blush:

chciałbym takich gier jak na DS/3DS na PSP2

czyli jakich? Mario, Zeld, Yosich i innych znanych marek ? Nie czaje tej tendencji. Jak sony zapowiada Uncharted, Ratcheta czy coś tam innego na PSP to jest to odgrzewany kotlet, jak na NDS wychodzi Mario i inne flagowe tytuły nikt nie mówi na bazowaniu na znanych markach i na powtórce z rozrywki WTF ?

Przypominam Line up 3DS Resident, Ridger Racer, SF4, Layton i jakieś popierdówki. Startowego line upu Sony jeszcze nie podało, a już jęczą, masakra wymagający target :).

Opublikowano

Line-up 3DS'a nawet odgrzewany i tak zapowiada się lepiej + 3D. Zresztą Nintendo będzie mieć mocne wsparcie, bo ich konsolka jest z góry skazana na sukces. Z PSP2 różnie może być, jeśli powtórzy się sytuacja jak z PSP, to znowu będą długie przestoje gdzie nie będzie w co grać.

Opublikowano

psp to głownie konwersje/odpowiedniki z X/PS zaś na DS/3DS mozna pograc w świeże gry których nie ma na X360/ps3

mam psp i ps3 i kompletnie nie grzeją mnie uboższe wersje z dużych konsol na małym ekranie, dużo osób na to narzeka.

Opublikowano

Dokladnie + wiele hardcorowych graczy nie ma jednak takiej konsoli jak WII, czy Nintendo...

Wiekszosc, jak juz posiada combo PS3+Xbox 360, poprzednie generacje tak samo - dlatego, nawet Mario jest dla nich ciekawsza propozycja, niz Killzone, LBP i Uncharted po raz n-ty.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Lineup na oba handheldy prezentuje się marnie, ale tak jak Zwyrol napisał na 3DS jest większa szansa na oryginalne gry + jak ktoś nie ma handhelda to na 3DS może pograć jeszcze w to co wyszło na DS.

Generalnie to zakup ds po starcie 3ds będzie nieopłacalny bo parę stów się dorzuci do 3ds i będzie można w gry z obu konsol grać.

Opublikowano
  • Autor

Ee, sadzilem ze Uncharted i Killzone na PSP2 to beda osobne tytuly. Jak nie to lipaa, w (pipi)e mam dalej handheldy.

Opublikowano

ksgextraplus12011.jpg

GTA V i COD Space Warfare :teehee:

Opublikowano

Nawet gdyby R* zapowiedziało GTA5, to szanse, że wyjdzie to w tym roku są znikome.

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie. To tytul, ktory musi miec swoja otoczke i hype na niego musi trwac bardzo dlugo.

CoD Space Warfare - jak cos takiego wyjdzie to pekne ze smiechu :D

Opublikowano

Pewnie wyjdzie, a przypadkiem Kotick nie chciał walczyć z halo?

Ale z Duke nukem to polecieli... xD każdy wie że nigdy nie wyjdzie.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

:blink: Przecież już jest oficjalna data premiery.

Opublikowano

Prędzej piekło zamarznie niż Activision wypuści COD-a na nowym silniku.

Opublikowano

Pewnie wyjdzie, a przypadkiem Kotick nie chciał walczyć z halo?

Po co ma walczyć z Halo jak go już dawno pokonał sprzedażowo, a to chyba dla Kota najważniejsze, c'nie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.