Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Niech udzwignie PGR4, FM3, GoW3, Halo Reach, Alan Wake, Fable 3... :whistling:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

właśnie, nawet konami ogarneło siec i pes 2011 działał ok, co jest dowodem, ze psn działa ok

dla nierozumiejących analogi- konami nie umiało przez 3 lata napisac kodu online

Opublikowano

w dobie komputerow zdolnych udzwignac crysisa 2, ktory jest 2x lepszy niz na xboxie trudno jest tesknic za srednimi ex'ami... :(

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Za XBL - Ins, Daddy, Voytec (kazdy z nich ma obie konsole). Nie mowie, ze PSN jest slabiutkie, bo praktycznie nie mailem z nim kontaktu, ale wedle tego co czytam, to nie jest to cos co moze zawadiacko stawac w szaranki z XBL. Pisze to, mimo ze bylem pozbawiony calego swojego konta przez cale 2 tygodnie z jakiegos nieznanego powodu.

Voytec nie ma X360 :P

Opublikowano

Obecne komputery mogą udźwignąć GoW4, FM4, PGR5 nawet. Serio.

Opublikowano

Fable 3 wychodzi na PC ;)

Opublikowano

Ty nie rozumiesz, kazda gra konsolowa obecnie zostanie (teoretycznie), jak ty to mowisz "udzwignieta" i to lepiej/ladniej przez odpowiednio podpakowanego PC-ta.

Opublikowano

xbl jest lepsze, ale pisanie, ze psn jest jakies wyjatkowo slabe to gruba przesada

Nikt nie twierdzi, ze PSN jest slabe (jest dobre). Chodzi po prostu o fakt, ze jest XBL jest lepsze i niektorzy nie moga sie z tym pogodzic ;P

Opublikowano

Ty nie rozumiesz, kazda gra konsolowa obecnie zostanie (teoretycznie), jak ty to mowisz "udzwignieta" i to lepiej/ladniej przez odpowiednio podpakowanego PC-ta.

A ty tak nie mówisz? :whistling:

Opublikowano

Chodzi o to, ze jezeli ktos nie lubie rpgow, rtsow, mmo i "pctowych fpsow" to nie ma czego szukac na rynku PC. Ciagnac to te maszyny do pisania moga wszystko...

Opublikowano

A ty tak nie mówisz? :whistling:

rozi weź słownik i sprawdź dwa terminy

1 metafora

2 sarkazm

Opublikowano

Orson, weź słownik i sprawdź jeden termin:

1.Ironia

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

O przepraszam, zapomnialem udzwignieta za pierwszym razem wrzucic w cudzyslow, dziekuje mistrzu internetowego humoru i retoryki za cenna lekcje :teehee:

Opublikowano

Proszę bardzo, synu.

Opublikowano

dziekuje, 17 latku

Opublikowano

ale jak ty nie wiesz co to sarkazm to czemu pytasz o ironie :-) wesołych swiat btw

Opublikowano

piszecie za szybko, znowu! nie wiadomo co jest do kogo :yucky:

Opublikowano

piszecie za szybko, znowu! nie wiadomo co jest do kogo :yucky:

a sobie pomysl, ze klepie to z pada , uzywajac tej zamulonej przeglądarki z ps3 .xd

pisałem, cały czas do roziego, taka głupawka, nic personalnego

Opublikowano

Orson nie masz komputera? :turned:

Opublikowano

mam ale leze na wyrku i mi sie go nie chce włączać heh

Opublikowano

Ma dobry, stabilny net na konsoli, do tego z przeglądarką, to jakoś sobie radzi ;]

Opublikowano

dlatego robie mase literówek bo sie tak niewygodnie pisze...

bo to jest tak: ofkorz nie ma mowy o stałej zabawie z internetem na ps3 (przeglądanie www ) ale np teraz- grałem w mafie 2 , skonczyłemj i NA CHWILE wbiłem na forumka...no i jak to bywa zostałem na dłużej. A komp włącza sie długool, zanim załaduje sie win , potem sto programów to ...na samą mysl pasuje z zamiarem odpalenia pc. A tak leze na kanapie , pije marchwiowo- jabłkowy, sok, i sobie konwersuje :-)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

dlatego robie mase literówek bo sie tak niewygodnie pisze...

bo to jest tak: ofkorz nie ma mowy o stałej zabawie z internetem na ps3 (przeglądanie www ) ale np teraz- grałem w mafie 2 , skonczyłemj i NA CHWILE wbiłem na forumka...no i jak to bywa zostałem na dłużej. A komp włącza sie długool, zanim załaduje sie win , potem sto programów to ...na samą mysl pasuje z zamiarem odpalenia pc. A tak leze na kanapie , pije marchwiowo- jabłkowy, sok, i sobie konwersuje :-)

WPIS! ja tez sobie teraz leze na łóżeczku i jem zupke knorra ser z ziołami popijając coca-colą, nie ma to jak mieć PLAYSTATION3 :)

Opublikowano

no xd ( a kliknij na ikonke "wpisz do psn" xd )

Edytowane przez Orson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.