Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Capcom może zapowie w końcu Onimushę na E3, to wtedy będzie można spodziewać się rendera, który ustanowi znowu poziom na lata jak to było w przypadku trójki.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Fuck that, Namco ma super mlodziezowe intro z pierd.olnieciem.

Opublikowano

Mortal szybko spada na rzecz niekoniecznie dobrych nowości.Bo ile można naparzać w LEGO wiem ze faje ale przy Batmanie już ziewałem.

Ważne by na liście długo się trzymał. ;] Poza tym to tylko UK.

UK dla Europy to takie "tylko" jak USA dla rynku globalnego :)

Mortal już dobrze się sprzedał, w samych USA ponad 1 mln.

Jak w piosence "Każdy ma Mortala, mam i JA" :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mortal szybko spada na rzecz niekoniecznie dobrych nowości.Bo ile można naparzać w LEGO wiem ze faje ale przy Batmanie już ziewałem.

Ważne by na liście długo się trzymał. ;] Poza tym to tylko UK.

UK dla Europy to takie "tylko" jak USA dla rynku globalnego :)

Mortal już dobrze się sprzedał, w samych USA ponad 1 mln.

Jak w piosence "Każdy ma Mortala, mam i JA" :D

Ważne, że w Polsce poszło ponad 6 tysięcy, co okazało się totalną deklasacją konkurencji. :rolleyes: MK jest na tyle zajebisty, że zasługuje na długoterminową sprzedaż. Tym bardziej, że nie jest to gierka na 5 godzin, a potem wędrówka na półkę.

Opublikowano

Najlepsze intro i tak miał Soul edge/blade.

Klimat i moc !! Żaden Tekken nie ma podejścia.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Nie wiem czy najlepsze, ale potezny klimat ma. Tag 2 mnie zmiotl, ogladam i slucham ktorys raz z kolei.

@Josh

Wizualnie tak, ale muzycznie IMO gorsze.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Intro do T5 wciąż poza zasięgiem.

Blagam Cie. Intra do T2,T3 i TTT sa lepsze od T5.

PS. Intro do Soul Blade to klasa sama w sobie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wracając jeszcze na chwilę do Wiedźmina 2- przynajmniej CD Projekt potrafi szybko zareagować i zrekompensować graczom niedogodności :turned:

http://www.cdprojekt.pl/news/5653/Wiedzmin_2_Zabojcy_Krolow_Edycja_Kolekcjonerska_-_dodatkowy_upominek

BTW nie ma co porównywać skali do innego baaardzo głośnego wydarzenia z branży, które miało ostatnio miejsce, ale potrafili przynajmniej na bieżąco informować graczy o tym co się dzieje i jakie są postępy; pc gaming :potter:

http://www.gram.pl/news_8AvrGuu1_Oficjalny_komunikat_firmy_CD_Projekt_w_sprawie_problemow_z_aktywacja_gry_Wiedzmin_2.html

Opublikowano

Ale to polaczki to co sie spodziewacie? Na Steamie pre-load i aktywacje sa od paru miechow i w 90% przypadkach dziala jak nalezy.

Uzywanie zwrotu "polaczki" w stosunku do mnie jest obrazliwe. Nie zycze sobie tego.

Jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem to obraza cala ludzkosc wiec chyba wygrales.

Opublikowano

Tak sie kreci intra, muzyka i obraz = cudo.

Choreografia walki najlepsza jaką widziałem do tej pory w renderach. Najlepiej udźwiękowione intro spośród wszystkich czołówek w Tekkenie, całościowo nie tak dobre jak z T5, bo krótsze i mniej zróżnicowane, mniej zawodników. Szkoda, że nie ma jeszcze tego kawałka w necie, bo po wyciągnięciu go z YT zostaną odgłosy walki.

Apropo wiedźmina, czy tylko mnie wydaje się, że głos Siwka jest trochę nie teges ? Przynajmniej w polskim dubingu, mógł by być niższy o parę tonów.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Dopiero teraz skumalem, ze to wariacja na temat intra z pierwszego Taga (muzyka).

Opublikowano

TTT mial dwa intra, jedno krotke arcade'owe i drugie dluzsze zrobione do wersji konsolowej. Tak wiec to jest ta ubozsza/krotsza wersja :)

PS. Widze, ze niektorym intro z T5 sie podoba najbardziej O_o Poczatek w Hon Maru jest swietny, pozniej niestety robi sie niezla wiocha (glownie przez muzyke).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie da się ukryć, że muzyka jest lepsza w intrze TTT2, chociaż mi osobiście ta z T5 też się podobała. Poza tym opening piątki jest znacznie bardziej filmowy i - nawet pomimo kilku typowo japońskich udziwnień - niesamowicie efekciarski (genialny początek w świątyni i uber kozacki kawałek, kiedy Feng w slow motion załatwia swojego mistrza). Do tego cholernie wysoki poziom animacji, czas trwania no i fajne przedstawienie postaci.

Dla przypomnienia

http://www.youtube.com/watch?v=OkqTZCvwfIE

Opublikowano

Pamietam jak w 2005 uciekalimsy z kolegami z lekcji w II klasie LO by na wagarach w lokalnej gralni szarpac w TK5 w piekne wiosenne dni :wub:

Opublikowano

Gra jest z serii, do ktorej mam sentyment i lubie calkiem sporo japonskich gier, tyle ze zadna z tych co wyszly ostatnio mi sie nie podoba (5 lat do tyl).

Opublikowano

Przecież to topowa bijatyka od 15 lat, nie trzeba grać w nią z sentymentu :rolleyes:

Opublikowano

Ja gram w bijatyki jak w party game raz na ruski rok, ale pamietam doskonale 1 i 2 jeszcze, szczegolnie intro do 2 genialne, ktore zmiotlo mnie w podstawowce. MK>>> za cudowne universum.

Opublikowano

Oprocz Wipouta, ktorego juz mam nic mnie z tego nie interesuje =/ No ale skoro daja za darmo to wezme sobie Infamous i Ratchet and Clank: Quest for Booty.

Dla mnie i tak nie jest zle bo PS3 nie jest moja glowna konsola i akurat tylko jedna z tych pieciu gier kupilem. Podejrzewam jednak, ze duzo osob ma albo juz ogralo te gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale o największe hity (obie części Uncharted, czy GOW3 to się nie pokusili). Wipeout, Infamous, ewentualnie LBP to najlepszy wybór.

Opublikowano

Dali gry które już są na PS Store a GoW3 czy Uncharted 1/2 nie ma

Opublikowano

Mogli wrzucic wiec gier do wyboru np. takich jak:

Siren

God of War Collection

Gran Turismo 5 Prologue

MAG

Playstation Move Heroes

ModNation Racers

Warhawk

Bylaby mniejsza szansa na to, ze w mnostwo ludzi ma kazdy tytul juz ograny.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.