Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Rockstara stać, a po RDR ani widu ani słychu. :whistling:

bo nie umieją (patrz potworna konwersja GTA IV)

hehe

no teraz sa już pc , ktore mielą to bez problemu no i wygląda o niebo ładniej niż na konsolach. Inna sprawa, ze w momencie premiery była katastrofa

Ta gra nigdy nie miała wyjść na PC :whistling:

Jak wiele innych :whistling:

Ale patologia mody na forum konsolowym to zatwardziali pecetowcy.

Kto was wybierał xDDD

popatrz na podpis pod avkiem stony

uzurpator- ktos kto siłą przejął władze :D

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Kto was wybierał xDDD

Pewnie Stona ze strachem oglądał wiosenne wiadomości z afryki/bliskiego wschodu :potter:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

e tam, całe Nato nie obaliło Kadafiego, forumek nie obali i Stony :potter:

Opublikowano

Kto was wybierał xDDD

Pewnie Stona ze strachem oglądał wiosenne wiadomości z afryki/bliskiego wschodu :potter:

I przedsięwziąłem już odpowiednie kroki. Nie zauważyłeś ilu userów dostało ostatnio bany? Przypadek? :whistling:

Wracając do tematu nie wychodzenia RDR na PC. Mi to nie przeszkadza i tak bym tego nie kupił. Jakoś nie ciągnie mnie już do tego typu gierek :( Nie skończyłem nawet 2 dodatku do GTAIV, bo mnie wynudziło strasznie. Starzeję się :(

Opublikowano

Nie skończyłem nawet 2 dodatku do GTAIV, bo mnie wynudziło strasznie. Starzeję się :(

:o

Opublikowano

Stona to niedługo tylko w kalambury na kurniku będziesz grać :/

Tak to postępuję

Opublikowano

Majac 4 rozne platformy do grania zostaje nazywany pecetowcem bo sie nie zgadzam z konsolomaniakiem.

Takie rzeczy tylko w internecie.

Opublikowano

Kurczaki, już tam grywam, ale w literaki :D

W kalambury wolę grać w wersji live.

To znaczy że już nie jestem graczem? :(

Opublikowano

Stona daj namiary na robotę, w której można cały dzień na forum siedzieć :P

Opublikowano

A propro roboty, jak zostać analitykiem growym, co rzuca teksty typu "bf sprzeda się gorszej od cod"?

Opublikowano

Stona daj namiary na robotę, w której można cały dzień na forum siedzieć :P

Odbieracz na WT w telekomunie XD

Opublikowano

A propro roboty, jak zostać analitykiem growym, co rzuca teksty typu "bf sprzeda się gorszej od cod"?

Edytowane przez Siwy_

Opublikowano

wystarczy tak jak Patcher nazwac sie takim i rzucac jakies przepowiednie z dupy. Dziennikarze leca na takie bzdury.

Opublikowano

Wydzialem jak benassi ambietu aka django = dj andzelo szaleje w ddr!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Powiedz co to wnosi do tematu to moze ci nie (pipi)ne warna 8)

Opublikowano

Te wszystkie DLC powodują tyle, że ludzie zastanawiają się, czy brać grę teraz, czy poczekać na GOTY, jaj już będzie cała.Przypadek GTA to przykład, jak powinny wyglądać DLC.

Tylko, że GOTY najczęściej wychodzi gdzieś tak po roku, a przez ten czas pojawią się nowe gry, mi by się tyle czekać nie chciało.

Opublikowano

Powiedz co to wnosi do tematu to moze ci nie (pipi)ne warna 8)

A zrozumiałeś chociaż o co chodzi skoro twierdzisz, że jest nie na temat :teehee: ?

Tutaj wpada czasem taki co to pisze przez translator google i pewnie by był warnem zainteresowany ;)

Opublikowano

No ciekawi mnie czy ktokolwiek poza mna i nim to zrozumial ;)

Opublikowano

przyznaje, ze nie zrozumiałem a teraz sie zastanawiam czy to czyni mnie głupcem

Opublikowano

Pograzam goscia z kotem w awatarze - gry nintendo + gry taneczne.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No ciekawi mnie czy ktokolwiek poza mna i nim to zrozumial ;)

Jeszcze ja! haha

a to, że gra wychodzi pół roku pózniej na pc to mnie średnio obchodzi bo i tak na premierę nie kupuje gier na konsole bo za dużo mamony.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeśli liczba fanów na FC jest jakimkolwiek wyznacznikiem popularności marki, to Sony nie ma się czym martwić:

topbrands-tab.jpg

Co dziwi w przeciągu ostatnich 6 miesięcy (czyli w czasie całego ataku na PSN) przybyło im 100% fanów.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Bo wiara wychodziła z założenia, że tam będzie jakieś info o włączeniu PSN. Tak przypuszczam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.