Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

No skynet nie zajmował sie inwigilacją wiec porównanie z du,py...

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

pmJEf.gif

GIF ROKU, kurwa płacze ze śmiechu

Może do końca roku wytłoczy kilka milionów.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Pomyślcie sobie, że kolo właśnie pyka Waszą kopię.

A mi już ślina kapie z pyska na myśl o tej grze, a ten gif jedynie zaostrza apetyt :smile:

Opublikowano

pmJEf.gif

Przecież Polyphony wciaż pracuje nad kodem, dżidżas. Nie ma co się czarować. Ściema to drugie imię Polyphony.

Btw. gTV ma wyjść na CD-R?

Edytowane przez Texz

Opublikowano

pmJEf.gif

Przecież Polyphony wciaż pracuje nad kodem, dżidżas. Nie ma co się czarować. Ściema to drugie imię Polyphony.

Btw. gTV ma wyjść na CD-R?

Zwykła wersja pewnie tak,a premium na blu-rayu.

Opublikowano

Pamiętacie to z wczoraj ?

Szkoda tylko, że przetłumaczyli to tak jak chieli, a nie tak jak jest napisane. Wszystko sprowadza się do tego, że M$ może kontrolować treści jakie są przesyłane przez sieć w trakcie korzystania z komunikacji przy pomocy Kinect.

Zupełnie co innego niż sugerują na tej stronie.

Jak ktoś się tym podnieca to ciekawe co powie na to, że wszystkie nasze rozmowy i wiadomości jakie przesyłamy przy pomocy sieci telefonii komórkowej są rejestrowane przez operatorów i obowiązkowo przechowywane w bazach danych przez jakiś tam okres czasu. A to oznacza, że jeśli ktoś sobie zrobi zdjęcie swojego pisiorka i prześle je swojej dziewczynie to owo zdjęcie leży sobie teraz w bazie danych jego operatora i jeśli np. będzie prowadzone w jego sprawie jakieś śledztwo i prokuratura zgłosi się do takiego operatora to będą musieli im udostępnić wszystkie dane w tym i zdjęcie nieszczęsnego pisiorka :)

Te szukanie taniej sensacji wokół Kinecta robi się ostatnio żałosne.

Tutaj na poly jest analiza prawników:

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8607398,Microsoft_szpieguje_mnie_Kinectem___111.html?bo=1

Dobrze wiedzieć, że jestem mądrzejszy niż dziesiątki zagranicznych serwisów i potrafię czytać ze zrozumieniem po angielsku lepiej niż Amerykanie czy Anglicy :P

Normalnie mam polewę z tych wszystkich baranów (zapewne 80% to fanboje PS3), którzy nawet nie przeczytali odpowiednich zapisów regulaminu i hejtują bez sensu, heh.

A najśmieszniejsze jest to, że ci którzy artykuł na poly komentują ewidentnie w większości go nie przeczytali tylko sugerują się nagłówkiem, a inni (co może nawet gorsze) nie zrozumieli tego co przeczytali :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

ja o tym pisałem już wcześniej na PPE, ale oczywiście największe trolle i debile będą powtarzać, mimo że nawet tym produktem w 1% zainteresowani nie są.

Brak słów na głupotę w internecie ;]

Opublikowano

designed 4 family multiplayer entertainment, meh ;/

Opublikowano

Promowanie pełną parą. HIMYM ma oglądalność na poziomie 8-10 miliona. Myśle, że nie tylko w tym sitcom'ie pojawi sie maszyna MSu. Zresztą w HIMYM na początku grali na Wii (Barney i Marshall) a chyba pod koniec 4tego sezonu zamiast Wii pojawiła się 360ka. Coś cicho sie natomiast o MOVE zrobiło. Sprzedaż taka sobie w sumie i jakos jego obrońcy zamilkli.

Opublikowano

Move odniosło spory sukces w Europie i części Azji. W USA i Japonii okazało się porażką. Gry robione tylko pod Move sprzedają się jak kupa nawet w EMEA (np. The Shot ok. 10 tys.), jedynie Sports Champions się dobrze przyjęło. Ale o tym pisałem jakoś wcześniej.

Dla Kinect USA powinno być tym czym EMEA dla Move albo i lepiej. Ciekawe jak będzie w Europie i co najważniejsze w UK ale tego dowiemy się już w poniedziałek bo teraz chart track podaje dokładne liczby czyli będziemy wiedzieć ile zeszło Kinect Adventures na starcie = Kamera Kinect. No i co najważniejsze gry na Kinect które nie są bundlowane.

Generalnie jest duży chaos informacyjny. Jak M$ podał że pzrewidują wysłać do sklepów do końca roku 3 mln Kinect to mówiłem, że będzie dobzre jak sprzedadzą 2 mln, a wczoraj... podnieśli przewidywania do 5 mln. Cholera wie co o tym myśleć.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Do tego Gry na Kinecta zbieraja cos wysokie noty wiec to musi sie sprzedac :)

Opublikowano

W przypadku tego rodzaju gier podejrzewam, że oceny w portalach branżowych za dużego znaczenia nie będą mieć.

Opublikowano

W przypadku tego rodzaju gier podejrzewam, że oceny w portalach branżowych za dużego znaczenia nie będą mieć.

Nawet sam Microsoft ostatnio przyznał, że oceny nie będą mieć znaczenia na odbiór ;]

Opublikowano

Nawet pomimo tego że 70-80% z nich jest pozytywnych ;)

Opublikowano

Pozytywnych, to znaczy gdzieś tak w okolicach 5-6/10 ? Bo chyba nie powiesz mi, że gierki pokroju Kinect Adventures zgarniają więcej?

Opublikowano

Kinect to kupa, nie ważne co mówią ludzie ;)

Opublikowano

Kinect to sprzęt z potencjałem, który nigdy nie zostanie w pełni wykorzystany. Podobnie zresztą jak Move.

Opublikowano

Pewnie że dostają więcej niż 5-6 tyle to dostaje najsłabszy JoyRide.

Opublikowano

Sprzęt przed którym trzeba pajacować ma potencjał szybko zmęczyć najbardziej zainteresowanych i w efekcie zalegać w magazynach po wsze czasy. Przynajmniej do czasu aż będzie sprzedawany po 15E.

Opublikowano

Co jak co ale ja czekam na jakiś klimatyczny survival horror pod Kinect'a. Jednak cena w Polszy jest odpychająca na maxa (kolejny raz jesteśmy najbogatsi na świecie).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.