Posted November 4, 201014 yr W tym temacie co kilka dni będę umieszczał tabelę ligi,do tej pory nie dawałem,bo mało jest rozegranych meczy. Grajcie Panowie,grajcie! W tabeli są uwzględnione walkowery z 5 pierwszych kolejek z graczem hellofriend. Edited November 4, 201014 yr by Ader
November 8, 201014 yr Author W tabeli są uwzględnione walkowery z kolejek 1-10 w meczach z Lonsem i hellofirend. Edited November 8, 201014 yr by Ader
November 8, 201014 yr u mnie brakuje jednego meczu. mogę się mylic, ale chyba chodzi o drugą kolejkę z Radkosem, szósty post w temacie od zgłaszania wyników.
November 8, 201014 yr 6 meczy zagralem? Nie za duzo? zaliczylo ci walkowera z lonsem lub hellofriendem czy jak mu tam.
November 11, 201014 yr Author ADER nie ujoąłeś mojego wyniku z grzeniem. Mylisz się,wynik jest wpisany i jest w tabeli.
November 16, 201014 yr Author Brakuje mi 1 walkowera z Toshirou + meczu z tomi_d(napoli)(remis po 1) Nie brakuje,walkower wpiszę później.
November 21, 201014 yr Author Tabela po wpisaniu walkowerów za nierozegrane mecze w kolejkach 1-10. Walkowery dostali gospodarze,gdyż nie zgłosili tych walkowerów. Dziękuję za uwagę,ta liga i wasze(nie wszystkich) podejście to nieporozumienie. Edited November 21, 201014 yr by Ader
November 21, 201014 yr Czyli dostałem walkowera za Pablisso i Teda? Aha,to za(pipi)iscie, nie wystarczy,ze pisze w temacie,ze nie ma zadnych odpowiedzi od Pablisso i checi do gry? Z tedem byl kontakt,ale ted ma rzadko dostep do tv i tez ciezko zagrac mecz.
November 21, 201014 yr Author Regulamin rozgrywek: 8. ZASADY ZGŁASZANIA WYNIKÓW a. Wynik i strzelców goli rozegranego spotkania obowiązkowo zgłasza gospodarz (host), o ile gracze nie ustalą inaczej. Jeżeli gospodarz spotkania nie zgłosi wyniku (także walkowera), to zostaje przyznany walkower na jego niekorzyść. Ja nie będę ganiał za wami,żebyście łaskawie wpisywali wynik. Jak ktoś nie przeczytał to może mieć pretensje tylko do siebie.Myślałem,że mam do czynienia z poważnymi ludźmi.
November 21, 201014 yr Regulamin rozgrywek: 8. ZASADY ZGŁASZANIA WYNIKÓW a. Wynik i strzelców goli rozegranego spotkania obowiązkowo zgłasza gospodarz (host), o ile gracze nie ustalą inaczej. Jeżeli gospodarz spotkania nie zgłosi wyniku (także walkowera), to zostaje przyznany walkower na jego niekorzyść. Ja nie będę ganiał za wami,żebyście łaskawie wpisywali wynik. Jak ktoś nie przeczytał to może mieć pretensje tylko do siebie.Myślałem,że mam do czynienia z poważnymi ludźmi. No dobra,ale nie bylem jedyny, ktory pisal ze nie ma z Pablisso zadnego kontaktu i powinien byc walkower no ale spoko.