Opublikowano 11 października 201113 l Ano właśnie. A tak bez cienia wygląda jakby wstawiony w fotoszopie Edytowane 11 października 201113 l przez Emtebe
Opublikowano 12 października 201113 l Szczurek.. ostatnie 2 foty to fotoreal Niestety oprócz tego Nissana nie ma nowych obiektów do fotografowania... ale i tak wrzucam kilka nowych i zaległych fotek ;P Edytowane 12 października 201113 l przez Emet
Opublikowano 13 października 201113 l Fajny klimat dają te stare vettki.Chłopaki czaderski smaczek z tymi awatarami.Nowy nissan rządzi ,kupuje zaraz.
Opublikowano 14 października 201113 l GT5 Vs Real life Wszystkie foty moje, te z GT i te prawdziwe Podrasowane (winieta, balans bieli, kontrust) w lightroomie, bo... tak po prostu lepiej IMO wygladaja, plus latwiej bylo uzyskac zblizone warunki oswietleniowe. Inne rozmiary: http://flic.kr/s/aHsjwyLBuu Edytowane 15 października 201113 l przez dempsej
Opublikowano 14 października 201113 l Dempsej-jRewelka!!!! Edytowane 14 października 201113 l przez kasper
Opublikowano 15 października 201113 l To co, jeszcze troche fotoszopy? by dempsej, on Flickr Edytowane 16 października 201113 l przez dempsej
Opublikowano 18 października 201113 l Ogólnie nie jestem fanem fotoszopy ... ale ten Civic rządzi Duży update ode mnie..
Opublikowano 19 października 201113 l Witam zaczynam przygodę z GT5 - moje fotki. Edytowane 19 października 201113 l przez a_di1
Opublikowano 19 października 201113 l Witam, od 2tyg również mam przyjemność obcowania z GT5 i jestem zadowolony z rozmachu i rozbudowania, moje zdjęcia : http://imageshack.us...nalemonzan.jpg/ http://imageshack.us...lnyroute7f.jpg/ ps: wymienię jay leno tank car na Mercedesa CLK GTR Edytowane 19 października 201113 l przez davidk3
Opublikowano 28 listopada 201113 l Jedno z najlepszych zdjęć jakie udało mi się zrobić: I zapychacze, żeby nie wrzucać jednej fotki :
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Minęło trochę czasu.. ale z racji ostatniej aktualizacji GT5 wrzucę kilka fotek (większość to zaległe fotki jeszcze z października ).
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Plus za to pierwsze zdjęcie PS. Nie wiedziałem, że na Kart Space można się ścigać normalnymi autami. Myślałem, że tylko jednym można sobie pojeździć tam
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Bawiłem się dzisiaj troszkę trybem zdjęciowym... pstryknąłem kilka fotek... ...a później zacząłem bawić się różnymi efektami i... wyszło mi takie coś Załączyły się efekty normalnie niedostępne w tym trybie (wyjątek to niektóre trasy z edytora). Co lepsze, efekty te były obecne także podczas oglądania replay'a (nawet na ujęciach gameplay'owych, które chodzą w 60fps). Niestety nie pamiętam co robiłem i w jakiej kolejności aby to się stało.. ale mam zamiar to odtworzyć Edytowane 22 grudnia 201113 l przez Emet
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Miałem sporą przerwę a po patchu jakoś znowu naszła mnie cheć na ciągłe pstrykanie fotek.. więc wrzucam kolejną porcję