Opublikowano 21 listopada 201014 l @Kymel - niezłe porównanie, niczym Szekspir Mnie się podoba montaż terror'a. Sam robiłeś, czy przy pomocy trzeciej osoby? Sam.
Opublikowano 23 listopada 201014 l chetnie pograłbym w multi z ludzmi z polski, dajcie mi swoj gamertag to sie wieczorem podłącze, bo narazie gram ze wszystkimi oprocz Polaków
Opublikowano 23 listopada 201014 l Napisz do mnie na Live. Myślę że koło 21 na chwilę odpalę konsole.
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Witam poszukuję osób które mogły by mi pomóc w zdobyciu calaka , chodzi mi o achiki związane z zOMbiakami *See Me, Stab Me, Heal Me — Fire a Pack-a-Punched Ballistic Knife at a downed ally to revive them from a distance. I ten co trzeba obejrzeć film z znajomym
Opublikowano 23 kwietnia 201114 l Także szukam ludzi do zombiaków z podstawki i z 1 MP . pisać na XBL
Opublikowano 17 maja 201113 l Siema, czy sa tu jakies klany zainteresowane sparingami? Jestem graczem z ps3 i chcialbym zobaczyc jak graja xboxowcy Mam ekipe do gry 4 vs 4. Prosze o kontakt przez pw.
Opublikowano 22 maja 201113 l ktoś chętny na ZOMBIE z podstawki i pierwszego DLC ? W podstawce chciał bym zrobić aczika z kuszą i nożem balistycznym w DLC ulepszenie broni przed 8 rundą . Potrzebne 1-2 konkretne osoby .
Opublikowano 23 maja 201113 l OK akurat ciebie mam na liscie ,potrzebna jeszcze jedna osoba . Najlepiej by było jak byśmy sie zgrali na sobotę bo obecny tydzien pracuje na 2 zmianę więc lipa .
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Gra ktoś domination czasem? Trochę nudne się robi przegrywanie bo cała drużyna ma staty 4-30 gt - shemzahaay Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez firana140
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l Szukam ludzi do pogrania w battlefield-a, call of duty i halo. GamerTag: SIIK BOZZ
Opublikowano 26 sierpnia 201113 l Ile masz lat? btw, przez codelite można połączyć konto youtube z teatrem i wrzucać filmiki na yt prosto z gry jakość jest wybitnie hu,jowa ale zawsze coś Edytowane 26 sierpnia 201113 l przez firana140
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l przez codelite można połączyć konto youtube z teatrem i wrzucać filmiki na yt prosto z gry Przecież ta opcja istnieje już od premiery gry, na oficjalnej stronie Co innego, gdyby dzięki Elite można było wrzucać dłuższe klipy i w lepszej jakości, a to prff.