Opublikowano 17 stycznia 201114 l A nie jest tak, że niezależnie od ilości wystawionych do wyścigu kierowców, zawsze dostają oni tyle samo expa? A pasek kariery dotyczy dni spędzonych w grze - max to 500, w związku z czym musi on przejechać 500 eventów. Tak na gtplanet przeczytałem.
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Bumier, ja nie piłem bezpośrednio do Ciebie, tylko do programistów jeśli to rzeczywiście jest prawda. Po cholere mi jakieś przenikanie, bo komp uznał , że za późno hamuje ? Sam pomyśl , że to niedorzeczne ! Tak samo dublowani ! Na krótkich torach to właśnie dublowani mają być przeszkodą dla liderów, a tak to nigdy ich nie dojdę, jeśli coś zapierdzielę na początku wyścigu. A już ze zjazdem z pobocza, dla bezpieczeństwa staję się duchem ? A co to skoki narciarskie ? To kur... wyścigi a nie kulig dla dzieci i wypadanie z trasy się zdarza. Real Driving Sim... w koziej dupy ! Ja nie chcę żadnych duchów na trasie ! Po to jest opcja wywalania debili z gry, żeby eliminować ich z pokoju jak nieczysto jeżdzą, ale na co te duchy ? A co do tej powtórki to ja tego nie nagrałem , a chodziło o to , że można było podrasowaną furą jechać i nikt Ci tego nie udowodnił, dlatego też next eliminacje odpuściłem całkowicie! Pozdro !
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Żeby pasek kierowcy, który był utworzony jako pierwszy (czyt. main) się zapełnił, trzeba przejechać 500 faktycznych wyścigów. Pozostałym kierowcom pasek ten napełnia się znacznie szybciej i jest to chyba proporcjonalne w zależności od tego, który jest to driver z kolei. Mój obecnie ma 280 wyścigów i ponad połowę paska (lvl 39 i trochę).
Opublikowano 17 stycznia 201114 l A co do tej powtórki to ja tego nie nagrałem , a chodziło o to , że można było podrasowaną furą jechać i nikt Ci tego nie udowodnił, dlatego też next eliminacje odpuściłem całkowicie! Pozdro ! czyli jechałeś podrasowaną furą ? LOL to złamałeś główna zasadę kwalifikacji u SUMO, spodziewałem sie wszystkiego ale nie tego.... nie mam więcej pytań (z mojej strony koniec tematu)
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Moim zdaniem duchy są ok do gry z przypadkowymi osobami. W prywatnych pokojach powinno się dać to wyłączyć.
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Zacząłem w końcu event z red bullem. Pierwsze wrażenia - trudne w c-h-u-j, auto prowadzi się beznadziejnie. Trudno wyczuć odpowiedni moment do skrętu i ogólnie jego ostrość, ale to pewnie kwestia wprawy. Nawet po brąz szykuje się ciężka przeprawa. I X2010 pojawił się w sklepie na 30 levelu, nie na 35, jak chyba w temacie się pojawiło.
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Żeby pasek kierowcy, który był utworzony jako pierwszy (czyt. main) się zapełnił, trzeba przejechać 500 faktycznych wyścigów. Pozostałym kierowcom pasek ten napełnia się znacznie szybciej i jest to chyba proporcjonalne w zależności od tego, który jest to driver z kolei. Mój obecnie ma 280 wyścigów i ponad połowę paska (lvl 39 i trochę). niezupelnie.. mam info. od kumpla, ale czy dziala sprawdze nad ranem - endurance on w tedy odpowiem. Edytowane 18 stycznia 201114 l przez mevek
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Witam! Już niedługo aby grać w Gran Turismo 5 nie będziemy musieli być nawet w pobliżu PlayStation 3. Kazunori Yamauchi, twórca gry, poinformował bowiem, że nowa usługa - Gran Turismo Anywhere - wystartuje już na początku lutego. GT Anywhere pozwoli nam na kierowanie naszym zespołem i branie udziału w wyścigach kategorii B-spec. Wszystko czego będziemy potrzebować do sterowania grą to przeglądarka internetowa w komputerze. Planuje się także umożliwić komunikację poprzez telefon komórkowy. Żeby jednak grać w ten sposób w Gran Turismo 5, to nasza konsola wraz z włączoną grą, będzie musiała pozostać przez cały czas uruchomiona. Mimo, że polecenia wydawać będziemy zdalnie, to ich realizacją zajmie się już samo PlayStation 3. Źródło : http://gry.wp.pl/wiadomosci/gran-turismo-anywhere-wystartuje-na-poczatku-lutego,49706,1.html Czyżby problem z B-spec i zdobyciem 40 Lv w taki właśnie sposób byłby rozwiązany?
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Wasze teorie odnośnie paska kariery w moim przypadku nie sprawdzają się
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Czy tak wygląda ta ramka na tablicę dołączana do pre-orderów? Dzisiaj tą wylicytowałem na Allegro, ale nie wiem, czy to oryginał, bo od podróbek się roi. Jak ocenilibyście jakośc wykonania tych napisów? http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/04/33/20/1404332088 Edytowane 18 stycznia 201114 l przez Q-Jot
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Czy tak wygląda ta ramka na tablicę dołączana do pre-orderów? Dzisiaj tą wylicytowałem na Allegro, ale nie wiem, czy to oryginał, bo od podróbek się roi. Jak ocenilibyście jakośc wykonania tych napisów? http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/04/33/20/1404332088 Dokładnie tak wygląda. Kupiłeś jedną, czy dwie, bo z grą dostaje sie na przód i tył auta
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Czy tak wygląda ta ramka na tablicę dołączana do pre-orderów? Dzisiaj tą wylicytowałem na Allegro, ale nie wiem, czy to oryginał, bo od podróbek się roi. Jak ocenilibyście jakośc wykonania tych napisów? http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/04/33/20/1404332088 Dokładnie tak wygląda. Kupiłeś jedną, czy dwie, bo z grą dostaje sie na przód i tył auta Dobre pytanie. Nie wiem :confused: Nie pomyślałem, że ktoś może sprzedawać jedną, tylko komplet, ale na zdjęciu jest tylko jedna. Napisałem maila do sprzedawcy.
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Wasze teorie odnośnie paska kariery w moim przypadku nie sprawdzają się co sugerujesz? __________________ ktos puscil fame na osobnym forum odnosnie kariery, ze 1-race = 1-day. co nie jest zgodne, poniewaz wychodzilo by na to, iz wyscig nie musi zostac zakonczony, tylko wystarczy w nigo wejsc i szybko wyjsc i zaliczyloby nam 1-dzien, co w turnieju 6-etapowym dawaloby nam 6 dni = 6 wyscigow, co jest nie prawda. wyscig trzeba ukonczyc i to z pozytywnym skutkiem. jego strzalka oznacza, samopoczucie.. jesli jest zle, nie uzywaj tego kierowcy do momentu przywrucenia jeg stanu psychicznego, a jesli nie pomoze wez udzial w jakims latwym zadaniu, poprawiajac jego stan przez szybki wyscig = IMO. p.s ladne osiagi ja jestem, gdzies z tylu.. gonie Ciebie. Czy tak wygląda ta ramka na tablicę dołączana do pre-orderów? Dzisiaj tą wylicytowałem na Allegro, ale nie wiem, czy to oryginał, bo od podróbek się roi. Jak ocenilibyście jakośc wykonania tych napisów? http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/04/33/20/1404332088 Dokładnie tak wygląda. wypas.. juz szukam na Ebayu Edytowane 18 stycznia 201114 l przez mevek
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Vettel challenge na padzie to jakas (pipi)ana katorga, na nurburgringu ani razu dwóch kółek nie zrobiłem. Biorę jutro się za kierownicę, a jak dalej mi tak c(pipi) będzie się grało, to sobie to daruję, bo szkoda nerwów.
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Vettel challenge na padzie to jakas (pipi)ana katorga, na nurburgringu ani razu dwóch kółek nie zrobiłem. Biorę jutro się za kierownicę, a jak dalej mi tak c(pipi) będzie się grało, to sobie to daruję, bo szkoda nerwów. ja sie nie poddam.. pozycze od kumpla kiere, on w tym czasie bedzie robil B-Spec i moze zrobie. kilknascie hrs i powinna wpasc. Edytowane 18 stycznia 201114 l przez mevek
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Co do vettel challenge, ja będę ćwiczyć w endurace, bo auto już mam. Tyle że po sesjii i dam raport czy da się padem. Edytowane 18 stycznia 201114 l przez MaroS
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Vettel challenge na padzie to jakas (pipi)ana katorga, na nurburgringu ani razu dwóch kółek nie zrobiłem. Biorę jutro się za kierownicę, a jak dalej mi tak c(pipi) będzie się grało, to sobie to daruję, bo szkoda nerwów. ja sie nie poddam.. pozycze od kumpla kiere, on w tym czasie bedzie robil B-Spec i moze zrobie. kilknascie hrs i powinna wpasc. Jaką polecacie kierkę?(w końcu jest tego trochę na rynku).Chciałbym spróbować...ale obawiam się ,ze to trochę "nauka jazdy" od nowa. PS .Do biedronki rzucili jakąś kierke:) Edytowane 23 stycznia 201114 l przez kasper
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Logitech Driving Force GT. Jak masz więcej kasy na zbyciu, to Logitech G27. slowa pana Michal'a z pokju obok -> http://www.psxextreme.info/topic/22799-kierownice/ od siebie dorzuce, ze gram na identycznej u kumpa i jest boska(zdaza mi sie zapomniec, gdzie jestem ). ______________________________________ myslalem, ze jak udostepnie swojego Bob'a online, to ktos bedzie mogl z niego skorzystac, co ulatwi mu ukonczenie B-spec, ale jak sie okazalo, wcale tak to nie dziala wrr.. Edytowane 19 stycznia 201114 l przez mevek
Opublikowano 19 stycznia 201114 l A co do tej powtórki to ja tego nie nagrałem , a chodziło o to , że można było podrasowaną furą jechać i nikt Ci tego nie udowodnił, dlatego też next eliminacje odpuściłem całkowicie! Pozdro ! czyli jechałeś podrasowaną furą ? LOL to złamałeś główna zasadę kwalifikacji u SUMO, spodziewałem sie wszystkiego ale nie tego.... nie mam więcej pytań (z mojej strony koniec tematu) No ładnie arboos, a prosiłem o uczciwość Teraz już nie można oszukiwać w Kwalifikacjach i dlatego z nami nie jeździsz tak?
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Co do ramek to sam taką sprzedałem na allegro, ale jakie było moje zdziwienie gdy padały pytania czy daje komplet dopiero później się okazało że są cwaniacy którzy sprzedają oddzielnie, a co do podróbek to rzeczywiście widziałem już parę takich
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Co do ramek to sam taką sprzedałem na allegro, ale jakie było moje zdziwienie gdy padały pytania czy daje komplet dopiero później się okazało że są cwaniacy którzy sprzedają oddzielnie, a co do podróbek to rzeczywiście widziałem już parę takich masz wiecej? ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie?
Opublikowano 19 stycznia 201114 l A co do tej powtórki to ja tego nie nagrałem , a chodziło o to , że można było podrasowaną furą jechać i nikt Ci tego nie udowodnił, dlatego też next eliminacje odpuściłem całkowicie! Pozdro ! czyli jechałeś podrasowaną furą ? LOL to złamałeś główna zasadę kwalifikacji u SUMO, spodziewałem sie wszystkiego ale nie tego.... nie mam więcej pytań (z mojej strony koniec tematu) No ładnie arboos, a prosiłem o uczciwość Teraz już nie można oszukiwać w Kwalifikacjach i dlatego z nami nie jeździsz tak? Ja od początku się przyznałem i dlatego zbojkotowałem kwalifikacje. Teraz to już inna historia, a nie gram bo z moją nową robotą to nigdy nie wiem czy będę miał czas w niedzielę... A pozatym te incydenty wyścigowe to dla mnie nieporozumienie jakieś hehe
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Co do ramek to sam taką sprzedałem na allegro, ale jakie było moje zdziwienie gdy padały pytania czy daje komplet dopiero później się okazało że są cwaniacy którzy sprzedają oddzielnie, a co do podróbek to rzeczywiście widziałem już parę takich No ja właśnie po wygranej aukcji napisałem maila z pytaniem, czy jedna czy dwie i dostałem odpowiedź, że tylko jedna sztuka jest sprzedawana. Nigdy bym nie pomyślał, że ktoś będzie sprzedawał jedną zamiast kompletu, za ~30zł. Niestety szybko anulowałem przelew, napisałem maila z przeprosinami i czekam na negatywa