Posted December 27, 201014 yr Nadchodzi nowa plytka Fo... albo moze juz wyszla ; Anyway jeden kawalek... daje rade swietne teksty, bit nawet spoko, na bank lepszy niz w AiO... sie obada http://www.youtube.com/watch?v=e8MvYqbSRCQ
April 21, 201114 yr i tak jest lepszy od mesa Powinnas byc ze mna, ze mna powinnas byc <wesole nutki>
April 21, 201114 yr Strasznie się podniecam kawałkiem 'GPS'. Jest taki lajtowy, wakacyjny. Fokusowy po prostu. Zapuździć w ałcie, słonko, bajera, cziti cziti beng beng.
April 21, 201114 yr jak dla mnie prawie wszystkie kawalki na propsie, po premierze srogo katowalem plyte no ale ja fanem fokusa jestem nieprzerwanie od czasow pfk Edited April 21, 201114 yr by chaoz adrian
July 15, 201113 yr Wczoraj kupiłem, tę płytkę i jestem naprawdę zadowolony. Wcześniej znałem fokusa z featuringów na płycie L.U.C'a (Planet Luc) i Rahima (Podróże Po Amplitudzie). Paktofoniki, ani Pokahontaz nigdy nie słuchałem, ale widzę, że muszę nadrobić zaległości. Gość ma naprawdę świetny głos do rapu .
July 24, 201113 yr Fokus w formie - bełkot, jak zwykle, ciężki do zniesienia. Edited July 24, 201113 yr by komar737
July 26, 201113 yr Za to bit Whitehouse kozacki (w 6ścian tak samo), a osobiście jego nawijkę nawet lubię.