Opublikowano 11 października 201113 l To sa az takie roznice pomiedzy arsenalem a np chelsea? Zaznaczam, ze najmocniejszy team jakim gralem w tej odslonie jest juventus 4.5*. Co wiecej, nigdy nie zdarzylo mi sie, zeby mi dolosowali np do 4* mojej druzyny jakas o wiekszym, badz mniejszym wspolczynniku co do polowy gwiazdki sie zawsze zgadza. Edytowane 11 października 201113 l przez chm[u]ra
Opublikowano 11 października 201113 l nie, miedzy Chelsea nie ma ale miedzy Realem , Barca , Hiszpania czy City to już znaczna- a mimo to te topowe teamy tez maja 5 gwiazdek- a że są popularne to nietrydni na nie trafic oczywiscie jest o niebo lepiej niz rok temu i trafiając na Real grajac arsenalem mozna wygrac ale taki CR potrafi zrobic rózicę
Opublikowano 12 października 201113 l Też zacząłem grać w obronie z większą pomocą CPU i idzie mi sporo lepiej. Co do pajacowania niektórzy kolesie są nieźli. Jakiś czas temu po 6 strzelonych golach koleś zaczął robić wygłupy i strzelać sobie samobóje. Skończyło się na 13-1 0_o Za to wczoraj miałem prześmieszny mecz we FiUTcie. Koleś strzelił mi 3 brameczki w pierwszej połowie. W drugiej zaczął pajacować, starał się mnie upokorzyć robiąc jakieś bezsensowne kiwki itd. W końcu źle wymierzył odległość jak chciał pobiegać sobie bramkarzem, zabrałem mu piłkę i strzeliłem gola. Chwile później trącił mnie w polu karnym i dostałem karnego. Ostatecznie strzeliłem mu dwie bramki w 90 min i wygrałem 4-3. Pozwoliłem mu obejrzeć powtórkę ostatniej bramki do końca
Opublikowano 12 października 201113 l he , prawidłowo ;-) panowie czy wam tez sie tak czesto przytrafiają słupki? no autento , wkurza mnie to, wolałbym już chyba by piłka minęła bramke bo tak mam uczucie , ze konsola "cygani". strzały pomoc-częsciowa mam ustawione bo próbowałem na manualu- strzałów za nic nie mogę zakumac, sadze takie kosmosy, ze sie poddałem po 3 dniach. Nie wiem dlaczego podania , dośrodkowania itp jestem w stanie opanowac- strzałów nie.
Opublikowano 12 października 201113 l tez mam w cholere slupkow... wczoraj w tym nowym wyzwaniu, zaczyna sie od rzutu wolnego, na 5 powtorzen 5 slupkow z rzedu... myslalem ze cos mnie trafi...
Opublikowano 12 października 201113 l Też mam mnóstwo słupków. Masakra, raz w jednym meczu online zasadziłem cztery albo pięć. Poza tym to nie ogarniam stałych fragmentów gry, wybicia bramkarzem online to pewna strata, rzuty wolne to w moim wykonaniu padaka, z rożnych może ze dwa razy mi się udało coś ustrzelić, a dobra wrzutka ze skrzydła na głowę napastnika jest dla mnie nieosiągalna.
Opublikowano 12 października 201113 l kurde mam nadzieję, ze to patch zapowiadany zmieni bo to strasznie wkurza. (Rapen nie odpisałem wczoraj, mam w ogóle wyłaczone powiadomienia wiadomosci, musze wjesc do xmb konsoli by zobaczyc- bo mnie...rozpraszały hehe..enyway jak na razie jestes za dobry dla mnie;-) ;-) Yakubu wybijaj po ziemi , podanie normalne do tych po bokach - na ogół znaczy, do tych nie pilnowanych.
Opublikowano 12 października 201113 l Słupków mam w cholere ... w meczu conajmniej raz uderzam, albo oponent w słupek, tudzież poprzeczke. Oprócz tego chciałem zapytać o rozłączenia w trakcie meczu. Czu tylko mnie sie zdarza, że raz na 15 meczów mnie rozłącza i daje porazkę? Wczoraj mecz o awans do 5 ligi, dodam ze moj ostatni. prowadzę 1:0, z moejej perspektywy wydaje mi się, ze kontroluję spotkanie. okolice 60 minuty... zwycięstwo daje mi awans. Po lewej stronie pojawia się kółeczko kręci sie kresi i jasny juch mnie strzela bo wyrzuca mnie z meczu i zalicza porazke ;(. Czy tez macie takie akcje? NIGDY NIE UCIEKAM, a mam współczynnik nu juz na poziomie blisko 8%
Opublikowano 12 października 201113 l może masz takie sobie połączenie , psn jest czuła na błędy...no i kabel czy wii fii bo różnica w stabilnośći jest duża
Opublikowano 12 października 201113 l Ale w Fifa11 0 problemów, NU na poziomie 2%, bo żona zamiast żelazka wylaczyla mi listwe z kosnola, albo przyszedl kolega i stwierdzil, ze już sie nagralem.
Opublikowano 12 października 201113 l Jeżeli ktoś ma jeszcze dwa wolne sloty na wersję ze sklepiku to proszę o kontakt W ostateczności jeden Edytowane 12 października 201113 l przez falcon87pl
Opublikowano 12 października 201113 l No, wczoraj zacząłem sobie grać H2H Seasons, na manualu oczywiście. Od razu napiszę, że poziom jest tragicznie słaby. Ale nie o tym miałem. Chciałem wam opowiedzieć o moich zaje.bistych umiejętnościach i ogromnym pechu. Otóż wczoraj zdążyłem rozegrać 13 meczów i skończyłem z bilansem 9-1-3. W KAŻDYM* meczu bramkarz przeciwnika jest piłkarzem meczu, gdyż wyczynia takie cuda między słupkami, że na średnio 20-30 strzałów, z których przynajmniej 10 musiało się skończyć golem, oni puszczają maksymalnie 4. Naprawdę jest to dosyć dziwne, ale nie narzekam, bo wygrywam te mecze po 3 lub 4-0. Zdarzyły mi się na razie dwa takie spotkania, gdzie bramkarz przeciwnika miał notę 10,00 Jedno z nich wygrałem 1-0, a drugie... przegrałem 0-1, mimo, że oddałem 30 strzałów oraz nie strzeliłem karnego. Niemiec kopnął 2 razy w stronę bramki i strzelił gola... Neuer niepokonany niestety No ale cóż, nie zawsze się wygrywa co nie. Jestem właśnie w 8 lidze i moja Argentyna kosi wszystkich grubo. Tevez-Aguero-Messi to trio, którego boi się każdy Pracuję jeszcze nad tą (pipi)ą obroną taktyczną, która mi sprawia masę trudności, ale jestem dobrej myśli, bo coraz lepiej mi to idzie, a zagrałem na niej dopiero 13 meczów. Wszystko przede mną! * - wyjątkiem są spotkania, w których zawodnikiem meczu został któryś z moich napastników, gdyż ustrzelił np. hat-tricka. Wtedy natomiast bramkarz zostaje najlepszym zawodnikiem drużyny, tylko
Opublikowano 12 października 201113 l (Rapen nie odpisałem wczoraj, mam w ogóle wyłaczone powiadomienia wiadomosci, musze wjesc do xmb konsoli by zobaczyc- bo mnie...rozpraszały hehe..enyway jak na razie jestes za dobry dla mnie;-) ;-) a nie gadaj ze za dobry. poprostu moze lepszy dzien mialem. to tylko gra jak bedziesz gotow czy cos to daj znac.
Opublikowano 12 października 201113 l eeeee ta gra jest żałosna momentami. Masz miec ciezko bo gra losuje słabszego rywala? to bedziesz walił słupek za dłupkiem. Spoko, gra ci to odda, nie eaz zagrasz z lepszym i on rozstrzela ci bramke a ty jakas szmate włożysz. Wiadomo, kanada czyli mentalnosc ameryk- jakie to emocje gdy kosz pada na sek przed koncem a wynik jest 99 -100. Wygrywaja gosp , jest szampan i ogólnie orgia. Aha, czy któras polska recenzja zawierała o tym wzmianke? o tym ogromnym randomie? Game Zillla? CDA? PE? NEO?PS3 Site? Nieeeee, bo ma byc szybko igrane i napisane. Polska prasa tonie w braku rzetelności. Koso, Musiol, Enki-któryś z was odpowie dlaczego ani słowa o tym w recenzji? ???? Edytowane 12 października 201113 l przez Orson
Opublikowano 12 października 201113 l Ale taka jest piłka. Czasem przeważasz i dostajesz bramke na 1:0, a innym razem strzelasz po przeprowadzeniu tej pierwszej akcji. Niemniej jednak większość meczów grasz lepiej = wygrywasz. Tylko tych nie pamiętasz, pamiętasz zawsze te wyjątkowe. Ja wiem, że bramkarze bronią za dużo sam na sam, wiem że wpada dużo szczurów z 16 metra. Zdaję sobie sprawę, że bramkarze puszczają czasem szmaciaste główki z 13 metrów. Ja jednak nie doszukiwałbym się tutaj jakiegoś spisku. Ot jak zagrasz 100 meczów, to w kilku zawsze zdarzy się jakiś kosmiczny wynik, albo cud. Ale prawdziwa piłka też taka jest.
Opublikowano 12 października 201113 l to jest GRA. W piłce piłkarze sie męczą, kolizje oblicza Bóg Ojciec i nigdy nie ma bugów- ok Wasilewskiemu sie zdarzył xd random ? tak ale nie tak ogromny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 12 października 201113 l Jak zwykle przeszadzasz. Moj ostatni bilans UT- 15 zwyciestw z rzedu (w ogole mam tam 1 porazke w sumie), rankingi, z 10-12 meczy bez porazki, z przyjaciolmi jestem 1 szy i ogolnie mam moze z 5 meczy w plecy- random?, bilans pewnie bylby gorszy, wiec jak zwykle brak umiejetnosci zwalasz na gre... Nie wymiatam w tej czesci, tak jak w porzednie, ale pieprzenie ze w danej minucie zawsze traci sie gola jest z lekka smieszne. Odbierz pilkie i przeklep ta minute, czy az tak skrypty dzialaja, ze sie pilkie odebrac nie da? No i kazdy traci bramki z dupy, ale Ci lepsi przestaja wtedy odychac i laduja przeciwnikowi 4 w rewanzu. Prawda jest taka, ze jak ktos w ta gre potrafi naprawde grac, to nie ma bata by zwalic na slupek, momentum, 90 minute, czy inne wyimaginowane pier(pipi)y. EDIT: czy w rzutach wolnych cos sie zmienilo ? Czy powyzej 28 metra nadal trzeba trzymac galke wychylona w przod ? Zastanawiam sie, bo wczoraj na zadaniu zakrecilem pile z 27 metrow, co chyba nie powinno miec miejsca... http://www.ea.com/so...os/ugc/97853868 EDIT2: Czy u was tez formacje znikaja. Fajny EA ma pomysl, by trzymac wszytsko na serwerach, ale dlaczego u mnie prawie nigdy to nie dziala ? Raz mam formacje z poprzednich czesci, innym razem mi sie nie laduja, jak dam synchronizacje to nie pomaga. Edytowane 13 października 201113 l przez easye
Opublikowano 13 października 201113 l ja mam nadzieje ze w patchu naprawia karne z dupy (sorry ale w 3 meczach 4 karne gdzie czysto odebralem pilke, a rozpedzony przeciwnik wpada na mojego obronce i sie przewraca i co, sedzia dyktuje 11. impact engine chyba nie dziala tak jak powinno. Obnizenie statystyk pewnym pilkarza w tej grze tez wyszlo by na dobre. np.(messi, sanchez, villa, ibrahimovic, dzeko, aguero, tevez) nie mowie ze maja ich zmniejszyc do klasy wawrzyniaka.
Opublikowano 13 października 201113 l na karne nie narzekam, moze dlatego, ze to z reguly ja wymuszam, na przeciwnikach, ktorzy zawsze w nieodpowiednim momencie cisna X. Mogliby poprawic troche dosrodkowania z 30-40 metrow. Przy rzucie wolnym wystarczy lekko skrecic galka, dosrodkowac do polowy paska i bardzo czesto pada tak bramka z glowki.
Opublikowano 13 października 201113 l oczywiscie ze za przycisniecie odbioru w zlym momencie moze skutkowac karnym badz faulem ale nie jak ewidentnie czysto odbieram pilke a przeciwnik wpada na mnie, dlaczego mam byc ja za to karany?
Opublikowano 13 października 201113 l nie przesadzam, dlatego pytałem kilka osób czy tez sadzą słupki - kilka z tego forum też sie wypowiedziało. No i sadzą. Tylko Black Mamba powiedział, ze nie ma tego problemu- wcvzoraj gralismy 4 mecze i faktycznie nie trafił zadnego słupka ;-) zresztą ty easye twierdziłes przez dwa lata, ze momentum w ogóle nie istnieje, dyskusje uciął Koso- gdy napisał , ze sam Rutter stwierdził, ze momentum istnieje i spełnia ważna rolę w grze. Edytowane 13 października 201113 l przez Orson
Opublikowano 13 października 201113 l Ja dopiero kupię FIFĘ gdy w końcu standaryzują sterowanie, bo jeden gra na asyście, inny nie, inni z tym nowym system obrony itd itp. Brrr.
Opublikowano 13 października 201113 l nie no- nowy system obrony jest obowiązujący w meczach rankingowych a sterowanie NIGDY nie ujednolicą, zapomnij
Opublikowano 13 października 201113 l nie przesadzam, dlatego pytałem kilka osób czy tez sadzą słupki - kilka z tego forum też sie wypowiedziało. No i sadzą. Tylko Black Mamba powiedział, ze nie ma tego problemu- wcvzoraj gralismy 4 mecze i faktycznie nie trafił zadnego słupka ;-) zresztą ty easye twierdziłes przez dwa lata, ze momentum w ogóle nie istnieje, dyskusje uciął Koso- gdy napisał , ze sam Rutter stwierdził, ze momentum istnieje i spełnia ważna rolę w grze. Slupki - zgadzam sie, wystepuja, sam czasami z kumplem mam 3 z rzedu, ale jakos nie narzekam na ten element gry. Koso ucial temat, ale oficjalnej wypowiedzi na ten temat nigdy nie przeczytalem,ani w jego recenzji, ani w reckach zachodnich serwisow, nawet do slow Ruttera nigdy nikt nie wrzucil linka. Koso potwierdzil, bo gadal z nim werbalnie, nie wiadomo, czy go w ogole zrozumial, zreszta strasznie zawiodlem sie na jego reckach, szczegolnie na informacjach z targow, gdzie stwierdzal, ze obrona az tak sie nie rozni od starej FIFY. No ale przeciez JEST! I czy to nie TY kiedys sa stwierdziles, ze graczom skillowym to nie przeszkadza, bo radza sobie z tym problemem z palcem w (pipi)e. No i te magiczne minuty (90, koncowka polowy itp) - bez kitu, dajcie spokoj... Ostatnio grajac uslyszalem komentarz, ze dany zawodnik ma dzisiaj urodziny, tylko patrzec, jak ktos zacznie wierzyc, ze trzeba patrzec na horoskop zawodnikow, czy ksiezyc jest w pelni, czy ma urodziny i czy to wplywa na jego forme. Edytowane 13 października 201113 l przez easye
Opublikowano 13 października 201113 l Nie no- nie da sie grac z kompem, NIE DA SIE!!! Ch.uj tak oszukuje ze szkoda gadac, chyba najgorsza edycja na PS3 pod tym wzgledem. Przegrywam dzis z QPR 0-1 (oczywiscie trace brame w 90min) majac przez caly czas mase slupkow i setek 60% czasu przy pilce i 20-2 w strzalach. Potem gram z Fulham i wygrywam na lajcie 3-1 strzelajac ni z du.py bramki zza pola karnego, ktore teoretycznie nie powinny wpasc. Ja nie wiem co panowie z EA w tym roku napisali za kod na CPU ale jest maly dramat. Na szczescie multi rzadzi i tam trzeba grac yo!