Opublikowano 21 listopada 201113 l To odblokuj porty na routerze albo go resetnij, czasem wystarcza. Panie, konsola ma przypisane własne ip, 3074 na UDP i TCP odblokowane, dodatkowo ustawione DMZ dla tego ip. NAT jak był średni tak jest
Opublikowano 21 listopada 201113 l Ja mam jeszcze 88, ale jeśli zawsze miałeś NAT open to pewnie Ci wróci samo.
Opublikowano 21 listopada 201113 l zagrałem z pierwszym człowiekiem na świecie w rankingu manualnym na PS3 (Cris Luiz _84 , cos w tym stylu) grał Realem , ograł Mój Arsenal 5-0. Dobry skór...czybyk, technika kapitalna, w tłoku potrafił się utrzymac przy piłce, robił skuteczne zwody. Dobra lekcja A ja z nim wygrałem... wiesz, gdybym wiedział, że "to takie buty " spiąłbym poslady i przegrał nizej nie byłem gotowy i maderfaker prowadził 2-0 po 10 minutach. Po dwóch karnych - zasłużonych jednak. ________________________ Panowie mam pytanie. W "pokojach" jest grupa "arena ea sports". Mozna tam założyć sesję, w tym RANKINGOWĄ . Czy to jest zaliczane do statystyk kariery? Nie chodzi mi o awanse czy spadki do lig, tylko o bilans zwyciestwa-remisy-porażki w karierze?
Opublikowano 21 listopada 201113 l 5 ale to na manualu ma takie se znaczenie- mniej jest ludzi tak, że mozna trafic na leszcza (ograłem ostatnio kolesia w 5 lidze 6-0 , grał Barca- ja Ars) a mozna trafic na takich kozaków: D _________________________ nienawidze grac w dzien :-( <w grze, pora w realnym swiecie mi nie przeszkadza> kiedy są mecze barca- Real? późnym wieczorem! Kiedy są finały i połfinały mistrzostw? późnym wieczorem! Kiedy sa derby poszczególnych topowych lig? późnym wieczorem! Enyweay- wieczorem jest klima strasznie chciałbym opcje by to ustawic Edytowane 21 listopada 201113 l przez Orson
Opublikowano 21 listopada 201113 l A ja znowu mistrzostwo zrobiłem, choć co się nabluzgałem to moje Uwielbiam się zmagać z niedoróbkami w grze, które psują rozgrywkę i dzięki nim się tylko wkur.wiam. Ostatnio mam problem z karnymi w 85+ minucie, praktycznie w każdym meczu takie coś się wydarzy :|
Opublikowano 22 listopada 201113 l Lol jak wy możecie grać na tym manualu. Zagrałem pare meczy i myslalem że zasne. Chyba 4 na 5 było 0-0 a w ostatnim wturlałem 1-0 xD
Opublikowano 22 listopada 201113 l FIGLARZ Nie dajmy się zwariować, są błędy itd, Ale to że masz w ok 85min karnego to przypadek:)
Opublikowano 22 listopada 201113 l pewnie przewinęło się to już gdzieś tutaj, ale może ktoś napisać jakiś w miare szybki sposób na wyskillowanie swojej wirtualnej gwiazdy? Po niecałym tygodniu grania w sieci widziałem już typów co mieli po 85-90.
Opublikowano 22 listopada 201113 l Pewnie, że to przypadek, ale skoro się tak wydarza w kilku meczach pod rząd, to już coś jest nie tak Codename - nauczysz się grać ofensywnie, to bramki będą padały Lepsza taka gra niż hokejowe wyniki przy asystach ;]
Opublikowano 22 listopada 201113 l no oczywiscie, ze lepsza. Kocham piłke kocham symulacje piłek. A w piłkach czasemm padają wyniki bezbramkowe.
Opublikowano 22 listopada 201113 l Kto mi powie jaki jest zwykły tryb do gry online, tak jak w 11 był ten co na koniec dostawało się doświadzczenie itp, wskakiwały lvl ?
Opublikowano 22 listopada 201113 l zagul Nie ma, jedynie gra NIESTANDARDOWA, w tej edycji taką role pełnia sezony online
Opublikowano 22 listopada 201113 l Pier.dole xD Dzisiaj miałem streaka 5 czy 6 meczy bez porażki grając wyłącznie Arsenalem tylko po to żeby przy 3 meczach do końca sezonu i 2p. do awansu tego awansu nie wywalczyć xD Wkur.wiłem się, wziąłem Francję na jeden mecz i doje.bałem typkowi grającemu Realem 4:0 nenene
Opublikowano 23 listopada 201113 l ja teraz wyszedlem z innego zalozenia. piedrole, biore mc i gole ogorkow. Skoro wszyscy biora real albo mc, to czemu nie. Dobrze mi sie nimi gra. jesli tak sie bawimy to ok. spadlem z 3 ligi do 6, bo gralem argentyna, ale dosc tego. 5eraz czas na triumfalny powrot . ciagle trafialem na real albo mc i obrona argentyny nie dawala sobie rady. Zawsze cos tam przepchneli na sile .Teraz jest sprawiedliwie. gram ciagle real vs mc, ale jak przegram, to wiem ze to nie wina teamow, a musze przyznac ze mc przegralem tylko raz. Gralem z Arsenalem i gosc byl za(pipi)isty i ogolil mnie 4:1. Skoro tak sobie to elektronicy wymyslili, to ok .+ede gral te glupie mecze, az wygram 1 lige.
Opublikowano 23 listopada 201113 l w sumie bez sensu tak grac tylko po to by awansowac wyzej (gdzie czysty fun z gry?) ale ok, kazdy ma swoje rozkminy. co niezmienia faktu, że Real i MC powinny miec 5,5 gwiazdki bo to po prostu nie fair.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Zgadzam się z ORSONEN jeżeli chodzi o te 5,5 gwiazdki dla CITY, REAL, BARCA itp.
Opublikowano 23 listopada 201113 l a mi wczoraj na manualu dolosowało na Lecha Poznań ...Real madryt. Zremisowałem 0- 0 bo to noobek był ale grającym na asystach to by pomogło bo system losujący ma w kim wybierac
Opublikowano 23 listopada 201113 l A ja grałem wczoraj mecz z obecnym nr1 na świecie i przegrałem 2-0. Powiem tak, koleś był po prostu lamerem. Grał jak 90% realowców (sam grał realem), KAŻDA okazja to długa piłka na Ronaldo lub Benzemę, a oni, wiadomo, cyborgi, przepychali się w większości sytuacji i miałem problem, zwłaszcza, że obrona Argentyny jest średnia strasznie. Wkur.wiające, że gra pozwala na takie lamerskie zagrania i są one skuteczne. Grałem może kilka razy z realem, którego gra wyglądała inaczej niż ta opisana wyżej. Tragedia i dramat.
Opublikowano 24 listopada 201113 l Umiecie w nowej Fifie dośrodkowywać? W poprzednich bardzo dużo bramek strzelałem z dośrodkowań a w tej w ogóle mi nie wychodzi. A gram Liverpoolem i mam w składzie Carrolla a na skrzydłach Downinga i Kuyta którzy przecież statystykę crossing mają bardzo dobrą. Jest na to jakiś patent?
Opublikowano 24 listopada 201113 l No ja właśnie też mam problem, bo czy to gram Arsenalem, czy Liverpoolem to i tak z dośrodkowań strzelam bardzo rzadko. Wiem tylko, że opłaca się krosować z kontry, bo obrońcy nie ustawiają się tak jak trzeba.
Opublikowano 24 listopada 201113 l Z kolei bardzo dużo bramek traciłem po dośrodkowaniach (grając z konsolą). Już wyczaiłem że trzeba wybiegać przed napastnika trzymając LT (chociaż nie zawsze wychodzi) ale w ataku dalej kaleczę grę w powietrzu. Gra ktoś online na PC? Zastanawiam się nad kupnem FIFY na PC żeby pograć online bo z konsolą to katorga. Sama prawie nie popełnia błędów a gracza kara za wszystko. Zawsze grałem na maksymalnym poziomie a teraz zszedłem do Pro. Na World Class już nie wyrabiam.