Opublikowano 28 listopada 201113 l Awans do 2 ligi stał się faktem. A było ciężko, bo w 3 lidze to już 18 pkt trzeba było zdobyć do awansu a 12 do utrzymania. Ciekaw jestem jak to będzie w 1 lidze... Zmiana taktyki dała radę i zaczęliśmy skuteczniej grać w defensywie i strzelać bramki... A powiedzcie czy faktycznie są osobne rankingi dla manualowców ? Bo ja czegoś takiego nie widziałem.
Opublikowano 28 listopada 201113 l Pewnie, że jest osobny ranking dla manuala Trzeba wejść w H2H Seasons, Rankingi i pobawić się L1/L2/R1/R2. Nie powiem Ci teraz co trzeba dokładnie klikać, ale dojdziesz do tego sam
Opublikowano 28 listopada 201113 l Nie no spoko, nie wiedziałem... Może jak zdobędę majstra 1 ligi, to zacznę się uczyć grać na manualu, tylko nie wiem w sumie jaki to ma sens i czym się właściwie różnią przeciwnicy? Bo czy na manualu czy na asystach obydwoje mamy takie same warunki i ja nie widzę problemu. A co Ty Figlarz nie masz polskiej wersji ? Mieszkasz za granicą ? Kiedyś musimy zagrać , bo bilans masz bardzo dobry. Edytowane 28 listopada 201113 l przez arboos
Opublikowano 28 listopada 201113 l Grając na manualu, rywalizujesz tylko z manualnymi, to jest oczywiste Inaczej nie miałoby to sensu, prawda? W Polce mieszkam, czemu miałbym mieszkać za granica? Możemy potrenować, ale pewnie przegram z arcadowymi klepkami
Opublikowano 29 listopada 201113 l ale Figlarz gra na manualu, zbyt duzy handicap grac z kims na asystach, no i zupełnie inny styl gry , sparing imo bez sensu _______________________________________ dobra, wuj na wuju , robię sobie dłuższą przerwę bo omal dzis płytką nie rzuciłem w ścianę najlepsza Fifa ever, porównywalna funowo z PES 6 (oczywiście relatywnie do czasu bo dzis PES 6 to ..wiadomo) ale tak OSZUKANCZA , że ja cie pier.dole. ______________________________________
Opublikowano 29 listopada 201113 l Potwierdzam ! Spary różnymi typami sterowania bezsensu , to zupełnie inne gry! Gdybym na manualu choć raz trafił w bramkę , poza stałymi fragmentami , to pewnie bym grał . Z drugiej strony,to jeśli ktoś chce zaistnieć na turniejach to tylko asysta i torowe ekipy ! Ja pomimo,że asysta,to tylko Legia , grając na 5* nigdy nie czułem tej radości! obce też mi jest np.wpisanie do ulubionych ekip MU , a gra wy(pipi)anym MC !
Opublikowano 29 listopada 201113 l też bym sobie popykał Wisłą i Lechem ale na manualu spokojnie może ci City dolosować i masz przej.ebane. Sebek, zepnij się i przerzuć, szybko złapiesz. ... Ok, panowie naprawdę polecam pościągać stworzone drużyny/ turnieje w Creation Center. Ekstraklasa daję rade! Ściągam LM I LE , zobaczę jak to. No i tylko tylko jeden meczyk i przerwa ----------------------------------------------------------------------------- Olaboga, Olaboga chciałem pobrac sobie Lige Mistrzów oraz LE. Myślę sobie: pogram z konsolką, pocwicze to i owo, posłucham "de czempions" itd. Podpinam plik na stronie ea, włączam konsolei ...dostaję komunikat: jesli chcesz pobrac drugi plik (mam juz wspomnianą Ekstraklasę) to MUSISZ DOKUPIC SLOTy. Zapraszamy do sklepu EA Uwaga uwaga: pliki te STWORZYLI USERZY. Poswiecili swój wolny czas by zrobic coś fajnego a EA chcę za ta kasę !!!! Każdy jest w tej branży dla kasy, wiadomo. Ale EA przekracza wszelkie granice smaku., będąc zwykłą komercyjną lafirynda, ocerając sie już o ente kure.wstwo. Jestem zbulwersowany, dosłownie. Kartka losu jest uparta, jeszcze pożałują swej pazernosci (online passy, mikro -zdzierskie opłaty) Edytowane 29 listopada 201113 l przez Orson
Opublikowano 29 listopada 201113 l O właśnie, mam tyle czasu już fife, a nawet nie wiem jak pobrać plik z ekstraklasą. Jakaś podpowiedź ?
Opublikowano 29 listopada 201113 l wejdź na easports football club creation center (wpisz tą fraze w google np) , zarejestruj sie tam , po czym wpisz w wyszukiwarce Centrum Tworzenia "ekstraklasa" pojawi sie, zaznacz ją - dostaniesz komunikat "zawartosc zaznaczona" Włacz konsolę (pc możesz wyłączyc) i odpal opcję Centrum Kreacji- zaznaczony na pc plik będzie dostępny. Pobieraj. Jest spoko
Opublikowano 29 listopada 201113 l Mam problem z trofeum "Ja sam" 2 razy już ukończyłem mecz wygrywając, mając wszystkie ustawienia na manual itp. i co jest ? Jakieś rady ? Komuś też nie chciało wpaść ?
Opublikowano 29 listopada 201113 l mi tez nie chciało. ale na jutubie gosc pokazał żeby wyłączyć którą opcję i wchodzi brakuje mi 2 milionow i wartosc klubu UT 85 000 000 jejejeje
Opublikowano 29 listopada 201113 l Mam problem z trofeum "Ja sam" 2 razy już ukończyłem mecz wygrywając, mając wszystkie ustawienia na manual itp. i co jest ? Jakieś rady ? Komuś też nie chciało wpaść ? ciekawe trofeum mi wpadło przy grze online po wygraniu 60 meczy na manualu. Chyba jakis lekki glitch
Opublikowano 29 listopada 201113 l A ja w końcu awansowałem do 1 ligi, na asystach, ale to zawsze 1liga:)
Opublikowano 29 listopada 201113 l A na manualu idzie grać na strzałkach czy koniecznie na analogu ? Odpowiedź wydaje mi się oczywista , ale Was zapytam co i jak...
Opublikowano 29 listopada 201113 l Pewnie, że się da grać na strzałkach, ale sam sobie odpowiedz czy chcesz się bawić w 8 kierunków na manualu
Opublikowano 29 listopada 201113 l arboos to ty na strzakach grasz? osz w morde Nie dziw się,stara szkoła PESa,tam większość nadal tak steruje . Arboos tak sterował od 1000 lat , na szczęście nie do końca zamkną się w świecie piłki od Konami i potrafi wybrać jedyny słuszny tytuł na chwilę obecną.Mi ciężko niektórych jeszcze przekonać,trwają w tym PES i wmawiają sobie,że jest OK. (nawet nie chcą spróbować poznać "wroga") , choć nie powiem,ale większość mojej paczki od PES gra już od edycji 11 w fife
Opublikowano 29 listopada 201113 l Gralem dzis meczyk z CYBO-(Barcelona)-RGAMI i koles w 80 min wygrywal 1-0 i dostal karnego, ktorego nie wykorzystal a za 2 min strzelilem mu 2 bramy pod rzad wygrywajac 2-1 beheheheheheeeeeeeeee!!!
Opublikowano 29 listopada 201113 l arboos to ty na strzakach grasz? osz w morde Nie dziw się,stara szkoła PESa,tam większość nadal tak steruje . Arboos tak sterował od 1000 lat , na szczęście nie do końca zamkną się w świecie piłki od Konami i potrafi wybrać jedyny słuszny tytuł na chwilę obecną.Mi ciężko niektórych jeszcze przekonać,trwają w tym PES i wmawiają sobie,że jest OK. (nawet nie chcą spróbować poznać "wroga") , choć nie powiem,ale większość mojej paczki od PES gra już od edycji 11 w fife ja to znam z autopsji, też tak miałem, zaczełem się przerzucać: World Cup Africa z d - pada na analog, potem w 11 na semi asysty a teraz sobie na manualu szarpię. W 13 pewnie go opanuję bardzo dobrze i... Konami zrobi urywającego jaja Pesa na next geny i znów nauka od nowa
Opublikowano 30 listopada 201113 l apropos strzalek, tez kiedys gralem na strzalkach za czasow we, ale pozniej przejscie na analoga przyszlo jakos tak naturalnie, bo coraz wiecej gier oferowalo takie sterowanie. Ja poki co kisze w 4 lidze, ale odkrylem nowy zespol, ktory mocno mi podchodzi czyli bayern monachium. Pasuje mi bardzo taktyka, wysoki gomez dobry z glowki, szybcy boczni obroncy, koks Robben, dziwnie slaby i malo wykorzystywany jest przeze mnie Ribbery, ale poza tym wszystko super.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Chyba każdy, kto nie gra w piłeczkę (PES/FIFA) od wczoraj, grał kiedyś na strzałkach W końcu nie było czegoś takiego jak sterowanie 360 stopni, a szybkość reakcji była lepsza na strzałkach. Ja wczoraj kolejny mistrz, ale byłem bardzo zły na siebie, bo skuteczność żałosna Tyle mogłem bramek załadować, że bym wygrywał po 5-0, a kończyło się max 1-0... Grałem już chyba dziesiąty mecz z kolesiem Alx_05, którego znam na pamięć i spotkanie wyrównane bardzo, ale niestety nie wykorzystałem żadnej z pięciu setek i 0-0 To samo z Erobes. Kiedyś mnie kosił, a wczoraj to ja byłem lepszy, ale też 0-0. Ciężka praca mnie czeka, bo wyszedłem z wprawy...
Opublikowano 30 listopada 201113 l Pier.dole tą grę. Maksymalny random, zero konsekwencji ADHD i ping-ponga, Impact Engine znerfiony tak, że równie dobrze mogłoby go nie być. Gra idzie do żyda niestety. Mogła być najlepsza FIFA (i z ogarniętymi ludźmi taka jest), ale przez dzieci CoDa wyszło tak jak wyszło.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Moze ktos mi wytlumaczyc taka rzecz... jestem w 4 lidze, mam 14pkt, do awansu do 3 ligi trzeba 16pkt. Zostały mi 2 mecze. No to gram, pierwszy mecz przegralem, to mysle, spina i trza wygrac ostatni mecz zeby awansowac. A tu co? Koniec, wynik 4 sezonu: utryzmanie. Czemu nie moglem rozegrac tego 10 meczu i zawalczyc o awans gry brakowaly mi 2pkt? Nie rozumiem i jestem na maksa wku......