Lipa 508 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Kupiłem dziś ich pierwszy nr z ciekawości i we wstępniaku tak było napisane.Więcej szczegółów ma być na ich stronie http://egramy.pl/ która jeszcze jest nieaktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Więc jak to jest, że wychodzi nowy magazyn Gramy, gdzie kosztuje 9,99 zł, a e-wydane 4.99 zł ? Nie sprzedają tego poprzez google play i ios ?To gdzie ich można kupić za te 5 zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 We wstępniaku redaktor ich magazynu napisał tak:"PS. Gramy! możecie kupić nie tylko w wersji papierowej, ale również w cyfrowej, do czego zachęcam. W wersji na tablety i komputery cena jednego egzemplarza wynosi zaledwie 4.99 złotych.Odwiedźcie stronę www.egramy.pl żeby złożyć zamówienie!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ps. Ich strona jest już otwarta, także Perez możesz e-wydanie namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Namierzyłem . Nie dziwię się, skąd taka cena. Tutaj mamy opcję dystrybucji bez pośredników - 3 kliknięcia, e-płatność i dostajesz link do PDF-a. U nas jest to droższa opcja, bo swoją dolę pobiera e-Kiosk, a nie planujemy sprzedaży zwykłych PDF-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicky 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Brakuje wersji pod Linuksa i mac osx przez co ta dystrybucja cyfrowa jest dostępna tylko dla części użytkowników. Najlepsze były by zwykłe PDF'y (można czytać nawet na PSP) bo są bardziej uniwersalne ew. wydanie stosownej aplikacji także pod Linuksa.. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie wiem czy padło podobne pytanie, ale chłopaki planujecie wydać w e-wydaniu starsze numery czy tylko te "bieżące" ? Fajnie byłoby kupić np 1. numer itd. Może to się ziścić w przyszłości czy stanowczo nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Stanowcze "nie" wynika z faktu, że obecny wydawca nie ma opcji wydania numerów starszych niż 166. Czy myślimy o wydaniu numerów 166-183? Na razie takich planów nie ma (kwestia kosztów i potencjalnego zainteresowania archiwami w formie cyfrowej). Cytuj Odnośnik do komentarza
keromatsu 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Czy numer 18 w pdf jest legalny? Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na pewno nie jest to numer od nas. Zresztą jakikolwiek numer w PDF-ie jest nielegalny, bo obecnie jedyna forma dystrybucji cyfrowej to e-Kiosk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza
keromatsu 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Czy e-gazety.pl ma apkę na androida Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Czy e-gazety.pl ma apkę na androida Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.egazetyreader.android.pdfviewer Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Od dzisiaj startuje nowa forma e-dystrybucji PSX Extreme, która umożliwi zakup pisma w formacie PDF. Szczegóły tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryudo Kisaragi 0 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie mogę się ani zarejestrować ani zamówić prenumeraty elekrtonicznej w waszym internetoeym sklepie. Kilikam w linki i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Do prenumeraty nie trzeba rejestracji. Kupujesz, płacisz przez PayU i gotowe. Prenumerata będzie aktywna od kolejnego numeru (w tym przypadku 207.). A w który link klikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryudo Kisaragi 0 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) żadnej wersji nie mogę dodać do koszyka, ani nie mogę się zarejestrować w sklepie. (firefox z wyłączonym adblockiem i antywirusem). Edytowane 11 Października 2014 przez Ryudo Kisaragi Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie mam pojęcia, co może być nie tak. Przed chwilą robiłem zakup i śmiga. Możesz masz zablokowane okienka czy coś takiego, bo dodając produkt do koszyka, powinieneś zobaczyć okno z informacją, czy potwierdzasz wybór. Co do rejestracji - jest po prostu rejestracja na stronie, sklep nie ma swojej oddzielnej rejestracji i do zakupu nie jest potrzebna, wystarczy uzupełnić dane do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryudo Kisaragi 0 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ok na innym PC mi działa. Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Kupiłem sobie Komputer Świat, zachęcali do rejestracji na jakiejś tam ich podstronie. Zrobiłem to, wklepałem też kod z płyty i mam dostęp do e-wydania tego samego numeru, który wylądował już na makulaturze. Jak dla mnie, całkiem pomysłowe - kupujesz gazetkę papierową, dostajesz e-wydanie w gratisie (nie plik pdf, tylko czytanie online w jakimś flashowym skrypcie). A już w ogóle dziwne, że można też pobierać programiki, jakie dali na płycie. Wiem, w PE tak nie planujecie, ale może akurat coś zasugerowałem:) Edytowane 20 Października 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Całkowicie zielony jestem w tym temacie. Pytam z ciekawości. Przymierzam się do kupna jakiegoś modelu Kindla do czytania ebookow. Czy PSX też na tym odpalę? Cytuj Odnośnik do komentarza
rado 5 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 poproszę o pomoc: kupiłem w lutym wersję cyfrową numeru 207, dziś chciałem go ponownie ściągnąć więc skorzystałem z mejla jaki wtedy otrzymałem i link z mejla nie działa - 404 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Potwierdzam, u mnie nie działa 206 numer, również link z maila. Obczaj rado tutaj http://www.ppe.pl/user-zakupy.html. U mnie nie działa wygenerowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Sprawdzimy. Niedawno zmienialiśmy system, bo dotychczas PDF-y były fizycznie przechowywane, ale że robiło się ich za dużo, to dodaliśmy opcję powtórnego wygenerowania. grzybiarz, jak chcesz wygenerować znowu PDF-a z profilu na PPE, to jaki jest błąd? Bo powinieneś mieć przycisk "wygeneruj ponownie" i po kilku minutach mieć link. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 No to działa. Myślałem że to generowanie ma trwać kilka sekund i po prostu wyłączyłem stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
rado 5 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie kupowałem na zalogowanym profilu (nie pamiętam bynajmniej), więc nie wygeneruję nowego linku. Co mogę zrobić? Zależy mi na tym żeby mieć ten nr. Kupiony i ściągnięty oryginalnie mam na padniętym dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi