Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moderacja Kącika Sportowego przez Stonę

Featured Replies

Opublikowano

Krzychu, Ty żyjesz? o.O

pkt3. Jak widzisz niektórzy naprawdę nie mają innych problemów, a najlepsze jest później to, że po 30minutowej wymianie PMek z inicjatywy "poszkodowanego", to mi się zarzuca, że żyję forumingowaniem XD

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 11,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Legia chu.j

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

Ja też nie ogarniam tego jak moderator może bez konsekwencji obrażać innych użytkowników. Moderator jest od tego żeby hamować tego rodzaju akcje i odpowiednio upominać/karać, Stona zamiast to robić na

• O lolz, nawet nie widziałem że taki temat powstał. I to o mnie Muszę sobie to zapisać w pamiętniczku.       Dziękuję Ci Maiden, Twój Moderator-uzurpator   Teraz sobie przypomniałem że Maide

Opublikowano

1283946640_ScreenShot629.jpg

Sam nie wiem :ninja:

Żałosne.

poczucia humoru to ty nie posiadasz Maidenie :whistling:

Opublikowano

Majdan, no weź. Jako jeden z naczelnych prowokatorów na forum (wiem, dla niektórych też nim jestem), nie powinieneś się oburzać na "docinki" ze strony moderacji. Jakoś nie widzę Ciebie płaczącego w kącie tylko dlatego, że ktoś nazwał jakąś żydowską gazetę mianem koszernej. Ty wcale nie jesteś pokrzywdzony, po prostu chcesz dopier.dolić Stonie, a potem zatriumfować w salwie demonicznego śmiechu. Oczywiście jako światowiec zaraz napiszesz, że chcesz prawdy i brzydzisz się takimi procederami, co - jak wiemy - jest kłamstwem. Do Stony mam obojętny stosunek, nie kibicuję biało-niebieskim kolejarzom, więc nie musisz pisać, że biorę stronę moderatora, bo jestem z Poznania.

Stona już nieraz kasował moje prześmiewcze posty w KS, ale jakoś żalu do niego nie mam. Będą przecież następne.

Opublikowano

+ 20% od moderatora antysemity. W dyskusji o Lechu Poznań. Gdy pozwoliłem sobie odpowiedzieć na personalną zaczepkę pod moim adresem z jegoż strony. Szkoda, że sobie z 20% nie dowali :) Za własne offtopy, zaczepki, prowokacje.

+ Dodał MODERATOR
:potter: Posty do wglądu dla moderacji.

Szkoda, że Twoje już 3 x poedytowane :potter:

Opublikowano

Tak, 7 razy. W jednym poście dodałem zdanie, bo po Twoich wykasowanych offach poprzednie traciło na znaczeniu.

To że walniesz coś 3 razy większą czcionką, nie znaczy że będzie prawdziwsze.

Opublikowano

skad wiesz, ze nie dodawali, przeciez nie widzisz ich statusu ostrzezen? :D

Opublikowano

skad wiesz, ze nie dodawali, przeciez nie widzisz ich statusu ostrzezen? :D

Mam cały czas 20% które dałmiktośtam na szałcie. Zapisałem je w swoim notatniczku, w którym trzymam zapisane wszystkie % które komukolwiek, kiedykolwiek dałem.

@down

Powiększ, bo za słabo widać co napisałeś.

Opublikowano

Tak, 7 razy. W jednym poście dodałem zdanie, bo po Twoich wykasowanych offach poprzednie traciło na znaczeniu.

Dodałeś, bo sam prowokacyjnie offtopujesz. I nie siedem, a czterokrotnie edytowałeś jeden ze swoich postów.

@: A teraz zabrania mi dalszej jego krytyki na forum publicznym, grożąc banem xD

Zabawne, że wyjściowo sam mnie zachęcał do założenia tematu w tym dziale.

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Jak dla mnie temat ani pożyteczny, ani potrzebny. Takie rzeczy możesz Maiden załatwiać ze Stoną:

- za pomocą PM

- przez administratora

Jakby każdy niezadowolony tworzył temat o moderatorze, który mu dał warn(y), to mielibyśmy syf. Nieprawdaż?

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.