Rainder 0 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Nikt nie założył jeszcze tematu o tej grze, dziwne ;P. Premiera już na dniach. Jak ktoś ma zamiar kupić, niech dodaje do znajomych, w co-op lepsza zabawa niż samemu przechodzić . Co sądzicie o grze? Myślicie że nowy Operation Flashpoint odniesie sukces? Quote Link to comment
Litwin81 1154 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Wygląda na to ze będzie lepszy od poprzednika,który wyszedł słabo,podoba mi się jak przedstawili pole walki w tej grze,zobaczymy jakie noty dostanie. Quote Link to comment
da$io 110 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Gram w jedynkę, szacun dla samego siebie, że po powtarzających się ciągle zgonach od dwóch kulek gram dalej. Mi się podoba Quote Link to comment
[InSaNe] 2449 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Podbijam Dziwna cisza zapadła, wyszło krapiszcze, czy co? Neo+ dało 7.8/10. Zastanawiam się, czy w to nie zainwestować dla gry w kooperacji. Może Ktoś się podzieli wrażeniami, jak kupił ten szpil? Quote Link to comment
Suboshi 3 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 (edited) Właśnie instaluje. napiszę coś więcej jak trochę pogram EDIT: Zaliczyłem Day 1 na poziomie Normal. bardzo łatwo zginąć, jak wybiegnę na otwartej przestrzenie 1 na 1 z wrogiem to kończy się koniecznością wezwania medyka. Graficznie nie jest źle , nie grałem w dragon rising ale napweno lepiej niż w Homefront. Edited May 12, 2011 by Suboshi Quote Link to comment
Guest Szprota Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Odkopuje I jak warto kupić ta gre? Bo gram sobie na YT i strasznie mi sie podoba Quote Link to comment
Mammoth_Rage 16 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ja trochę pograłem w demko Dragon Rising i zamówiłem sobie Gamebook z dwoma częściami na pieca. Lionel jeśli chcesz odpocząć od popularnych shooterów i mieć coś bardziej zbliżone do Army, to polecam. Duży teren działań i kombinowanie. No i jak się oddalisz, to nie dostajesz killshoota znikąd. Quote Link to comment
Guest Szprota Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 No właśnie BF,CODY mnie nudza. Trzeba bedzie spróbować Quote Link to comment
dzialkowiec 35 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 wg mnie warto kupić tą grę, gra nie odniosła sukcesu bo ludzie tylko BFy i CODY we łbach mają zakodowane, a ta gra oferuję naprawdę ciekawą rozrywkę, inną niż standardowe FPS'y. Gra została średnio oceniona i szczerze mówiąc, to nie wiem czemu. Jak wiadomo, Codemasters zrezygnował już z kontynuowania tej serii, więc gra podniosła swą wartość jak obrazy po śmierci wielkich malarzy Warto jest przejść tą grę w coopie z ludźmi, bo AI zepsują ci całą frajdę. Quote Link to comment
Recommended Posts