Opublikowano 30 listopada 201113 l jedna scena na końcu sezonu nie rekompensuje 12 odcinków głupot i rozterek sercowych quinna Ale i tak szok był konkretny . Co prawda to prawda, sezon nie najwyższych lotów. Dla mnie na plus świetna gra aktorska Michael'a C Halla i ten jego dark mode jak jest przy Hanksie w swoim stroju (ciągle ten sam od początku bodajże?) do mordów . Świetny aktor. Dla niego oglądam Dextera. No i w tym sezonie moim zdaniem Debra miecie. A tak to sezon gorszy od poprzedniego, tendencja spadkowa niestety.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Nie było gorszego sezonu od ostatniego i ciężko twórcom będzie coś takiego stworzyć;] Dla mnie to taki sezon na równi z 3 i 4.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Autor Szósty sezon jest gorszy tylko od pierwszego. Co to za herezje opowiadasz??!! Szósty sezon nie ma startu do drugiego. I szczerze mówiąc (IMO) szósty sezon mnie najbardziej wynudził ze wszystkich poprzednich (to już bardziej ciekawił mnie jak dotąd drugi sezon Walking Dead, który też nie jest najwyższych lotów). I częściej mnie rozśmieszał swoim głupimi, dennymi akcjami (m.in to o czym mówił kad2) niż np. w jakikolwiek sposób trzymał w napięciu. Aż strach pomyśleć, że mają zamiar to jeszcze ciągnąć przez dwa sezony. I jeśli ten sezon nie zakończy się jakimś porządnym pierdolnięciem, typu Debra dowiaduje się kim jest na prawdę jej braciszek, to leję na następne sezony ciepłym moczem. Edytowane 30 listopada 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 30 listopada 201113 l 2 sezon miazdzyl, jak dla mnie najlepszy ze wszystkich. 2>1>4>3>6>5 a Debra moze sie dowie ale w cliffhangerze kończącym 7 sezon, imo nie wczesniej
Opublikowano 30 listopada 201113 l 2>1>4>3>6>5 Zgadzam się z tą kolejnością, zaznaczyć tu trzeba, że 6 jeszcze się nie skończył i może jeszcze coś konkretnego się wydarzy.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Drugi sezon był tak samo zły jak piąty. Wszystko dzięki irytującej Lili.
Opublikowano 30 listopada 201113 l lol ona była najlepszą dupą w całej serii Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter
Opublikowano 30 listopada 201113 l Nie no ten juz bardziej wciaga niz ten z brzydką, denną Lumen czy jak ona sie nazywała. tak wlasciwie to mnie ten sezon interesuje, duzo czasu dają side-plotom.
Opublikowano 30 listopada 201113 l lol ona była najlepszą dupą w całej serii Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter rita fajniejsza. lila troche blade cyce miala
Opublikowano 30 listopada 201113 l Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ...
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ... Jak ci się przestaje podobać to radzę odpuścić. Ja niestety w jednym z takich momentów postanowiłem oglądać dalej i teraz się wkur.wiam, bo z przyzwyczajenia ściągam każdy odcinek i niestety, ale mocy 2. pierwszych sezonów i pierwszego spotkania z Dexterem nic nie przebije. PS. Lila>Lumen
Opublikowano 1 grudnia 201113 l dziennikareczka której quinn wylizał ci.psko w sezonie czwartym > lila > tłuste du.psko laguerty
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Fuck, chyba najlepszy ep do tej pory. Młody Hanks w końcu zaczął porządnie grać, a Dex wraca do korzeni. Do tego Debra wreszcie ma jakiś sensowny wątek, a i Batista przyda się na koniec sezonu.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Piękna ironia qb3k Ten serial staje się jakiś komiczny. Na początku byłem zachwycony morderstwami Hanksa (jeźdźcy, anioł) ale teraz już wszystkie jego działania są dla mnie jakby komiczne. Mało tego- cały serial staje się komiczny i nawet mrok pierwszych dwóch sezonów i trójkowego gdzieś ulatuje. A poza tym autorzy przesadzają już z postacią Quinna- ochlejmordy imprezowicza. Zapowiadał się na postać, która nieźle namiesza i zastąpi Doaksa a w tym Epie jest większym debilem niż Masuka ( nie ujmując Vince'owi- on robi to przynajmniej z klasą).
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ja nie wiem jaki sens oprócz zapychania odcinka ma wątek siostry Batisty i tego stażysty.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ogólnie odcinek był spoko, tylko motyw z tymi pomocnikami Marshalla nie wiem, jakiś taki z dupy wyjęty.