Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dexter sezon 6

Featured Replies

Opublikowano

jedna scena na końcu sezonu nie rekompensuje 12 odcinków głupot i rozterek sercowych quinna

Ale i tak szok był konkretny ;).

Co prawda to prawda, sezon nie najwyższych lotów. Dla mnie na plus świetna gra aktorska Michael'a C Halla i ten jego dark mode jak jest przy Hanksie w swoim stroju (ciągle ten sam od początku bodajże?) do mordów :P. Świetny aktor. Dla niego oglądam Dextera. No i w tym sezonie moim zdaniem Debra miecie. A tak to sezon gorszy od poprzedniego, tendencja spadkowa niestety.

• Odpowiedzi 171
  • Wyświetleń 41,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gó/wno i sr/aczka. Tragiczny poziom piątego sezonu podtrzymany. Pierwsza scena i od razu cudowny zbieg okoliczości. Na pewno w Miami jeździ tylko jedna karetka z dwoma złymi panami, na których akurat

• Ha. Mam nadzieje ze Rudy na stale zastapi Harry'ego (bo chyba to sie wlasnie stalo).   btw   http://www.youtube.com/watch?v=6bSteh4nHEo

• najbardziej mnie ciekawi jak sam się pier.dolnął łopatą w ryj

Opublikowano

gorszy od poprzeniego? lol

Opublikowano

Nie było gorszego sezonu od ostatniego i ciężko twórcom będzie coś takiego stworzyć;] Dla mnie to taki sezon na równi z 3 i 4.

Opublikowano

Szósty sezon jest gorszy tylko od pierwszego.

Opublikowano
  • Autor

Szósty sezon jest gorszy tylko od pierwszego.

Co to za herezje opowiadasz??!! Szósty sezon nie ma startu do drugiego. I szczerze mówiąc (IMO) szósty sezon mnie najbardziej wynudził ze wszystkich poprzednich (to już bardziej ciekawił mnie jak dotąd drugi sezon Walking Dead, który też nie jest najwyższych lotów). I częściej mnie rozśmieszał swoim głupimi, dennymi akcjami (m.in to o czym mówił kad2) niż np. w jakikolwiek sposób trzymał w napięciu. Aż strach pomyśleć, że mają zamiar to jeszcze ciągnąć przez dwa sezony. I jeśli ten sezon nie zakończy się jakimś porządnym pierdolnięciem, typu Debra dowiaduje się kim jest na prawdę jej braciszek, to leję na następne sezony ciepłym moczem.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

2 sezon miazdzyl, jak dla mnie najlepszy ze wszystkich. 2>1>4>3>6>5

a Debra moze sie dowie ale w cliffhangerze kończącym 7 sezon, imo nie wczesniej

Opublikowano
2>1>4>3>6>5

Zgadzam się z tą kolejnością, zaznaczyć tu trzeba, że 6 jeszcze się nie skończył i może jeszcze coś konkretnego się wydarzy.

Opublikowano

Drugi sezon był tak samo zły jak piąty. Wszystko dzięki irytującej Lili.

Opublikowano

lol ona była najlepszą dupą w całej serii :P

Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter

Opublikowano

Nie no ten juz bardziej wciaga niz ten z brzydką, denną Lumen czy jak ona sie nazywała. tak wlasciwie to mnie ten sezon interesuje, duzo czasu dają side-plotom.

Opublikowano

lol ona była najlepszą dupą w całej serii :P

Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter

rita fajniejsza. lila troche blade cyce miala

Opublikowano

Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ...

Opublikowano

Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ...

Jak ci się przestaje podobać to radzę odpuścić. Ja niestety w jednym z takich momentów postanowiłem oglądać dalej i teraz się wkur.wiam, bo z przyzwyczajenia ściągam każdy odcinek i niestety, ale mocy 2. pierwszych sezonów i pierwszego spotkania z Dexterem nic nie przebije.

PS. Lila>Lumen

Opublikowano

wszystko>lumen

Opublikowano

dziennikareczka której quinn wylizał ci.psko w sezonie czwartym > lila > tłuste du.psko laguerty

Opublikowano

tluste du.psko lageurty>lumen

Opublikowano

tylko mnie jara Debra? <ta pupa z 1 sezonu :wub: >

Opublikowano

Fuck, chyba najlepszy ep do tej pory. Młody Hanks w końcu zaczął porządnie grać, a Dex wraca do korzeni. Do tego Debra wreszcie ma jakiś sensowny wątek, a i Batista przyda się na koniec sezonu.

Opublikowano

Piękna ironia qb3k :D Ten serial staje się jakiś komiczny. Na początku byłem zachwycony morderstwami Hanksa (jeźdźcy, anioł) ale teraz już wszystkie jego działania są dla mnie jakby komiczne. Mało tego- cały serial staje się komiczny i nawet mrok pierwszych dwóch sezonów i trójkowego gdzieś ulatuje. A poza tym autorzy przesadzają już z postacią Quinna- ochlejmordy imprezowicza. Zapowiadał się na postać, która nieźle namiesza i zastąpi Doaksa a w tym Epie jest większym debilem niż Masuka ( nie ujmując Vince'owi- on robi to przynajmniej z klasą).

Opublikowano

Ja nie wiem jaki sens oprócz zapychania odcinka ma wątek siostry Batisty i tego stażysty.

Opublikowano

Ogólnie odcinek był spoko, tylko motyw z tymi pomocnikami Marshalla nie wiem, jakiś taki z dupy wyjęty.