Jump to content

Soul Calibur V

Recommended Posts

Dziwne, że nie ma tematu. Skoro gra została już potwierdzona i jest w produkcji.

Co już wiemy?

-premiera w przyszłym roku

-platformy docelowe to PS3/X360

-gra jest ukończona w 10%

-nowe postacie (Patroklos i Pyrrha),dzieci Sophitii.

-“Soul Crush” nie powróci w SCV.

Linki do newsów o SCV:

Rzut okiem na Patroklosa i nowy wygląd Siegfrieda.

Twórcy chcą umieścić w grze przynajmniej 26 postaci.

Daishi Odashima wypowiada się na temat komputerowych zawodników i ich sztucznej inteligencji.

Trailer:

Oficjalna strona:

http://www.soulcalibur.com/

• Upvote 1
  • 2 weeks later...

SCV E3 gameplay trailer:

Wygląda to obiecująco, graficznie lekko podciągniety SCIV i w sumie mi to wystarczy. SCIV jest chyba po dzisiaj najlepiej wyglądającą bijatyką na tą generację konsol. Nowi zawodnicy niczym specjalnym się nie wyróżniają ale i tak zawsze na plus trzeba uznać, że dali kogoś nowego.

Ja czekam na premierę, bo przy poprzednich odsłonach spędziłem mnóstwo miłych chwil. Chyba jedyna bijatyka, w którą tak dużo grałem.

Edited by Paliodor
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Soul

Ej zawsze mówię, że będę grał ale jest jedno małe ALE, jak gra okaże się balasem to na siłę grać nie będę, nadzieja umiera ostatnia może wreszcie dostaniemy grę na miarę SC/SC2 bo Di sam wiesz, że SC3/4 to kibel :confused:

Edited by Soul

Wiem, wiem :). Zapowiada się, że V >> IV & III, więc powinno być dobrze. W weekend będę miał okazję przetestować SoulCalibura V i częściowo odpowiedzieć na pytanie, czy tym razem pogramy w to dłużej niż w "czwórkę".

Po Yodzie i jego kumplach z SW pora no jałowego Ezio.Pfff, że też chce im się umieszczać w tej grze te pokemony. Lepiej niech się skupią nad balansem i dopieszczeniem rozgrywki.

Sam liczę, że się na tej części nie zawiodę. W poprzednie, czyli III i IV grało mi się bardzo fajnie i mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo. Zapewne jest ta dlatego, że gram tylko offline, a nie turniejowo więc stąd pewnie fakt, że poprzednie części mi się podobały z naciskiem na SC III.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...