Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Ok IGN o wiele lepiej, dzięki.

Wtf co to za strzelanka teraz leci? Far Cry 3 :blink: ?

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

? Na IGN chodzi chyba jeszcze gorzej niż na GT... :confused:

Sprawdzę to UPlay...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Far Cry jest dobry, świetna była akcja z nożem, gdzie typowi podrzyna gardło, a potem tym samym rzuca w innego hehe.

Opublikowano

Mi lepiej chodzi na IGN, ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa FC3 no nieźle. Pierwsza gra której chyba naprawdę nikt się nie spodziewał.

+1 dla Ubi, inna sprawa, że nie robi IMO

Opublikowano

Fajny gostek. Przynajmniej FC ma porządnego Bad Guya. "Did i ever tell you definition od insanity?" :o

Opublikowano

zenujaca ta gra o niemaszkach

Opublikowano

Brother in Arm: Inglarious Basterds :teehee:

Opublikowano

Brother in Arm to jakiś żart? I co robi Gearbox na konfie Ubi :o

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No, no, Ubi ma lepszą konferencję niż EA. Aż trudno uwierzyć (pamiętając co rok temu pokazali).

P.S. A w tym Brothers in Arms na pewno maczał palce Tarantino :thumbsup:

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Nowy GR w ogole mi sie nie podoba. Ech, gdzie sie podzial klimat GRAW...

Opublikowano

Ghost Recon dobre, chociaż oprawa nie miażdży i strzelanie do poprawienia, bo połowa kul chyba przenika przez wrogów.

Opublikowano

Ghost Recon dobre, chociaż oprawa nie miażdży i strzelanie do poprawienia, bo połowa kul chyba przenika przez wrogów.

Nie jestem pewien, bo stream się tnie jak cholera, ale może chodzi o celność? Nie spodziewałbym się zbyt wiele po PDW...

Opublikowano

GR kompletnie nie robi, przypominało to bardziej paintballa do tego te odgłosy.

Dajcie gołą Jade...

Opublikowano

Nie jestem pewien, bo stream się tnie jak cholera, ale może chodzi o celność? Nie spodziewałbym się zbyt wiele po PDW...

No celowanie nie jest zbyt precyzyjne, rozrzut kul jest ogromny, bo trzeba chyba ze 2 magazynki władować, by wróg padł.

Opublikowano

GR śmierdzi mi ostatnim Splinter Cellem.

Opublikowano

Darmowego GR sprawdzę z ciekawości, ale ogólnie jestem trochę zawiedziony obiema wersjami...

Opublikowano

ten koleś sam wygląda jak szalony rabbid :D

Opublikowano

Zastanawiam się jakim desperatem trzeba być żeby tańczyć przed konsolą...

Opublikowano

Dance, dance, dance <_<

Opublikowano

A początek był tak dobry <_< ... Miejmy nadzieję, że na koniec przywalą I am alive albo BG&E2 (bo AC:R na koniec konfy jest pewniakiem albo i teraz :thumbsup:).

Edytowane przez MBeniek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.