Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Słupek...bo to nie jest nowa konsola , to niezdefiniowany archaizm

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Tiaaaa czemu N nie postawiło na next gena to niezła zgaduj zgadula...

Jeszcze przed konfą N akurat się goliłem i hajpowałem, niedługo zacznie się nowy rozdział "biorę konsolę N, padnie hasło GTAV". Ale facepalm a najlepsze z tego co rozmawiam ze znajomymi dużo osób tak myślało, piep.rzone media.

Najlepszy jest news na ppe "N zaszokowało świat grami" a gdzie dopisek "renderami i nieswoimi grami".

Kiepski te E3 w cholerę, rok temu pamiętam, że chociaż gameplayi sporo wypłynęło. Polowania na GT, yt a w tym roku 3 gry, dosłownie 3 gry mnie zrobiły:

TR, U3 i Gacek z tego w sumie tylko TR jako nowość. Albo same rendery albo trailery minutowe, fakt jest jeszcze jutro, niby gameplay ze Sly może z Aliena.

Ale trailery mogą pokazywać bez E3 w środku tygodnia, co się dziwić 90% informacji wypłynęło przed E3.

A nowe, nowe gry, hmmmm... FC3, Sly4!?

Ehhhh (pipi)a Rockstar whyyyyyyyy, "chociaż" jedna gra GTA, Agent czy Maksiu i byłbym wniebowzięty.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

czemu nie next gen? bo sprzedawali past gena i sie na tym obłowili, w durnych japonskich mózgach zaswitało, że to recepta na sukces

Opublikowano

No bo N pokazalo w sumie sporo gier, tylko nie dla takich dorosłych graczy jak wy. No i nie na Wii U.

Opublikowano

Pisząc o dorosłych grach przypomniałeś mi o czymś "gdzie do jasnej cholery jest forumowy kuchmistrz japońskiej szkoły grania i fanatyk N?"

Mianowicie Psajko hehehe, czemu nie komentuje, chcę usłyszeć jego opinie o Wii uuuu.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No bo N pokazalo w sumie sporo gier, tylko nie dla takich dorosłych graczy jak wy. No i nie na Wii U.

taaa...np Tekken . Byłem w klopie i jak wróciłem to myślałem,źe to na 3DS

amyliłem sie. To na next gena

Opublikowano

Pisząc o dorosłych grach przypomniałeś mi o czymś "gdzie do jasnej cholery jest forumowy kuchmistrz japońskiej szkoły grania i fanatyk N?"

Mianowicie Psajko hehehe, czemu nie komentuje, chcę usłyszeć jego opinie o Wii uuuu.

Psyko gra w Halo 4.

Opublikowano

Taaa... albo w domu zagrywa się na Wii aż mu się uszy trzęsą ;p;p;p

Opublikowano

Taaa... albo w domu zagrywa się na Wii aż mu się uszy trzęsą ;p;p;p

albo pije. Kto wie :-)

Opublikowano

albo wszystko jednocześnie ;]

jeszcze godzina do Forzy i można iść spać.

Opublikowano

A co do Forzy, jakaś konfa?

No właśnie dajcie jakąś konfe, nowe gejplaye :rolleyes: Błądzę, szperam po tych stronach i dupa wszyscy obecnie jarają się Wii uuuuuuuuu.

Btw GI wypluł pierwszy preview Aliensów: CM wraz z dwoma fotkami ;]

Opublikowano

prezentacja ma być. nie za długo pewnie ale liczę że pokażą coś więcej niż na konfie M$.

w sumie jak tak patrze na listę to jeszcze Saints Row 3 bym chętnie obadał, Deus Ex, NFS i w sumie tyle. resztę dla sportu można oblukać.

wcześniej Łii się nakręcali teraz Łii Ju, norma.

Opublikowano

Eidos pod banderą Square Enix wypada najlepiej na tym E3. Batman Arkham city, Tomb Raider, Hitman, Deus Ex...

Opublikowano

Bez kitu tylko Hitmana bym wyrzucił z tej listy bo render mnie nie robi.

Nic mi nie mówi o grze ale reszta ToP E3 IMO ofc.

@Colin

Z Deuxa jest jakiś tam nowy gameplay z E3 a SR3 jutro będzie (to znaczy już dzisiaj w sumie heh).

Też jego ciekaw jestem i jak wcisnęli tam obsługą PS Move do gangsta sandboxa :lol:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

pokazali RE:ORC

ssie pale :confused:

Opublikowano

buah, interesująco z Move może być. ciekawe czy SR3 znowu będzie w stylu yo yo halla my nygga gangsta wannabe czy pójdą w ciut poważniejszą stronę. pewnie ale oblukać można.

Opublikowano

Bez kitu tylko Hitmana bym wyrzucił z tej listy bo render mnie nie robi.

Nic mi nie mówi o grze ale reszta ToP E3 IMO ofc.

serwisy maja preview demka

Opublikowano

Nośnik optyczny w WiiU będzie miał pojemność 25 Gb i nie będzie to BD.

Opublikowano

Nintendo wie jak robic kase - polaczenie ipada i stacjonarnej konsoli = $$$

Hamburgery beda sie o to zabijac.

Biore w dniu premiery :potter:

Opublikowano

Konfa N zrobiła takie wrażenie, żeśmy poszli nakurwiać cytrynówkie ;)

A tak poważnie, sporo śmiechu miałem przy tej konferencji. Poczynając od przezayebistego 'ingrisza' azjatów, poprzez to nintendowskie prężenie muskuł i całą pompę, po to że po finale generalnie trzeba było się zastanawiać co to w ogóle jest :) Kilka fajnych patentów się pojawiło, jak będzie mocny pokład w środku samej konsoli to zdominują do reszty rynek. Łatwo to sobie wyobrazić, kontynuacja oferty z Wii + tytuły multiplatformowe które nie są zwalone, a nawet oferują gejmplej ze świeżymi pomysłami? Będzie schodzić jak ciepłe bułeczki.

Opublikowano

Nowy RE wygląda jak kupa :confused: Widać, że moc przerobowa poszła gdzie indziej.

Wii U jest bardzo interesujące, teraz czekam na pokaz samej konsoli

edit. Zwyrol- czyli cała moc przerobowa poszła na inny tytuł :teehee:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nowy RE wygląda jak kupa :confused: Widać, że moc przerobowa poszła gdzie indziej.

Wii U jest bardzo interesujące, teraz czekam na pokaz samej konsoli

Residenta robią partacze od Socoma, a nie Capcom.

Opublikowano

nie moge sie doczekac wii U - jesli wystartuje z cena podobna co wii swego czasu - biore to chwile po premierze :)

Opublikowano

nie moge sie doczekac wii U - jesli wystartuje z cena podobna co wii swego czasu - biore to chwile po premierze :)

Nintendo już poinformowało, że Wii U na 100% będzie droższe niż Wii na premierę (czyli >250$/Euro). Np. na zavi jest już pre-order na Wii U za 399 funtów (ale w sumie w aż tak dużą cenę nie wierzę)!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.