Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

IMHO to całe łiiu to lekkie nieporozumienie... to co inni osiągnęli już jakieś 5-6 lat temu, oni teraz wykorzystują w swoich sprzętach. Dla mnie to kolejny (po 3DS'ie i jego marnym supporcie na start + horrendalnej cenie) to strzał w kolano ninny. Owszem żółtki i inne takie będą się jarać i polecą po to do sklepu, ale według mnie sukces nie będzie aż tak spektakularny jak w przypadku Wii czy chociażby DS. To już nie to samo, N po części zmieniło target żeby przyciągnąć do siebie kolejnych klientów, ale osobiście uważam, że mogą na tym więcej stracić niż cokolwiek zyskać. Czas pokaże, ale powtarzam, imo to jakiś badziew.

Opublikowano

Pisząc o dorosłych grach przypomniałeś mi o czymś "gdzie do jasnej cholery jest forumowy kuchmistrz japońskiej szkoły grania i fanatyk N?"

Mianowicie Psajko hehehe, czemu nie komentuje, chcę usłyszeć jego opinie o Wii uuuu.

Psyko gra w Halo 4.

Jestem

iamthenight-Batman-Bat-Signal-CEL.jpg

Zalatwiam rozne rzeczy do szkoly i pisze na PPE, mam malutko czasu na forum

MS - najlepsza konfa, Kinect fajna zabawka familijna, FM4, Halo 4, HALO AE, GoW3 i MW3 potega, tak jak ME3 + swietne wykorzystanie Kinecta.

Sony - PS Vita jest genialne, swietne U3, ciekawe Resi 3, za duzo gadania o Move. Do tego wiadomo TM i kolekcje HD, ale dla mnie to slabiacze (kolekcje)

Nintendo - gier brak, filmik z ptaszkiem, chamskie fmv z linkiem, ktore przejdzie do historii jak render z kz2 w 2005. Wii U jest najidiotyczniejsza nazwa konsoli jaka w zyciu slyszalem, jako pad to ogromne bydle a i super ficzery od Nintendo nie robia mi w ogole. Stara wchodzi do pokoju obejrzec trudne sprawy na polsacie to co przenosze sie na ekranik - sharper, more personal hd expirience? Nie, mam w domu 3 telewizory.

Opublikowano

Ale to nie fmv Maciek. Widać jaki z ciebie redaktor!

Opublikowano

Koncept, normalnie zlozone fmv jak z ptaszkiem co by dzieci i fani pokemonow sie ucieszyli!

Opublikowano

Ta, jak jest pseudo-grywalne demo na targach to fmv w (pipi) : D

Opublikowano

;]

Brakowało mi fachowej opinii, Psyko ale nie przesadzasz trochę? Naprawdę konfa N była taka zła według Ciebie?

A zapowiedzi nowych gier na 3DS-a? Luigi Mansion 2 pokaz Kid Icarus?

Nie zrobiły na Tobie wrażenie?

A prezentacja next gena od N to znaczy "deski"?

Opublikowano

w8, dzisiaj lecze tragicznego kaca nie wiem co w trawie piszczy, daj zrodlo

Slupas 3ds przy PS Vita nie robi na mnie zadnego wrazenia, ani Wii U, nowy sprzet MSu i Sony zje to na sniadanie moca, a pewie tez bedzie mial jakies innowacyjne ficzery, mam tylko nadzieje ze realnie uzyteczne.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

do Kid Icarusa tez bedziecie czepiac? Juz nie wiem czy to zwykle trollowanie czy glupota. Gra wyglada bardzo fajne, dobrze jej zrobilo te opoznienie. Wiecej szlifu, rozgrywka tez wyglada o wiele lepiej.

Oczekiwaliscie anczarted na 3DSa?

Opublikowano

Daj potwierdzenie tego ze zelda byla grywalna, przeciez to tylko teaserek pogladowy byl.

Nie podoba mi sie Kid ICarus, podoba mi sie Uncharted na PS Vita. Przepasc.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie mam sily szukac, caly dzien rzygam, ide rano do lekarza.

Zelda wyglada swietnie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A mnie to tam obchodzi.

Opublikowano

xD

Psyko teraz wiracha, główny redaktor ppe. Padają hasła "prawa ręka Butcha" ;]

Ja to w ogóle Psyko mam pewne podejrzenia, że to Ty walisz newsy pod Staruchę z Lochów hehehe.

Opublikowano

Jutro moze dowiem sie, ze ide do piachu a Ty Bartek takim tonem do mnie :(

Zelda fajna, tyle ze za bardzo mnie ona nie obchodzi, wiec ogolnego rozrachunku to nie zmienia.

Opublikowano

Psyko to na pewno Starucha z lochów. Co potwierdza ten news. Chwalenie Nintendo, ale nie za ich gry, tylko multiplatformy. xD

Opublikowano

Stanowczo dementuje. Sam nie wiem kim jest starucha, Butch nie chcial powiedzic. Podejrzewam, iz ona naprawde istnieje.

Opublikowano

Ale z was krejzole.

Opublikowano

Obraziles sie za przezywanie N'tendo?

+ Dodał MODERATOR
:(
Opublikowano

Psyko to na pewno Starucha z lochów. Co potwierdza ten news. Chwalenie Nintendo, ale nie za ich gry, tylko multiplatformy. xD

Nie, nie, nie, były bodajże takie 2 newsy w których:

a) coś był o rimejkach, że nie przepada za starymi grami ale co kto lubi

b) news mocno happy o Halo

Od razu mówię ohoo, ohooo to moży być tylko jedna osoba ;p

W końcu tylko Psyko jara się Halo ;pppppppp

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Psyko, jestes w (pipi) nieobiektywny. To ze psvita na lepsza grafe, a Tobie zelda czy Kid Icarus sie nie podoba to wcale nie znaczy ze Nintendo mialo najgorsza konferencje. Jakbys mial choc torche obiektywizmu w sobie, stwierdzilbys ze byla lepsza na na pewno od Sony i MS.

- pokazali nowy sprzet, ktory nie kazdemu musi sie spodobac, ale na pewno robi wrazenie i wzbudza zaciekawienie. Gdzie Sony pokazalo Ps vita, czyli przypakowane PSP na ktore znow te same gry(Uncharted, KZ, COD, itd), a MS nie pokazal nic.

- N zapowiedzialo wiele gier na 3dsa, z ktorych wiele wyjdzie jeszcze w tym roku (nowe Mario, Zelda, Kid Icarus, Star Fox, RE) http://d-serious.pl/?p=9749. Lub kolejny rok : Tekken, Ace combat, MGS, Re, Driver.

Opublikowano

Michaelis po pierwsze zacznijmy od ego, ze obiektywizm to utopia chyba, ze mowa o matematycznych dywagacjach, gdzie rzeczywistośc jestes w stanie opisac za pomoca liczb i wartosci.

A tu mamy taki przypadek: akcje Nintendo po pokazie spadły o kilka punktów :potter:

Czyli świat uznał: porażka panowie...

Opublikowano

Halo 4 (również jak i poprzednie części) to dla mnie nic nie warta gierka. Kompletnie nie spasowała mi ani 2 ani 3 ani nawet Reach (grałem we wszystkie i chyba najciekawsza była 1 część, potem sam się zastanawiam co ludzie widzieli w tej przeciętnej serii i chyba nie jestem sam w tym myśleniu). Nie zmienia to faktu, że w taką Forzę 4 bardzo chętnie bym zagrał (3 nie byłą jakaś wybitna, ale w 2 część jeszcze jak nie miałem PS3 tylko X0 zagrywałem się porządnie). Fable 4? Bez jaj, po drugiej części może jeszcze bym się zainteresował, ale F3 to jakiś niesmaczny żart, aczkolwiek nie skreślam jeszcze tego projektu. To samo ze Star Trekiem na PS3 - gra wygląda słabo i jakoś nie widzę jej w mojej kolekcji.

Tegoroczne E3 - o dupę rozbić, jednym zdaniem. Czekam na PS Vita.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.