Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

CZy ja dobrz widzialem?...motocyklowe zegary w trailerze Forzy?

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Tylko nie motocykle.

Opublikowano

Halo 4, MS wygral E3, sa jakies shoty, gify z tego pokazu juz?

Opublikowano

Mattrick się chyba przejęzyczył bo powiedział, że to początek nowej trylogii na X360. Raczej pierwsza część, a nie cała trylogia.

Halo: CE i Forza 4 są na E3 więc gameplaye pewnie jutro.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

MS bardzo słabo, widac, ze stawiają na Kinecta ku rozpaczy hardkorowców..hoojowy trend

Opublikowano

Zarąbisty kawałek nowego Tomb Raider'a, urywek Gears of War 3, coś tam z Mass Effect 3 oraz zapowiedź Halo 4, do tego cała masa casualowego shitu na Kinecta - tyle jeżeli chodzi o konferencje Microsoftu. Bardzo skromnie. Oby Sony i Nintendo bardziej się postarało.

Opublikowano

lipa to kinect show...ogladam Gt i czekam n mw3

czuje ze EA znowu da najlepsza konfe

najlepsze z konfy to to ze YT bedzie na Live

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Ogolnie Microsoft dal pupy. Konferencja bardzo slaba.

Czekamy na ruch Sony.

Opublikowano

Zenada w wykonaniu Microsoftu. Gdyby nie Halo 4 w 2012, pewnie bym sie pod koniec tego roku pozbyl konsoli.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie było nic. No może poza nowym Tomb Raider. Ale to nie bedzie ex. Reszta bieda i nie było petardy żadnej. Konfa trzymała podobny poziom jak zeszłoroczna. Denne to było. a renderek H4 pokazali pewnie po to by ludzie juz myśleli o przyszłorocznych targach ;)

ps. Czy Don przed pokazaniem H4 powiedział "New trilogy on Xbox 360" ?

Opublikowano

Stwierdzenie najgorsza konfa w historii myślę, że jest trafne. A ludzie pisali, że nie może być gorzej niż rok temu......... MOŻE I BYŁO.

Opublikowano

Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się nie chce pisać.

Konferencja spoooro lepsza niż rok temu, Gearsy 3, ME3 i Future Soldier z dobrze działającym Kinectem, Halo Anniversary (zrobione b. dobrze), no i Halo 4.

Kinect wiadomo że sporo crapu, ale trudno żeby nie wypuszczali nowych gier, prawda? Wydali sprzęt to go supportują to ważne.

Ogólnie największe zaskoczenie to to jak działa Kinect w Future Soldier (super), największe rozczarowanie że Kingdoms (teraz Ryse) nadal bez gameplayu.

Opublikowano

Konferencja spoooro lepsza niż rok temu, Gearsy 3, ME3 i Future Soldier z dobrze działającym Kinectem, Halo Anniversary (zrobione b. dobrze), no i Halo 4.

jest taki kawał o optymiscie, który pod sterta kupy widzi kucyka. Jakoś mi sie tak przypomniał teraz heh

Opublikowano

Lepsza niz rok temu ? No chyba zartujesz sobie. Gearsy 3 ? Bylo rok temu. Forza 4 ? Byla rok temu. Mass Effect 3 ? Bylo rok temu. Halo CE ? Wiemy o tym od roku xD Reszta to Kinect do qrwy nedzy.

Jedyny szoker to Halo 4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Stwierdzenie najgorsza konfa w historii myślę, że jest trafne. A ludzie pisali, że nie może być gorzej niż rok temu......... MOŻE I BYŁO.

Ten dzieciak podniecający się ulica sezamkową, czy tych dwóch idiotów od kinect sports zmiażdżyli wszystko. Giant Enemy Crab siedzi w kącie i płacze.

Gearsy za to dały radę, tak jak można było oczekiwać, tylko trochę za dużo przerywników było.

Początek z MW3 z pływaniem mógł po prostu uspać, dopiero dalej zaczęła się jakaś akcja.

Tomb Raider pozamiatał najbardziej, widać, że Crystal Dynamics podpatrzyli Uncharted i wyszło to bardzo fajnie.

Nie ma sensu siedzieć na tym czacie. Za szybko ludzie piszą, no i trafił się jakiś spamujący troll. Już lepiej w tym temacie.

Opublikowano

a tak btw to trolował tylko jakiś kut.as , zalogowany pod nickiem nikomu nic nie mówiącym, tak ze nie mów o trollingu

Opublikowano

Konferencja ogólnie im się udała, tylko proporcje tego co i jak pokazywali były (pipi).

Powinni pokazać gameplay Forza 4 i Halo: CE A.

Generalnie to było to czego się spodziewałem z jedną niespodzianką i jednym minusem: niespodzianka - Halo 4 / minus - Ryse gra FPP na Kinect.

Ciekawe czy polityka zmniejszenia ilości swoich gier nie związanych z Kinectem nie odbije im się czkawką. No i mam wrażenie, że kolejnego klocka zobaczymy nie prędko, wątpię nawet czy pojawi się na koniec 2014 roku. No i szoker, że nie zapowiedzieli obniżki ceny, heh.

Cieszy, że Halo: CE A to nie tylko podbita rozdziałka. W takim razie kupię.

Nic czekam na konkretne info już z samych targów po ogólnikowych trailerach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A działający w końcu sensownie Kinect to nic? Future Soldier i Mass Effect, dodaj do tego gry od EA Sports (a nie to syf Kinect Sports) i już jest lepiej. I jeszcze Halo 4, A co było tok temu? Demo Reach i demo Gearsów, jakaś pokazówka Forzy a reszta nic nie warta. Lepiej =/= dobrze, ale ja nie będę narzekał bo nie napalałem się, ot tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.