Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

mogli po prostu zostawić tylko początek i koniec konfy to jeszcze nie byłoby tak źle, ale za dużo bylo tego syfu na kinect ze az rzygać się chce

Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się nie chce pisać.

przytulic?... a osobiscie wole xboxa z kilku wzgledow :ninja:

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Powinni robić oddzielne konfy dla Kinecta i dla "normalnych" gier, straciłem tylko czas na oglądanie skaczących pajaców;/

Opublikowano

mam teraz powazne pytanie. Co bylo pokazywane w ME oprocz sterowania glosowego? Bo w tym momencie padl mi obraz i mailem tylko dzwiek?

Future Soldier wygladal niezle i wykorzystanie mialo sens. Tylko czy z Kincetem bedzie to na szynach czy jak ?

btw takie trzymanie rak i strzelanie chyba bedzie troche meczace

jak dla mnie po tym filnie Wiedzmin moze isc sie schowac. Skyrim juz go polknąl ;)

Opublikowano

Zapomniałem zupełnie o Skyrim ! Może coś na konfie Sony pokażą, bo tak naprawdę co lepsze multiplatformy były już na konfie M$. Ciekawe czym Sony zaskoczy od 3rd party.

Opublikowano

A działający w końcu sensownie Kinect to nic?

Po konferencji zdecydowalem, ze po ograniu Child of Eden sprzedaje Kinecta. Tyle w temacie.

Opublikowano

Nie ma sensu siedzieć na tym czacie. Za szybko ludzie piszą, no i trafił się jakiś spamujący troll. Już lepiej w tym temacie.

Też myślę, że lepiej tu komentować.

LOOK ITS PITER!!!

xD

Opublikowano

Wykorzystali te dzieci perfidniej niż w Chinach przy produkcji trampek :teehee:

Opublikowano

Bedzie mozna gdzies obejrzec konfe Ea? Bo Ubi to na uplay nie? :)

pewnie na gt beda leciec wszystkie

tak samo na gamespot

Opublikowano

Ja jedyne o co proszę teraz to nowego X'a z a rok na ktorym będzie hulał właśnie Halo 4, nie było napisane nic o platformie tylko "Holiday 2012" więc mam nadzieję że będzie tak jak mówię.

Opublikowano

Ja jedyne o co proszę teraz to nowego X'a z a rok na ktorym będzie hulał właśnie Halo 4, nie było napisane nic o platformie tylko "Holiday 2012" więc mam nadzieję że będzie tak jak mówię.

Przed filmikiem byla mowa o "nowej trylogii na X360" ... Nowej konsoli raczej dluuugo nie zobaczymy. Szykuj sie na przynajmniej 2 lata gowienek na Kinecta.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jest już gdzieś ten gameplay z Gearsów do obejrzenia?

Opublikowano

Halo 4, MS wygral E3, sa jakies shoty, gify z tego pokazu juz?

Nie będę z tobą polemizował kto wygrał, a kto przegrał bo jeszcze nawet nie widzieliśmy pokazów konkurencji, ale muszę stwierdzić że większego fanbojowego (pipi)enia dawno już nie czytałem.

Opublikowano

Przed filmikiem byla mowa o "nowej trylogii na X360" ...

No to kibel :/ Ale może to się zmieni.

Opublikowano

Najbardziej rozwalił mnie Schafer przedstawiający Ulicę sezamkową czy co to za cholerstwo było. Smutne, że niegdyś tak kreatywny twórca teraz pracuje nad grami dla pięciolatków.

Opublikowano

Mattrick wyraźnie powiedział, że to początek nowej trylogii na X360. Halo 4 na X360 to pewniak, teraz pytanie tylko czy przypadkiem nie zobaczysz na X360 jeszcze Halo 5 i 6 :D Bo moim zdaniem to oni teraz nawet nie myślą o kolejnej generacji do końca 2014 roku.

I tak jak ktoś mówił, na trailerze Forza 4 jest motocykl. Mam nadzieję, że to osobne eventy będą.

Opublikowano

Najbardziej rozwalił mnie Schafer przedstawiający Ulicę sezamkową czy co to za cholerstwo było. Smutne, że niegdyś tak kreatywny twórca teraz pracuje nad grami dla pięciolatków.

Bez żartów, to tylko skok w bok. Przecież cały czas robi świetne gry jak np Stacking ostatnio.

Opublikowano

Jakby działał ignore na chatcie byłoby lepiej. No i jakiś mod mógłby usuwać takich trolli jak ten z dzisiaj. :confused:

Co do konferencji to mi się podobało sterowanie głosem w Mass Effect 3, Tomb Raider no i obie części Halo. Gameplay z MW3 i Gearsów jakiś taki nijaki. Na resztę szkoda słów. Widać MS będzie jechał na Halo + 3rd party + Kinect, z czego ten ostatni to dla nich priorytet.

Opublikowano

Oglądajcie cały czas GT. Przed chwilą były walki z smokami w Skyrim, teraz jest nowy Batman z gameplayem Catwomen.

Opublikowano

Teraz pokazują coś takiego?! Poyebało ich?

Bez żartów, to tylko skok w bok. Przecież cały czas robi świetne gry jak np Stacking ostatnio.

Może trochę przedramatyzowałem ,ale naprawdę ten widok zbił mnie z tropu. Oby na "skoku w bok" się skończyło.

Opublikowano

Batman rządzi, a szybowanie po całym Arkham wygląda rewelacyjnie. Dodali kilka nowych kontr, a niezłe jest tez to przyciąganie a la Scorpion.

Opublikowano

Zastanawiam sie czy ogladac ten gameplay z MW3. W sumie po tych 2och gameplayach pokaza juz pol gry.

Opublikowano

Z Uncharted pokazali jakieś urywki, ciekawe czy będzie taki gameplay, gdzie Drake będzie ostrzeliwał jakieś ciężarówki z pędzącego pojazdu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.