Opublikowano 12 lipca 20232 l Ale to o Calibre mowa,,czy coś innego? Ja z Calibre korzystałem jeszcze na jednym z pierwszych kindle i śmigała spoko, ale właśnie połączenie kablowe no i na niej była cała biblioteka, ustawianie ew okładek itp. Konwersja plików. Teraz to w sumie niepotrzebne bo masz wirtualne półki w księgarniach int.
Opublikowano poniedziałek o 15:551 dzień Mam Kindle 3g i muszę kupić jakiś nowy, podstawowy model. Taki, by działał z Legimi.Co teraz warto kupić?
Opublikowano poniedziałek o 16:151 dzień Koniecznie Kindle? Rozważ Onyx Booxa, ja się przesiadłem i jakoś fajniejszy Na bateria UPI ma fizyczne przełaczanie stron
Opublikowano poniedziałek o 16:231 dzień Nie musi być Kindle, byle by współpracował z Legimi. Widzę, że na Amazonie Kindle jest za 520pln, to wersja z reklamami czy bez?Któryś Onyx boox byłby w tej cenię?Edit.Ok, widzę, że nie ma onyxow w cenie Kindle, więc chyba tego za 520 bym kupił Edytowane poniedziałek o 17:041 dzień przez nieobchodzimnieto