June 1, 201114 yr Siemanko Zwracam się do z ogromną prośbą. Wspomóż potrzebującego i wypełnij ankietę... Zajmie to 5-10 minut a pomożesz doczłapać się do mety na mojej edukacyjnej drodze Kliknij w poniższy link i zrób dobry uczynek. http://www.ankietka.pl/ankieta/64773/zasady-profilaktyki-chorob-cywilizacyjnych-w-swiadomosci-spoleczenstwa.html Będę wdzięczny za te parę minut!
June 1, 201114 yr hehe niezłe masz mniemanie o swoich obiektach testowych, w pytaniu o picie alkoholu nie dałeś możliwosci "nie pije" ani nawet "rzadziej niż 1 w tygodniu"
June 1, 201114 yr W ogóle nie uwzględniasz psychiki i powiązania stresu ze schorzeniami ciała to podstawowy brak w tej ankiecie bo główny zabójca w XXI wieku to stres niestety ale wypełniłem i życzę samych piątek:)
June 1, 201114 yr wypełniłem w niektórych dałeś dziwne opcje (brakowało kilku) a tak w ogóle to do pomocy
June 1, 201114 yr Czasem tylko tak/nie i brakuje opcji pośredniej. Z alkoholem też za mało opcji dla wielu osób.
June 1, 201114 yr Wypełniłem, jednak musiałem podać kilka błędnych odpowiedzi, gdyż nie było do wyboru poprawnej. Edited June 1, 201114 yr by Grzegosz
June 1, 201114 yr Także wypełniłem, ale jak już kilka osób zaznaczyło, pytania bardzo ograniczające i nie wszędzie dobrze przemyślane. No ale powodzenia życzę - sam właśnie dopieszczam swoją pracę i mam nadzieję wreszcie mieć to wszystko z głowy ;>.