Matinx 19 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Siemanko Zwracam się do z ogromną prośbą. Wspomóż potrzebującego i wypełnij ankietę... Zajmie to 5-10 minut a pomożesz doczłapać się do mety na mojej edukacyjnej drodze Kliknij w poniższy link i zrób dobry uczynek. http://www.ankietka.pl/ankieta/64773/zasady-profilaktyki-chorob-cywilizacyjnych-w-swiadomosci-spoleczenstwa.html Będę wdzięczny za te parę minut! Quote Link to comment
Yano 3697 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 hehe niezłe masz mniemanie o swoich obiektach testowych, w pytaniu o picie alkoholu nie dałeś możliwosci "nie pije" ani nawet "rzadziej niż 1 w tygodniu" Quote Link to comment
hayami 18 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 W ogóle nie uwzględniasz psychiki i powiązania stresu ze schorzeniami ciała to podstawowy brak w tej ankiecie bo główny zabójca w XXI wieku to stres niestety ale wypełniłem i życzę samych piątek:) Quote Link to comment
Hubi. 39 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 wypełniłem w niektórych dałeś dziwne opcje (brakowało kilku) a tak w ogóle to do pomocy Quote Link to comment
Guest Orson Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 wypełnilem. za to masz mnie w kąciku sportowym nie irytowac hehe Quote Link to comment
Mustang 1664 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Czasem tylko tak/nie i brakuje opcji pośredniej. Z alkoholem też za mało opcji dla wielu osób. Quote Link to comment
Guest Grzegosz Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 (edited) Wypełniłem, jednak musiałem podać kilka błędnych odpowiedzi, gdyż nie było do wyboru poprawnej. Edited June 1, 2011 by Grzegosz 1 Quote Link to comment
szaden 228 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Wypełniłem, jesteś winny forumkowi piwo Quote Link to comment
Suavek 4504 Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Także wypełniłem, ale jak już kilka osób zaznaczyło, pytania bardzo ograniczające i nie wszędzie dobrze przemyślane. No ale powodzenia życzę - sam właśnie dopieszczam swoją pracę i mam nadzieję wreszcie mieć to wszystko z głowy ;>. Quote Link to comment
Recommended Posts