Opublikowano 9 czerwca 201113 l Zasady zabawy takie jak w hajdparkowym "X czy Y", więc trzeba podać krótkie uzasadnienie. Bawimy się w autka i motocykle, czy co jeszcze tam chcecie. Porównujcie maszyny z tej samej półki cenowej, segment jest nieistotny. Zaczynam: Lexus CT200h w podstawowej wersji czy Prius na wypasie?
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Lexus, Priusem jezdza ludzie, ktorzy wachaja sobie swoje pierdy. Honda CR-Z czy VW Scirocco
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Scirocco ze względu na dostępność mocniejszych silników. Golf GTI czy Octavia RS?
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Golf GTI. Bo Skoda, zawszę będzie Skodą, a Golf to prawie 40 lat historii motoryzacji. Nie ważne, że schodzi na psy ale swoje zrobiło Lecimy. Audi RS6 czy BMW M5.... Napęd przód czy quattro? Edytowane 10 czerwca 201113 l przez MeL
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Nie pogardziłbym ani jednym ani drugim, ale wybierając ze zdjęć które zaproponowałeś skusiłbym sie na m5. Odnośnie napędu quattro (i inne pochodne 4x4) > wszystko inne Lexus is200 czy BMW E46
Opublikowano 11 czerwca 201113 l no jasne, że 458 Bo to jest Ferrari pełną gębą Bardziej do mnie przemiawia Countach niż jakieś wydumku Audi A3 8l ( pierwsza generacja ) 1.8T 180 kucy czy 1.9 TDI 130 kuców? Quatrro tu i tam
Opublikowano 11 czerwca 201113 l 1.9tdi 130km szkoda, że w audi nie montowali wersji 150 konnej bo wtedy wybór silnika byłby oczywisty. 1.8t nie robi wrażenia na mnie swoimi osiągami. IMPREZA czy LANCER EVO ? Edytowane 11 czerwca 201113 l przez Dud.ek
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Ba, oczywiście że subarka ze względu na "gulgot" boxera pod machą Ze starszych wozów Fiat Coupe vs Alfa Romeo GTV
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Polece teraz po bandzie zeby sie dowartosciowac XD Civic VI czy Golf 3 ?
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Golf - na ulicy lepiej mieć "tyły" u dresów, niż u dziadków. Nowe BMW serii 3 z podstawowym silnikiem czy Alfa 159 z silnikiem 1.75 turbo (200 koników)?
Opublikowano 19 czerwca 201113 l 80 koni piechotą nie chodzi, Alfa. Klasyka: nowa E-klasa, nowa 5 czy nowe A6?
Opublikowano 4 sierpnia 201113 l A6 Reventon, czy Aventador? Edytowane 4 sierpnia 201113 l przez Qvstra
Opublikowano 3 października 201113 l Normalnie rzekłbym, że W140, ale ten E38 w wersji long ma jednak w sobie trochę więcej snobizmu. Mercedes-Benz W114 Czy może W123?
Opublikowano 4 października 201113 l Phateon i A8 to w sumie to samo , na pewno na tej samej płycie są . Z tego co kiedyś czytałem to Phateon się nie przyjął bo do limuzyny nie pasuje nazwa "auta dla ludu" według kupujących takie auta . Ale wybrałbym Phateona ( bardziej mi się podoba ) Ariel Atom V8 czy Caterham Superlight R500 ? Edytowane 4 października 201113 l przez Usagi
Opublikowano 4 października 201113 l Wspólna płyta? Nie opowiadaj bzdur. Superlight, bo oba są niepraktyczne,a ten jest chociaż ładniejszy. Nissan Qashqai czy Ford Kuga?
Opublikowano 4 października 201113 l Faktycznie, bzdury plote o tej płycie . Wybrałbym Nissana , choć idąc dalej to wziałbym Dacie Duster na full opcji . Aston Martin DBS czy Jaguar XKR ?
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Aston Martin ladniejszy i bardziej kozacki. Ford Mondeo IV vs Renault Laguna III
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Jest taka zasada... nie kupuje się aut na F czyli francuskich i m.in. Fordów. Oczywistą oczywistością jest, że należy szczególnie unikać "królowej lawet" v.3 czyli Renault Laguna, więc miażdżącą przewagą wybrałbym Mondeo. Teraz rzecz nad którą sam się zastanawiam i mimo iż mam swojego faworyta, to nie jestem do końca przekonany słuszności swojego wyboru: czy: edt@down: w tym temacie wybierasz i dajesz kolejny wybór, a nie głupio komentujesz. Dodam, iż chodzi mi o Corollę w najmocniejszej wersji silnikowej (192KM). Edytowane 24 grudnia 201113 l przez winner
Opublikowano 24 grudnia 201113 l winner... no prosze cie... przykro mi ale musialem cie zminusowac Typer R bo to jeden z najlepszych sport hot-hatchów. Wybor daje jeszcze raz tobie bo zgrzeszyles ;/ Edytowane 24 grudnia 201113 l przez Redmitsu
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Fakt. Nie ma to jak miłośnik Hondy pyta drugiego fana tej marki o wybór pomiędzy ukochaną marką, a jej największym konkurentem. Ale to nie była prowokacja tylko zwykłe pytanie. No więc teraz moje marzenie (nie jakieś nieosiągalne ale wciąż marzenie niestety): vs. (dla nieświadomych - to jest GT2).