Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guild Wars 2 - Premiera 28.08.12

Serwer w Guild Wars 2 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym serwerze grasz?

• Blacktide (nieoficialny PL serwer)
    • Fissure of Woe
      0
    • Searer's Rest
    • Ruins of Surnia
      0
    • Vabbi
      0
    • Piken Square
    • Underworld
    • Aurora Glade
    • Gunnar's Hold
    • Whiteside Ridge
    • Ring of Fire
      0
    • Gandara
    • Desolation
    • Far Shiverpeaks
    • SERWER US (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER FR (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER DE (podaj nazwe w poscie)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam przeszedlem tylko 1 kampanie w GW [ta z podstawki] - drugi dodatek (nie pamietam juz nazwy a nie chce mi sie sprawdzac) jakos mnie nie podjaral i zdaje sie nie przeszedlem calego, trzeciego juz nie kupowalem tylko tam pogralem jak byl jakis trial czy cos i tez srednio mi to wygladalo.

Jak dla mnie podstawka najfajniejsza klimatycznie [kolejnych dodatkow juz nie sledzilem, moze jest tam powrot do klimatow jedynki - jesli tak to pewnie sa spoko]

Swoja droga ludzie jeszcze graja w te kampanie z podstawki czy juz nie za bardzo i wszyscy tluka te nowsze?

Edytowane przez Yabollek007

• Odpowiedzi 953
  • Wyświetleń 84,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak prosiliscie. Dodalem ankiete. Jesli cos przeoczylem - dajcie znac . Zrobilem publiczna - widac, kto gdzie glosowal.

• http://youtu.be/PKPaR-vDXpk Krotki filmik, ktory udalo mi sie nagrac podczas dzisiejszego stress testu. Pokazuje powera jaki ma trebusz . Dostepne w 1080p aby ladnie wygladalo na full screenie. +L

• Jak ktoś chce triala (15-18.11), to pisać pmki z mejlami, mam 2 do rozdania.   e: poszły szyskie

Opublikowano
  • Autor

Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2!

Teraz nic tylko czekac na beta eventy :P

Opublikowano

wygralem bete od jutra, download bedzie mozliwy dopiero od podanej godz czy moze zles zukam ? ;p

Opublikowano
  • Autor

To nie beta do grania sobie tylko stress test. Czyli testowanie lagow i padajacy serwer. Na serwer jeden zostanie wpuszczone max ludzi ile sie tylko da.

Przez 6h pozno w nocy u nas. Wiec przez 6h bedzie ile ludzi sie da itp.

Moze chcialbys byc tak mily i mi oddac? ^^

Tak, download bedzie mozliwy tylko od X godziny. Dostaniesz drugiego maila.

Nie wiem ile bedzie nowy klient wazyl, ale ostatni ponad 10gb.

Zdejme Ci warna ;)))

Opublikowano
  • Autor

A ja powiem tak NDA mnie nie dotyczy a beta dziala... bo nic nie musialem podpisac wystarczyl klient lol.

(Nie dostalem inva na stress testy - sam sie wprosilem haha)

Opublikowano
  • Autor

Zgadza sie.

Jednak teraz byl stress test, ktory byl pod NDA.

Ktokolwiek zrobil prepurchase (bug ze strony Anet) i zalozyl konto, mogl sie zalogowac jesli mial klienta (da rade go na necie znalesc) i normalnie grac.

Nie bylo to zamierzone, jedynie ludzie ktorzy dostali invite na stress test (i podpisali NDA) mieli miec mozliwosc gry.

ninja edit: NIE RZUCAJCIE SIE NA TANIE GW2 NA ALLEGRO!! NACIAGACZE! SPRZEDAJA TYLKO DOSTEP DO BETY I HEADSTART - bez samej gry!

Zastanowcie sie pare razy i dokladnie czytajcie opisy!

Opublikowano
  • Autor

nic co dobre nie trwa wiecznie

Nic co super tanie na allegro.... Nie wszystko zloto co sie swieci :P.

Tak jak z Guild Wars 2 na allegro teraz, gdzie robia ludzi w ch...ja sprzedajac same kody do bety (nie pelna gre) po ~100zl :P.

Opublikowano

tia a allegro w rezultacie pousuwalo aukcje dobrych sklepow co sprzedawaly prepurchase bo mialy w nazwie ze jest to + beta...

Opublikowano

Tak jak z Guild Wars 2 na allegro teraz, gdzie robia ludzi w ch...ja sprzedajac same kody do bety (nie pelna gre) po ~100zl :P.

Ja sam tego nie widziałem, ale słyszałem, ze beta SC2 chodziła nawet i po 300 zł :>

Opublikowano

Eeee, ale to wtedy chyba można zgłosić to allegro, że kupiło się produkt niezgodny z opisem etc. Nie?

Myślałem, ze świadome bety...

Opublikowano
  • Autor

Eeee, ale to wtedy chyba można zgłosić to allegro, że kupiło się produkt niezgodny z opisem etc. Nie?

Myślałem, ze świadome bety...

Sek w tym, ze produkt JEST zgodny z opisem, tylko opis bardzo niejasny i latwo sie dac "nabrac".

edit: Pozwolilem sobie posty przeniesc tutaj, bo zbyt mocny OT sie zrobil w temacie o WoWie (rozmowa o GW2 zamiast WoWa).

Opublikowano
  • Autor

Tak, tylko pamietaj, ze gram.pl sprzedaje gry, a na allegro jest doslownie wszystko no i masa ludzi zerujacych na naiwnosci lub szalencach niskich cen.

Czesto na allegro jest tak, ze dobry deal zamienia sie w wyludzenie.

A tak przy okazji... Na pewno w piatek zostawie tutaj info na jakim serwerze rollnelem na okres bety ;).

Zwlaszcza, ze na beta forach znalezli post z data 20 kwietnia, ktory pozniej zostal zedytowany.

Nie wspominajac juz, ze 28-29 to anniv GW1, a wczesniej Anet wspominalo ze nie chca aby ten dzien byl poswiecony GW2.

Wiec musi to byc 20kwietnia! :P

Opublikowano

tia duzo bardziej prawdopodobne jest ze 28-29 nie bedzie bwe. moze dadza siakis ochlap dla fanow gw2 ale to nie jest pewne. babeczki sie same nie wyfarmia

Opublikowano
  • Autor

A co, nie masz czasu w ten weekend Kazuun? :P

Ja mam grilla w niedziele..., ale moze uda sie obie rzeczy polaczyc hue hue :P.

Tak przy okazji, co pierwsze zamierzacie wrzucic na ruszt? PvP, PvE? Jaka klasa/rasa? :)

U mnie dalej meczenie Charr Warrior PvE (dojdzie rowniez PvP/WvWvW podczas bety) tak do 30lvlu, aby zrobic dungeon. Strasznie sie wciagnelem w personal story :P.

Opublikowano

raczej na 100% pve a pvp na chwile zanim pojde spac

najsampierw human thief. na przyszlym evencie pewnie sylvari ranger

Edytowane przez Gattz