Skocz do zawartości

Reklama Tigera a Driver: San Francisco

Featured Replies

Opublikowano

Witam! Widzieliście ostatnio nowe reklamy Tigera zrobione w stylu animacji komputerowej? Chciałem poruszyć temat najnowszej reklamy która jak dla mnie jest chamskim wykorzystaniem Drivera: San Francisco. Jak dzisiaj zobaczyłem tą reklamę to po takim pierwszym kontakcie z nią byłem przekonany, że to reklama nowego Drivera - samochód wygladający jak Dodge Challenger i szalony pościg z ciężarówką na ogonie. Nic bardziej mylnego to tylko reklama Tigera.. i to emitowana akurat w tym czasie kiedy Driver powoli wita się z półkami w sklepie! Jak dla mnie to jawne wykorzystanie popularności tego tytułu zwłaszcza, że podobieństwa są sporę. Jest również druga reklama w klimatach ''Fantasy RPG'' zobaczcie sobie sami i napiszcie z czym wam się kojarzy.

Pierwsza reklama:

http://www.youtube.com/watch?v=XplOq791AwE

Druga reklama:

Możliwe, że szukam dziury w całym i jest to po prostu przykład dobrego ruszenia głową i speców od reklamy ale jako gracz to trochę trąci mi to myszką albo raczej padem.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 905
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ludzie, którzy myślą, że wyrażenie "trąci myszką" odnosi się do sprzętu komputerowego powinni pisać na oddzielnych forach.

• O jeju jakie to straszne! Niektórzy powinni chyba zrobić sobie dłuższą przerwę od grania...

• to jedyny sensowny fragment

Opublikowano

Tigergate?

Opublikowano

straszne <olaboga>

Opublikowano

O jeju jakie to straszne! Niektórzy powinni chyba zrobić sobie dłuższą przerwę od grania...

Opublikowano

15lat?

Opublikowano

bezczelni... :woot:

dlaczego ten sam temat wyświetla się w hydeparku?

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Przypominają mi się czasy jak jeszcze czytałem PE, gdzieś okolice 100 numeru, no i wtedy wszystko co chociaż ODROBINĘ mogło kojarzyć się z grami było nagłaśniane przez psychofanów konsol i przedstawiane jako COŚ TAK BARDZO NIESAMOWITEGO I DZIWNEGO. Te czasy - jak mi się zdawało - już minęły.

Jednak nie. ;/

Opublikowano

bezczelni... :woot:

dlaczego ten sam temat wyświetla się w hydeparku?

Przeniosłem go stamtąd tutaj.

Ta, ja się jarałem tak w okolicach premiery GT3 jak puszczali reklamę przed Ligą Mistrzów. Se myślałem - o (pipi)a, reklama gry w polsce XD

Opublikowano

mogłeś to wrzucić do tematu poświęconego filimkom z neta

Opublikowano

jako gracz to trochę trąci mi to myszką albo raczej padem.

Ludzie, którzy myślą, że wyrażenie "trąci myszką" odnosi się do sprzętu komputerowego powinni pisać na oddzielnych forach.

Opublikowano

Dokładnie o tym samym chciałem napisać - zupełnie nietrafione użycie zwrotu - widać wyraźnie nieznajomość jego znaczenia. A co do reklam - no cóż, pewnie w pewnym sensie marketing Tigera chciał pokazać, że widzą to, że sporo graczy kupuje go na nocne posiadówki przy konsoli/pececie i polecają go do tego. Albo po prostu nie mieli kasy na efekty, więc zrobili je w formie komputerowej ;)

Edytowane przez Linek

Opublikowano

Możliwe, że szukam dziury w całym

to jedyny sensowny fragment

Opublikowano

Dokładnie o tym samym chciałem napisać - zupełnie nietrafione użycie zwrotu - widać wyraźnie nieznajomość jego znaczenia.

To i tak nic przy " kończ waść , wstydu oszczędź" którego używać poprawnie potrafi ułamek promila tego społeczeństwa.

Opublikowano

Do tego dołóżmy "bynajmniej". Masa osób bynajmniej nie zna znaczenia tego słowa.

A odnośnie tematu. Ja w tej reklamie nie widzę nic złego.

Opublikowano

Dokładnie o tym samym chciałem napisać - zupełnie nietrafione użycie zwrotu - widać wyraźnie nieznajomość jego znaczenia.

To i tak nic przy " kończ waść , wstydu oszczędź" którego używać poprawnie potrafi ułamek promila tego społeczeństwa.

Bynajmniej.

E: zostałem uprzedzony :(

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Ta druga reklama to chyba zrzynka z Dragon Age 2 :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.