Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 6,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie jest potrzebne, trzeba mieć 45 baretek z podstawki. Tu jest poradnik: http://www.playstationtrophies.org/forum/battlefield-3-a/132353-battlefield-3-road-map-trophy-ribbon-mp-guides.html#post22606

Opublikowano

Wejdź na szczyt demawendu i połóż się pomiędzy skrzynkami przy m-comie,koło budynku w pierwszej bazie,zabijaj przy podkładaniu,graj na hc,tylko uważaj czy nie ma powtórek,bo można ustawić.2 kille z broni stacjonarne można też wbić na tej mapie jak atakujesz i z pierwszej bazy leci Z-11 a ty siedzisz na Centurionie.

Ribbony za atak i obrone wpadly,dzieki.Szczyt to faktycznie dobre miejsce na wbicie ich.Zostaly jeszcze 2 kille z dzialka.Kurcze,nawet na hc,ciezko rozwalic chociazby jeep'a a zeby trafic w jakiegos goscia to juz wogole :/

Opublikowano

Wejdź na szczyt demawendu i połóż się pomiędzy skrzynkami przy m-comie,koło budynku w pierwszej bazie,zabijaj przy podkładaniu,graj na hc,tylko uważaj czy nie ma powtórek,bo można ustawić.2 kille z broni stacjonarne można też wbić na tej mapie jak atakujesz i z pierwszej bazy leci Z-11 a ty siedzisz na Centurionie.

Ribbony za atak i obrone wpadly,dzieki.Szczyt to faktycznie dobre miejsce na wbicie ich.Zostaly jeszcze 2 kille z dzialka.Kurcze,nawet na hc,ciezko rozwalic chociazby jeep'a a zeby trafic w jakiegos goscia to juz wogole :confused:

Też brakuje mi tylko tej baretki do kompletu, więc możesz do mnie uderzyć i zrobimy ustawkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję kogoś do pomocy przy trofeum z misji " Załatw ich na Amen" oraz "exodus". Ktoś chętny ??

Opublikowano

jak ktoś chętny na co opa na hardzie ? oj posypią się qrwy . . . . . .

Opublikowano

Ok dzięki dydelowi zostało jeszcze tylko Załatw ich na amen i mam platynę, i będzie to najbardziej wkurzająca platyna w grze o ile ją zdobędę, bo tą misję już próbuję z 10 razy.

Opublikowano

Ktoś chętny na "Załatw ich na amen"? Szukam kogoś ogarniętego.

Edytowane przez Mihau_ALU

Opublikowano

Haha ogarniętego to nie problem tylko czasami mam wrażenie że w tej misji trzeba mieć więcej szczęścia, bo najgorsze są te grupki po 3 osoby a podobno mamy między każdą z nich od 1-2 sekundy.

Więc to jet masakra

Opublikowano

Haha ogarniętego to nie problem tylko czasami mam wrażenie że w tej misji trzeba mieć więcej szczęścia, bo najgorsze są te grupki po 3 osoby a podobno mamy między każdą z nich od 1-2 sekundy.

Więc to jet masakra

No dokładnie. Ciebie nie dojrzą, ale grupę uderzeniową już tak. Przeważnie właśnie w tym momencie się zacinam na środkowej grupie (ostrzeliwana jako ostatnia). Do tego momentu jest opanowane na perfecto. Jest jeszcze ciężki moment pod koniec z 2 osobami w budynku (stoją za oknem) jak nie trafisz od razu to Ci lecą na piętro strzelić z ucha,,,

• 3 lata później...
Opublikowano

DLC jest potrzebne do wbicia platyny? Mam parę baretek i nie wiem o co w nich biega, np.  coś związanego z Szabrownikiem i Dominacją. To chyba tryby z dlc, co?

Opublikowano

DLC jest potrzebne do wbicia platyny? Mam parę baretek i nie wiem o co w nich biega, np.  coś związanego z Szabrownikiem i Dominacją. To chyba tryby z dlc, co?

Nie jest potrzebne, trzeba mieć 45 baretek z podstawki. Tu jest poradnik:

http://www.playstationtrophies.org/forum/battlefield-3-a/132353-battlefield-3-road-map-trophy-ribbon-mp-guides.html#post2260610