Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Crysis 2 jakoś na mnie na konsoli wrażenia nie zrobił, ale na PC pewno wymiata graficznie.

Nie wymiata.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie wiedziałem, że KŚG będzie miało ex'a na zapowiedź Half Lajf Trzy! :rofl2:

gex_2011_4_okladka.jpg

Opublikowano

Napaleni ludzie kupią a w środku "Half Life 3 - ciągle nic nie wiadomo".

Opublikowano
  • Autor

Targetem są chyba cyganie, którzy wieszają dywany na ścianach. 4 extra plakaty!

Opublikowano

Wtedy byłeś 10 lat młodszy :potter:

Opublikowano

za taką okładkę grafik powinien 10 lat w kopalni pracować za darmo w ramach kary. Straszne paskudztwo

Opublikowano

za taką okładkę grafik powinien 10 lat w kopalni pracować za darmo w ramach kary. Straszne paskudztwo

gdyby tak robili to kazdy grafik po studiach by znalazl w Polsce zatrudnienie. tak tam wyglada kazda okladka :D

Opublikowano

Ale nie ogarniacie że to gazeta dla dzieci do lat 14? Serio. Najpierw dzieciaki kupują cyber mychę, póżniej komputer świat, a na końcu si di ekszyn. Taka ewolucja :F

Opublikowano

Kiedyś to się kupowało Gamblera i było się pro ;)

Opublikowano

Kiedyś, to się kupowało TOP SECRET ;P

Albo tata kupował Bajtka i się czytało linijki z kodem kminiąc co to za haxy XD

Opublikowano

Crysis 2 jakoś na mnie na konsoli wrażenia nie zrobił, ale na PC pewno wymiata graficznie.

Nie wymiata.

Wymiata.

Opublikowano

a psxe jest dla kogo? kąsolonerdów po 20tce? :(

bullseye!

Opublikowano

Kiedyś to się kupowało Gamblera i było się pro ;)

O to był dopiero miesięcznik o grach. Po dzisiaj jak czasem zniosę ze strychu pudło z różnymi growymi pismami to najwięcej satysfakcji zawsze sprawia mi przeglądanie właśnie jego. Szkoda, że to co dobre kiedyś musi się skończyć i tak też było z Gamblerem.

Opublikowano

Nie wymiata.

Wymiata.

Nie wymiata. Nawet z paczami na DX11 i haj res tekstury grafa jest dobra, ale nie wymiata.

Opublikowano

W końcu to tylko port z konsol, więc wiadomo było, że od początku szału nie będzie. Co innego gdyby podobnie jak przy pierwszym Crisis pracowali tylko nad dopracowaniem wersji PC to efekty przy obecnych możliwościach sprzętu byłyby zapewne świetne. W końcu co jak co ale Crytek zawsze robił niezłe "benchmarki" z możliwością pogrania w nie XD

Opublikowano

PS3 zgarnęło nagrodę na gametrailers za najlepszy line up gier w 2012 roku. Chyba nikt nie ma wątpliwości że zasłużenie.

No to znowu się zacznie.

przykro mi, fani Xa to nie sonyboty którym leciała piana z pyska bo X360 w zeszłym roku dostał nagrodę za lepszy line-up. PS3 ma w tym roku lepszy i nie ma co się kłócić ^_^

Opublikowano

Nie wymiata.

Wymiata.

Nie wymiata. Nawet z paczami na DX11 i haj res tekstury grafa jest dobra, ale nie wymiata.

crysis22011-07-0523-54bnvw.png

crysis22011071802470352.jpg

nie, wcale. Jest to poziom mniej więcej taki sam jak Battlefielda 3.

btw przypominam że Crysis 2 przez gametrailers nie był nawet nominowany, i nagrodę za najlepszą grafikę dostało, uwaga uwaga... Uncharted :lol:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-12742-PlayStation__Vita__online_passy.html

do wersji cyfrowej będziemy musieli dokupić przepustkę na PSN, by cieszyć się online'owymi elementami gry. Sumując koszt gry i przepustki na PSN skończymy z ceną równą pudełkowemu wydaniu.

Dobre (jeśli dobrze policzyli).

Opublikowano

Nie wiedziałem, że KŚG będzie miało ex'a na zapowiedź Half Lajf Trzy! :rofl2:

gex_2011_4_okladka.jpg

W najnowszym Playu na okładce jest Wiedźmin III, w którego wedle zdania panów redaktorów zagramy już w 2012. No cóż...

Opublikowano

nie, wcale. Jest to poziom mniej więcej taki sam jak Battlefielda 3.

btw przypominam że Crysis 2 przez gametrailers nie był nawet nominowany, i nagrodę za najlepszą grafikę dostało, uwaga uwaga... Uncharted :lol:

IMHO BF3 wygrywa graficznie bo jego akcja nie dzieje się w korytku ;)

edit. Ofkoz anczartd ma lepsza grafę. Technicznie to już kolejna generacja. he he he........................................

Edytowane przez Stona

Opublikowano

IMHO BF3 wygrywa graficznie bo jego akcja nie dzieje się w korytku ;)

Khem ty tak na powaznie ? Czy moze w rozne gry gralismy ?

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.