Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No przecież napisał, że wygrało Uncharted, a nie Modern Warfare.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

wypada się cieszyć z nominacji Wieśka. Teraz Polska :P !

Opublikowano

Chyba raczej teraz Japonia :potter:

Opublikowano

Branża gier to banda pedałów, U3 to dobra gra ale bez przesady, Batman więcej zrobił dla swojego poprzednika niż Drejk :/

Opublikowano

U3 grą i singlem roku? .......................... Pierdziele od dzisiaj ufam już tylko Klocuchowi :confused:

Opublikowano

XDDDD

Kolo powinien robić recki do e-wydania PE!

(pipi) XD

Chłopak przynajmniej świetnie pokazuje mechanikę "dzisiejszych" gier. Staje na przeciwko kolesia z karabinem. Tamten do niego na(pipi)ia, a kolo rzuca granat błyskowy. W międzyczasie traci 1/20 energii XDDDDDDDDD

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Jeszcze lepsza jest recenzja San Andreas i motyw "teraz musimy jechać do CEJOTA" xD

A z PSX-em to nie głupi trzeba by było uderzyć do Pereza czy tam Butchera.

Opublikowano

wreszcie sie dowiedzialem dlaczego tak zle mi szlo w splinter cell.

nie zbindowalem przycisku na widzenie przez sciany xD

Opublikowano

Dla mnie powyższy filmik to top10 yt. Jego "umiejętności" prowadzenia i porównania z SA wszystkich gier rozwalają system.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=eREnFok1IPo&feature=related

Dla mnie powyższy filmik to top10 yt. Jego "umiejętności" prowadzenia i porównania z SA wszystkich gier rozwalają system.

o

KUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAAA!!11jedenaście

ja się pytam, gdzie byli rodzice?!

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Przecież to jest wszystko udawane. Podobnie jak wymyślona postać Keitha Apicary, jest to alter ego jakiegoś gościa z brodą po trzydziestce. Ludziom się nudzi po prostu. Nie wydaje mi się, żeby tak ułomny dzieciak potrafił stworzyć kanał na youtube i jeszcze obrabiać materiały video. Potwierdzają to tytuły filmików, które po prostu rażą błędami. Nie trzeba znać języka angielskiego, żeby poprawnie przepisać tytuł gry z okładki. Profesjonalna robota moim zdaniem.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

Mi sposobem mówienia kolo przypomina Magika po jaraniu XD

Beskitu, identyczna składnia :D

Roz(pipi)ał mnie motyw z wyborem MANUAL i tekstem, weźmy to pierwsze XD Już widzę oczyma duszy mojej jak się ściga na pierwszym biegu :D

Opublikowano

Pewnie fake, chociaż dzisiejsze dzieciaki, które wydają się mieć ćwierć kilo kapusty zamiast mózgu odpalając PC nagle zyskują 40 do skilla. Taki Sauron- król takich filmików- pewnie nigdy nie zarucha, ale na dobrych kamerach się zna jak mało kto ;)

Opublikowano

Meh, ja tam teraz czekam aż Game Informer rozwali system taką okładką:

3211z.jpg

Tylko oczywiście z V ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Znowu zaczynacie?

Opublikowano

Prawie 4 mln Crysisa 2. Nie wiem ile w tych liczbach prawdy, ale robią wrażenie. Dziwić się, że PC często dostaje gry później bądź wcale. Nawet BF3 dedykowany tej platformie nieźle schodził na torrentach.

Opublikowano

>BF3

>dedykowany PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.