Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam az tyle czasu.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Czyli typowe biadolenie bez pokrycia. Sorry, ja tak samo mogę powiedzieć: "Jaczes napisał że Halo 3 jest w full HD, całe forum się śmiało, bo każdy wie że nie jest".

Opublikowano

Ta dyskusja przypomina mi rozmowe z bylym uzytkownikiem tego forum, najwiekszym betonem PES'a i Plajstacji - mesjaszem gier wideo Lonsem.

Mendrek, moze po awraji post zniknal i dlatego teraz rzucasz by Ci odszukac ? Przeciez pamietam jak Ci odpisywalem, bys sobie porownal np. FIFE 11 na PS3 bez skalowania, ktora wyglada jak kupa i FIFE 11 ze skalowaniem do 1080p na Xie. Pewnie pisalem to do siebie ?

Opublikowano
Ta dyskusja przypomina mi rozmowe z bylym uzytkownikiem tego forum, najwiekszym betonem PES'a i Plajstacji - mesjaszem gier wideo Lonsem.

Czy ty czasem nie byłeś tym zaślepionym fanem FIFY z którego wszyscy się kiedyś śmiali? <zaćma>

Opublikowano

Mendrek, moze po awraji post zniknal i dlatego teraz rzucasz by Ci odszukac ? Przeciez pamietam jak Ci odpisywalem, bys sobie porownal np. FIFE 11 na PS3 bez skalowania, ktora wyglada jak kupa i FIFE 11 ze skalowaniem do 1080p na Xie. Pewnie pisalem to do siebie ?

yhy hy- widziałem jego akcje na PS3 site - daje radę :D :D :D

jakis kolo pisał, że mu się nie podoba PES a ten mu tłumaczył przez sześć stron, że się myli.

Mantix oczywiscie tez tam jest, sadzi mięsne teksty w stylu "idź zrób ku.pę i wróć". Jak dobrze, ze tu ich nie ma :D

Opublikowano

Nie pjerdol tez z ta FIFA bo juz zaczynasz zwyczajnie trollowac.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Haha, teraz wykręcasz się awarią, buehehehe.

Ja też pamiętam co odpisywałeś, i co ja pisałem. I nigdzie nie napisałem, że 720p jest lepsze. Napisałem jedynie, że sprawa skalowania jest na tyle dyskusyjna, że nawet na forach xboxa ludzie piszą, że to pic na wodę.

A ty się obsrywasz jakąś fifą, bo subiektywnie wydaje ci się lepsza... bo xbox niczym Jezus rozmnaża piksele jak chleb w Galilei.

Opublikowano

Mendrek najpierw pisales ze 720 jest lepsze a potem, ze zdania sa podzielone. :)

Opublikowano

częśc jestem tutaj nowy :) więc witam wszystkich

jak by to było istotne to skalowanie itd. jest na stronie 418/419 tego tematu

pozdrawiam

Opublikowano

(pipi) Mendrus to nie jest opinia subiektywna, tylko w przeciwienstwie do Ciebie przez 3 lata mialem obydwie konsole i gry skalowane z automatu zawsze wygladaja lepiej.

Może inaczej - full HD > skalowanie. Na ch.uj komu udawane 1080p ? Piksele się przez to nie rozmnożą.

http://forums.xbox.c...76/t/79381.aspx

Ins, PS 3 ma gry full HD i może mieć. A ile gier ma X360?

Na PS 3 gry nie muszą być skalowane do 1080p. Na PS 3 gry wychodzą w pełnym 1080p po prostu (na X360 niestety nie), a do tego często obsługują 3D. Osiem rdzeni robi swoje.

Skalowanie jest poza tym o kant du.py.

Twoje wypowiedzi sa o kant dupy !

Opublikowano

Mendrek najpierw pisales ze 720 jest lepsze a potem, ze zdania sa podzielone. :)

Proponuję więc wrócić Ci do tego jak ta dyskusja wyglądała. Posty są tam gdzie były, backup forum wrócił je, forum zostało nadpisane:

http://www.psxextreme.info/topic/97315-console-wars-3de/page__st__8560__p__2618430#entry2618430

Opublikowano

częśc jestem tutaj nowy :) więc witam wszystkich

jak by to było istotne to skalowanie itd. jest na stronie 418/419 tego tematu

pozdrawiam

Haha, chlopak pozamiatal. Wszedl, przywital sie, dojebal Mendrka i sie pozegnal :D

Proponuję więc wrócić Ci do tego jak ta dyskusja wyglądała. Posty są tam gdzie były, backup forum wrócił je, forum zostało nadpisane:

http://www.psxextrem...30#entry2618430

"Na ch.uj komu udawane 1080p ? Piksele się przez to nie rozmnożą."

Opublikowano

(pipi) Mendrus to nie jest opinia subiektywna, tylko w przeciwienstwie do Ciebie przez 3 lata mialem obydwie konsole i gry skalowane z automatu zawsze wygladaja lepiej.

Może inaczej - full HD > skalowanie. Na ch.uj komu udawane 1080p ? Piksele się przez to nie rozmnożą.

http://forums.xbox.c...76/t/79381.aspx

Ins, PS 3 ma gry full HD i może mieć. A ile gier ma X360?

Na PS 3 gry nie muszą być skalowane do 1080p. Na PS 3 gry wychodzą w pełnym 1080p po prostu (na X360 niestety nie), a do tego często obsługują 3D. Osiem rdzeni robi swoje.

Skalowanie jest poza tym o kant du.py.

Twoje wypowiedzi sa o kant dupy !

Raczej twoje, skoro piszesz że gdzieś napisałem że 720p jest lepsze. Poza tym warto byś napisał też to co napisałem post później, wyjaśniając o co mi chodziło. Oraz podałem źródło, w którym na forum xboxowym sami posiadacze xboxa podzielają moje zdanie (a raczej ja ich zdanie, ale mniejsza). Twoja obiektywność jest na poziomie bliskim zeru, wszak nawet posuwasz się do kłamstw żeby wyszło na twoje.

I ja mam stały dostęp do wszystkich trzech konsol current gen, tyle że tylko jedną mam na własność. Wystarcza mi to do wyrobienia sobie opinii.

Voytec: ale czy to oznacza jednoznacznie, że 720p jest lepsze? Nie, napisałem potem full HD > skalowane HD. Chodziło mi tylko o to, że jest to przereklamowany efekt, który tutaj xboty chcą podnieść do rangi "X360 ma skalowanie, dlatego X360 wygrał wojnę konsol". Meh.

Opublikowano

ja pracuję koło Saturna też mam dostęp do currentgenów

like-a-boss-niczym-szef-kaczka-na-kaczce.jpg

ps. Chciałbym w tym miejscu pozdrowić wyrozumiałych panów ochroniarzy! :*

Edytowane przez typfon

Opublikowano

zróbmy sobie wszyscy na wzajem loda z połykiem na zgode, niech console wars żyje w miłej atmosferze!

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Tyle, że pewnie w gry które oni wystawiają :)

Zawsze jakiś.

Opublikowano

Az sprawdzilem jakie brednie pisze kulaworeki, bo przez to ze mam go ignorowanego nie wiedzialem co sie dzieje xD Ladnie sie chlopak gubi w zeznaniach, usuwa posty i wpisy na shoucie xD

No i teraz zeby byla jasnosc co do skalowania. Multiplatformy skalowane do 1080p na X360 wygladaja lepiej niz multiplatformy nieskalowane na PS3. Sprawdzone empirycznie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No widzę, że zero odpowiedzialności ze strony zarzucających mi cokolwiek. Takie typowe rzucanie błotem, zawsze coś się przylepi :) Szkoda, że stawia ich to w świetle, w którym ich arbitralne teksty w stylu:

No i teraz zeby byla jasnosc co do skalowania. Multiplatformy skalowane do 1080p na X360 wygladaja lepiej niz multiplatformy nieskalowane na PS3. Sprawdzone empirycznie.

Są... jak to napisałem..

o kant du.py.

Ps. Ins, czy uważasz że dzięki skalowaniu X360 wygrywa wojnę konsol z PS3?

Opublikowano

Nie, uwazam ze masz konkretne braki w wiedzy i sugerujesz sie jedynie opinia z wlasnego odbytu.

Opublikowano

Nikt tutaj oprocz Ciebie nie chce rozstrzygac tej "wojny".

Ustalismy, ze konsola do singa = PS3, konsola do multi = Xbox.

Moze skoncz juz trollowac?

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Nikt tutaj oprocz Ciebie nie chce rozstrzygac tej "wojny".

Ustalismy, ze konsola do singa = PS3, konsola do multi = Xbox.

Moze skoncz juz trollowac?

ale x box ma (pipi)owego pada wiec jak grac to w multi?

Opublikowano

stopami!

Opublikowano

stopami!

wiesz że nowi użytkownicy mają limit 5 postów na dzień przez miesiąc? powyżej dostają warny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.